ha mindíg kihúzatod akkor elég lenne csak 3.-ba felrakni mert 110-et megy 3.-ba
én nem szoktam pörgetni ha nem muszály
főleg induláskor nem
2000-es fordulaton kimegyek az udvarból hideg motorral aztán fokozatosan adom neki a fordulatot
csak akkor szoktam jobban odapiríttani ha nagy forgalmú útra kanyarodok ki hogy ne tarsan fel a forgalmat
meg ha emelkedő van
ja meg a szerpentínen
"Persze ha a lámpánál keménykedik a 14 éves diszkósköcsög az agyonspoilerezett Swift-jével, akkor akadály nélkül behasalhatunk a plexi mögé, és úgy otthagyhatjuk, mint cigánygyerek az iskolát."
Na ez teljesen rendben van! :D
Amúgy nincs ezzel a cikkel semmi gond. Tudjuk hogy nem a legerősebb alacsony fordulaton. De így szeretjük. Szerintem meg sokkal szebb mint a Mito. De kinek a pap kinek a papné!
nemhiszem
bár ha nagyon kened neki nyáron akkor lehet hogy kicsit megolvad az elektródája
versenyen nikkel meg irídiumossal nyomják de te ugyse vagy annyira profi hogy az kellene
nekem most br9ecm van benne mert valahogy elnéztem amikor rendeltem
amugy ez teljesen ojan mint amit gyárilag ajánlanak be csak kicsit rövidebb a felső része a porcelán meg kellett vennem másik gyertyapipát mert ennek nem lecsavarós a vége
eddíg ugy 7000km-t ment és semmi gond nem volt vele
én 500km-enként szoktam fújni
először én is wd40-el nyomattam aztán vettem spray-t
azt nem dobja le és nem kell ojan sokszor fújni
mol dynamic a leg jobb a láncra
ezt már több embertől hallottam és szerintem is nagyon jó
most vettem egy castrolt de vissza térek majd a mol-oshoz mert az jobban elterül a láncon mikor ráfújom
szerintem megéri a drágább láckenő mert 2000ft-ért kapsz egy flakont ami 6000-8000km-re elég
Ehhez mit szóltok, a srácnak biztos Mitoja van (volt) , 2005-ös a teszt, milyen durva akkor egy 98-as NSR-nek milyen ára volt.....
Szerintem egy kicsit túlzás ennyire lefikázni a teljesítményét, ennyivel nem rosszabb motor!
Biztosan van, minden van nekik, csak most hétvégén weboldal-karbantartás miatt nem lehet használni a honlapot.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a kedvezményes áram...
Én minden reggel mikor jövök dolgozni elmegyek a Bárdi mellett az Algyői úton, megnéztem a honlapjukon fél 8-tól nyitnak, én 8-ra járok, ha gondoljátok be tudok ugrani, csak kérdezzétek meg tőlük van e nekik.
én nem szoktam pörgetni ha nem muszály
főleg induláskor nem
2000-es fordulaton kimegyek az udvarból hideg motorral aztán fokozatosan adom neki a fordulatot
csak akkor szoktam jobban odapiríttani ha nagy forgalmú útra kanyarodok ki hogy ne tarsan fel a forgalmat
meg ha emelkedő van
ja meg a szerpentínen