Ne hülyülj!Komolyan gondoltad a kérdést?Nem a gépek számítanak itt, hanem mi Én az OPC-s korszakban megtanultam:a gép az csak egy gép.Különben sem az én bulim.Ez a mi bulink ...én csak a szervezést vállalom...Apátok nem leszek
Hogyne jöhetnél!Amint írtam(bár ugye nem az enyém itt a kóceráj, meg más helyett sem én döntök), de ez az egész fórumozás az emberekről kell h szóljon, akik szeretik azt a motort, ahol írogatnak.De mivel itt társaságok ismerkednek meg, ezért az emberek a fontosak.A gépek, csak gépek.Nélkülünk nem lennének itt a motorok ....szerintem
Nézegetem én is folyamatosan... meg haverok is küldik amiket behoznak, de nem mindegyik tetszik... vagy el kell adnom a Streetert (haverom már felrakta a netre :)) vagy részletre kell vennem egyet...
Tud valaki valamit írni az imént belinkelt olajról?Mert személy szerint nekem furcsa, ahogy ez az olyaj szaglik .Elég petróleumos, ráadásul szinte nyom nélkül elpárolgott a kezemről.Ilyennek kell ennek lennie?Eddíg csak Simsonba vettem olajat.
Nen add fel pajti!Az törvényességért minden lehetségest meg kell tenni(amúgy is csak te járnál rosszul, ha elkapnak.)Tekintve a jogszabályokban, és a magyar vezetési törvénykezésben most lejátszódó folyamatokat, nem lessz itten nagyon ficánkolás tovább.Jobb már most legalizálni a dolgokat.
Eddig nézegettem a rendszámos mocikat, de nem találtam olyat, mit meg is vennék... lassan feladom...
Jön még valaki rajtam kívül 50-esként vagy csak én leszek rendszám nélkül?
Jön még valaki rajtam kívül 50-esként vagy csak én leszek rendszám nélkül?