Á értem.Akkor hát ez is megy.Szép dolog a természet közelsége(csak az a szép igazán).Gondolom akkor te hajod ott a paripát.Nekem ilyenben nem volt részem.Ha lehetne olyat, akkor én gepárd háton ülnék
"min1 csak lóerő hajtsa" Ez aranyos.Szóval akkor neked is mind1 csak benzinnel menjen...én is így vagyok.Nagyon szeretek mindenféle benzin hajtású gépet kezelni(nekem még fűnyírógép is jöhet, csak legyen rajta ülés...még az ülés sem fontos, csak lehessen váltani, meg gázt adni ).Mondjuk a 4 kereket kilovagoltam, új út felé nyitok.A GPS-ben segíthetek(amolyan távgyógyítás módban , vagy ha levisz majd a kaland, akár meg is csinálhatjuk a tiedre is.
Egy szivargyújtó aljzatot én is tervezek szerelni a motorra(talán agyújtáskapcsoló körül van is hely neki).Akkor tudom majd menet közben tölteni a telefont( a GPS iszonyatosan merít)...meg talán az akkut is ha lemerül
Hát, amint összegyúrod a 2 komponenset, akkor puha, de ha vársz kicsit akkor formálható, ha vársz még egy kicsit akkor már csak faragható .Van a galériámban egy ilyen fül javítás.Itt az a problémám, hj ez egy vékony réteg, ráadásul lyuk.Biztos az lesz na nyerő, ha a másik oldalról is megtámasztom a foltot .
Nincs itthon sajnos ilyesmi.Az tény, h ez lenne a legjobb.Van itthon epoxi gyurma(a galériámban mutatam be egy ilyen javítást).Szerinted az bejönne?Vagy esetleg vehetnék epoxi ragasztót.Üvegszál, meg ilyesmi után nem lenne kedvem szaladgálni.Meg ha az itthoni dolgokkal megoldható lenne, akkor megpróbálom azt.
Szerintem ettől a három összetevőtől olyan a motor amilyen; hol gyártják, kik tervezték, és milyen anyagokból építik össze! Mind a három összetevő számít, más más súlyozással, nyilván a legfontosabb az anyagok minősége! Nőies példával tudnék élni; lehet jó kaját főzni olcsóbb alapanyagból is, de igazán finomat, ízleteset, csak a minőségiből! Pl. bolognai sosem lesz olyan tecsó gazdaságos paradicsompüréből, mint Dolmióból! És ez most tök véletlen, hogy ez pont olasz
Csak hogy nem legyen nagyon OFF, azért a sapka Racing Team Tóth-os
de egy próbát megérne
http://youtu.be/lKETCpFQXyM
tömegek fogják megvenni
mondjak még róla többet vagy nem érdekel?