Nekem már csak találnom kell valakit akinek van egy transportere és rá lehet venni a mókára. Mondjuk vannak öteleteim. Azért nem árt megkérdezni majd a kempingtől hogy éjszaka lehet-e hangoskodni, mert előfordulhat hogy a túlparton is hallani fognak minket! Nyáron is voltak bonyodalmak az éjszakai fűrdőzésnél, a külföldi vendégek feljöttek a kempingből hogy nem tudnak aludni. Nem gagyi a hangtechnika.....
Nállam van egy egész állatkert. Aranyfácánoktól a sügérekig minden. A dobermanok fázósak de a puli és a németjuhász bírja a kiképzést, ha hívom sem jönnének be a kazánházba. Igazából csak a papagájok vannak beköltöztetve. A többiek bírják még a gerlék is kinnt vannak.
A hülye macskák meg kiakasztanak ki akar menni kinyitom az ajtót meglátja a havat azonnal visszafordul de 3 perc múlva megint ki akar menni persze dehoyg megy ki a negyedik próbálkozás után már megkapja a kezdő lökést!
Nekema sátor tökéletes és be is fér hozzám valaki.
Gandi az indexnek nállam is megvan a 2 másodperces késése ez szerintem nem hiba, de mondjuk totál le van merülve az aksim lehet feltöltve hamarabb észheztér a raiden sem reagált azonnal bár talán picit gyorsabb volt.
Rettenetes volt... amikor kiolvadt, azt hittük siker... lassan melegítettük fel a testét, de már nem tudtunk segíteni... leállt a veséje...
Nálunk a két kutty a kandalló mellett alszik... alap... ha meg dolgozunk mindketten, akkor a fűtött kutyaházban nyomják...
SZegény kuvasz .Öcsém.Mostanában mi is beengedjük Dyno-t a lakásba(de csak a bejáratig), mert öreg lány már, és biztosan nem bírja úgy a hideget, mint régen(amikor a 40 centis hóban aludt a ház előtt)
Az enyém nem... az enyém a táblázatos étrendet javasolta, minden napos etetéssel... túl háziasítottak már... főleg a túltenyésztett fajták... napi 1250g táp + heti egy alkalommal főtt kaja (extrém hidegben heti 2x főtt kaja a tép mellé)...
Sokáig azt is hallottam, hogy nem tudnak megfagyni... tavaly előtt télen 2,5 órán keresztül locsolgattunk meleg vízzel egy kuvaszt Csepelen, odafagyott az épülő ház betonalapjához...
A farkasoknak, természetes körülmények között, a gyomruk hozzá van szokva a ritka táplálékhoz. A kutyák - mivel már nagyban háziasítva vannak - nem szokták, nem feltétlenül tesz jót nekik a koplalás... etológus barátomtól tanultam... kutyázásban kérdezhettek. :)
Azt nem tudom, h kinek mekkora sátra lesz, de mondjuk az enyém akár 3 embernek is elég.Ha nem kényelmetlen, akár beférsz.De azt is el lehet intézni, h viszek még1-et(ha tudok venni, mert sajnos nekem sincs munkám).A kutya miatt ne aggósj, direkt a tisztulásuk miatt szokták javasolni a heti 1 napos tisztítást.Igazából minden élőlénynek jót tesz.Amikör nagy böjt van, ugyanezt teszik az emberek is.Megy a manual, de mivel 65 mega, lehet h problémás lesz.
Igen, sátorba Én eddig úgy tudtam, csak a halaknak tesz jót a heti egy nap koplalás... majd kiderül mi lesz, azt sem tudom lesz e addig munkám , de szeretnék menni, nagyon!
A hülye macskák meg kiakasztanak ki akar menni kinyitom az ajtót meglátja a havat azonnal visszafordul de 3 perc múlva megint ki akar menni persze dehoyg megy ki a negyedik próbálkozás után már megkapja a kezdő lökést!
Ja, múltkor belinkeltél egy képet, amin ő is rajta volt... :)
Gandi az indexnek nállam is megvan a 2 másodperces késése ez szerintem nem hiba, de mondjuk totál le van merülve az aksim lehet feltöltve hamarabb észheztér a raiden sem reagált azonnal bár talán picit gyorsabb volt.
http://www.cerbona.hu/Rolunk_C...
Nálunk a két kutty a kandalló mellett alszik... alap... ha meg dolgozunk mindketten, akkor a fűtött kutyaházban nyomják...
Sokáig azt is hallottam, hogy nem tudnak megfagyni... tavaly előtt télen 2,5 órán keresztül locsolgattunk meleg vízzel egy kuvaszt Csepelen, odafagyott az épülő ház betonalapjához...
http://youtu.be/9vqKaTLTqX4
De itt a link, ahonnan letöltheted:
http://www.carlsalter.com/down...