Érdekes észrevétel a manualban, hogy a macskalámpásnak a műszerfala van lefotózva rendszerint benne.Tehát valóban ahhoz is jó a manual.Megnéztem az RC valve elérhetőségét, elvileg otthon is meg fogod tudni nézni.KEnésről viszont nem találtam semmit(még)
igen, mert próbákgattam a gépeket, hogy melyik való nekem igazán... komolyan elgondolkodtam, hogy beszerzek megint egy pitet vagy egy RS-t... nem tudom, kicsit bizonytalan vagyok... vagy mégsem?!
Egyik sem tökéletes! Mikor felmentünk az enyémért Miskolcra kicsit vacilláltam, mert külsőre nincs toppon a motor, van egy két hibája, de aztán rájöttem én is, hogy még lehet jobb is hogy gyári a festése, mert így biztos nem borultak vele nagyot, 4000 km-el ezelőtt volt felújítva motorja, eredeti japán alkatrészekkel, amiről számla is van! Azt mondták kb 10 telefonbeszélgetés, emailváltás után, korának megfelelő az állapota, csak én nem erre számítottam!
Szóval ilyen pici pénzekért nem számíthatunk arra, hogy megvesszük, felülünk rá, és megyünk ki a világból....
Valszeg vagy karbi vagy power én is ezekre gondoltam, mert nekem nem akadozik, mint a tied, csak nem gyorsít tovább, (ez előzésnél hozhat gázos helyzetet) "olyan mintha be lenne ragadva a power és nem akar nyitni..." Van amikor abszolut nem megy tovább, el kell váltanom, van amikor pár mp és nekiugrik.... Én elsőre ezt az analízist adtam mikor kérdezték! Bonyolult kipucolni?
17 KER mellett lakom.Egyáltalán nem produkál fulladást(tehát nem rángat, meg nem hörög, semmi, csak ...mondhatni erőtlen, ha ott tartom).Egyébként nem bvelevaló a gyertya, azt még kell venni.Karbin állítottam, talán jobb, de azóta nem vittem.
Nem olyan gáz ez.Amíg nem szedtem ki a csavart, addig nem is eresztett.Tehát meg lehet megint csinálni jóra.A karbi, meg ilyen, ez van.Egyikőnknek sem lesz tökéletes, elvégre 20 éves gépek.Én úgy láttam, h cserélhető benne minden fontos.Ha meg nem, akkor is meg oldjuk .Egyik gép sem 100-as már.Én már nem idegeskedem.Felesleges tökéletességet várni.Egyébként 170-re tartotta a srác.
Tehát olyan nagyobb befulladásokat produkál? Úgy érted azt, hogy nem tudod tartani?
Merre laksz? (csak tájegységre, városra, városrészre vagyok kíváncsi)
Van egy tippem, de attól dobni fogsz egy hátast, annyira egyszerú, de ezt majd személyesen... ];oDDD Viszek majd hozzá lkatrészt is... ]:-)))
Most húzok, mert még reggelig be kell konfigurálnom egy szervert... ]:-) Melózni is kell... ]:-)
csak én a pithez és az RS-hez viszonyítok mindent... olcsón vettem őket és nagyon jók voltak...
Szóval ilyen pici pénzekért nem számíthatunk arra, hogy megvesszük, felülünk rá, és megyünk ki a világból....
Merre laksz? (csak tájegységre, városra, városrészre vagyok kíváncsi)
Van egy tippem, de attól dobni fogsz egy hátast, annyira egyszerú, de ezt majd személyesen... ];oDDD Viszek majd hozzá lkatrészt is... ]:-)))
Publikus hogy mennyi volt?