Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, elküldöm. erre.
Bármint sátorba beférni?Nézhetünk faházakat is, de igazad van abban, h ahhoz több, és biztos jelenkezők kellenek(meg nem utolsó sorban jóval több mani).A kutyát meg csak bevállalja valaki.Egy nap koplalás javallott amúgy is egy 7en(mi is rendszeresen tartjuk a mienkénél).És láttam már víz adagolós motyót kutyáknak is.Így a víz is meg van oldva.Mondjuk nekünk szerencsénk van, mert a szomszéd(a koma ), átjön ha kell.
Küldhetitek! Minden kell ami ezzel kapcsolatos
mistic18@freemail.hu
Nekem meg az extrém adrenalin bomba dolgok jöttek be mindig... bmx, gördeszka, falmászás, Thai box és a HYPERSPACE.... Yeah!
No az már nekem kicsit sokk volt mindíg is.Persze voltak durvulós időszakok, de a kedvenc mindíg 128-132 BMP-ig terjedt.
Nekem nem sok kedvem van sátrat cipelni az az igazság...., de hátha beférnék valahová.. ,a faház pedig csak akkor megoldott, ha már biztos a létszám, legalábbis nagyjából. De amúgy lehet hogy én sem tudnék ottalvósra menni, csak ha valaki bevállalná a kutyánkat. szóval én még nem tudok semmit
Ez sem rossz... rakom össze a 2011 Hungexpo HYPERSPACE fesztivált... nem egyszerű, qrva sok a fellépő... konvertálás mp3-ba, aztán vágás, utána meg hadszóljon!
Majd ha rendes lesz az idő.A manual-on meg ki lehet igazodni különösebb angol tudás nélkül is.
Már megkerestem a motorodhoz valót.Kell?
Sajnos - mivel ebben a PDF-ben képként vannak az oldalak mentve - a txt file 0kb, meg amúgy is, a formázása teljesen szétesne, így az rengeteg meló lenne, míg újraszerkesztem. No mindegy, tollal is rá lehet irogatni, csak az nem olyan frappáns... ];oDDD

Köszi!

Más: nem találom a téma elejét (és nyakig olajos is vagyok), valami motoros 7végét szerveztek?
Add a címet, a PDF-est át tudom küldeni!
Én is hozzá járulok a mai napi klip parádéhoz.Ez egy olyan nosztalgiás, ábrándozós, utaztatós izéj.De remek zene az biztos!

http://youtu.be/WMBlxEq1uGs
Az nekem is kéne, ha adnék egy email címet át tudnád küldeni?
Lemaradt.Egyszerűen nem küldi.Monnyuk képet eakartam.Várj
24/48 nál durvább sajnos...
A link lemaradt...
Bizony
Megnéztem, txt formátumban el tudod menteni, ha az jó...
File/Mentés szövegként
Persze h jöhet!Családtakok, alap h jöhetnek.Én is megpróbálom beszervezni unokaöcsémet.Túl unalmas lenne az első motoros társig egyedül, ezért viszek egy szirénát ...had visítson Azt hittem 24-48

Itt a tanfolyam:
Nekem is csak PDF-es van... de abból nem lehet word-be másolni?
Sziasztok!

Hozzám került egy NSr 125 felújitásra. A gazdi (hölgy) jó barátom, így gondoltam egy (fontos részeiben) magyarra fordított szervízkönyvvel is meglepem. Tudtok valami szerkeszthető verziórol, mert a PDF-et nem tudtam...

Köszi!
Az jövő hét... kezded?
Na előkerültél te is Rendesen szeletelős a zene

Találtam tanfolyamot 13.-i indulással.na ezmilyen?
Is... igazából riasztáskor 1 órám van beérni a munkahelyre, ezt meg tudnám tenni... de inkább a kutyáim... nélkülük egy egséz napot sosem! :) Ha meglesz addig a rendszámos vad, akkor a feleségem is jöhet velem? :)
Igen azt írtad.Sajnáljuk.Munkabeosztás?