Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne hülyülj!Komolyan gondoltad a kérdést?Nem a gépek számítanak itt, hanem mi Én az OPC-s korszakban megtanultam:a gép az csak egy gép.Különben sem az én bulim.Ez a mi bulink ...én csak a szervezést vállalom...Apátok nem leszek
nemtudom egyszervolt benne ilyen repsol akkor se szagolgattam :D
Köszi, most megnyugodtam...
És a szaga?
Hogyne jöhetnél!Amint írtam(bár ugye nem az enyém itt a kóceráj, meg más helyett sem én döntök), de ez az egész fórumozás az emberekről kell h szóljon, akik szeretik azt a motort, ahol írogatnak.De mivel itt társaságok ismerkednek meg, ezért az emberek a fontosak.A gépek, csak gépek.Nélkülünk nem lennének itt a motorok ....szerintem
Nézegetem én is folyamatosan... meg haverok is küldik amiket behoznak, de nem mindegyik tetszik... vagy el kell adnom a Streetert (haverom már felrakta a netre :)) vagy részletre kell vennem egyet...
hát nekem a castrol valamivel sürübbnek tünik de ez lehet csak a szine miatt látom igy mert az piros
Itt az a kérdés, mennyiért akarsz....De miért nem, dobtad már fel a labdát, annyian vagyunk itt, h 2 hét alatt találtunk volna.
hát komolyabb teknika mint az nsr detöbbodafigyelést meg szerelgetést is igényel
Ez még drágább majd 1 ezressel.De én azt hallottam, h akkora különbség úgysincs.Milyen volt a castrol állaga/szaga/tapintása stb?
Basszus.... akkor NSR-t kell találnom, mert ki fogtok közösíteni...
Valóban!Az biztos, h az olaszok tudnak szép pirosat, meg nagyon gyorsat csinálni, de rendesen semmit!Na jó, a Segafredo, elég jó lett!
volt hogy már raktam bele ilyet amikor sűrgősen kelett de amugy castrol power1 et szoktam
ennyire fos? Nekem at 50-essel nem volt sok bajom...
Hát az RS 125-ről annyit biztosan tudok...HOGY AZ NEM NSR 125 Ne tojjá ki velünk, mint amikor a bendegúz a patakra ment szentőt vízé!
De ha Aprilia-t vennék (ha addig nem lesz normális NSR), akkor nem is mehetnék az ENZO-féle Velencei talira...
hát ha sokat szeretsz szerelgetni egyik ismerősömnek 2004es rs azősszel szorult meg. kibirt 5 ezer kilométer a dugó pedig nem szar minőségvolt
Tud valaki valamit írni az imént belinkelt olajról?Mert személy szerint nekem furcsa, ahogy ez az olyaj szaglik .Elég petróleumos, ráadásul szinte nyom nélkül elpárolgott a kezemről.Ilyennek kell ennek lennie?Eddíg csak Simsonba vettem olajat.
nahmeg eggyel kevesebb indok amiért belédköthetnek
Igaz... remélem addig lesz valami rendszámos... tényleg Aprilia RS125-ről mi a véleményetek? Csak mert olyat találtam, viszonylag jó áron...
teljesen más az összetétele más elvárásoknak kell megfelelnie
Nen add fel pajti!Az törvényességért minden lehetségest meg kell tenni(amúgy is csak te járnál rosszul, ha elkapnak.)Tekintve a jogszabályokban, és a magyar vezetési törvénykezésben most lejátszódó folyamatokat, nem lessz itten nagyon ficánkolás tovább.Jobb már most legalizálni a dolgokat.
Különböznének?NO én nem tudom... teljesen más egy motor gumi?Jó persze, tudom, hogy enneka pereme fog, annak meg a közepe, de mi van még?
Eddig nézegettem a rendszámos mocikat, de nem találtam olyat, mit meg is vennék... lassan feladom...
Jön még valaki rajtam kívül 50-esként vagy csak én leszek rendszám nélkül?
jo azmás autora való kaucsukot nemlehet összehasonlítani motoréval. amugy nemtudokrola hogy lenne