Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy esetleg van-e egy kis rendezvény épület akkor oda be lehet menni.
Nekem már csak találnom kell valakit akinek van egy transportere és rá lehet venni a mókára. Mondjuk vannak öteleteim. Azért nem árt megkérdezni majd a kempingtől hogy éjszaka lehet-e hangoskodni, mert előfordulhat hogy a túlparton is hallani fognak minket! Nyáron is voltak bonyodalmak az éjszakai fűrdőzésnél, a külföldi vendégek feljöttek a kempingből hogy nem tudnak aludni. Nem gagyi a hangtechnika.....
Nállam van egy egész állatkert. Aranyfácánoktól a sügérekig minden. A dobermanok fázósak de a puli és a németjuhász bírja a kiképzést, ha hívom sem jönnének be a kazánházba. Igazából csak a papagájok vannak beköltöztetve. A többiek bírják még a gerlék is kinnt vannak.
A hülye macskák meg kiakasztanak ki akar menni kinyitom az ajtót meglátja a havat azonnal visszafordul de 3 perc múlva megint ki akar menni persze dehoyg megy ki a negyedik próbálkozás után már megkapja a kezdő lökést!
Jó program... moci, kaja, pia, pihi, Dj Klein... mikor is nyomjuk?
Jaja, sztem is akksi lesz.
Több is, mint állatbarát... de ezt majd nax 4szemközt...
Ja, múltkor belinkeltél egy képet, amin ő is rajta volt... :)
Na akkor, ha pénz is engedni fogja, akkor meg van a kora esti mók a amotorozást levezetendő...azután visszatérve DJ kollegánk csinál hangulatot
Nekema sátor tökéletes és be is fér hozzám valaki.
Gandi az indexnek nállam is megvan a 2 másodperces késése ez szerintem nem hiba, de mondjuk totál le van merülve az aksim lehet feltöltve hamarabb észheztér a raiden sem reagált azonnal bár talán picit gyorsabb volt.
Jó látni, h vanak még igazi kutyabarátok. Egyre ritkább.A miénk is családtag itthon.Igazi büdös disznó
Nekem tetszik! Gárdonyban van az étterem is, amit mondtam... CÁPA néven fut... gondolom még működik... 2 éve voltunk ott utoljára...
Mit szóltok ehhez a helyhez?Árak is vannak.Sátro helyekhez áram is jár, Fürdés, mosás, főzés biztosítva.

http://www.cerbona.hu/Rolunk_C...
Rettenetes volt... amikor kiolvadt, azt hittük siker... lassan melegítettük fel a testét, de már nem tudtunk segíteni... leállt a veséje...
Nálunk a két kutty a kandalló mellett alszik... alap... ha meg dolgozunk mindketten, akkor a fűtött kutyaházban nyomják...
SZegény kuvasz .Öcsém.Mostanában mi is beengedjük Dyno-t a lakásba(de csak a bejáratig), mert öreg lány már, és biztosan nem bírja úgy a hideget, mint régen(amikor a 40 centis hóban aludt a ház előtt)
Az enyém nem... az enyém a táblázatos étrendet javasolta, minden napos etetéssel... túl háziasítottak már... főleg a túltenyésztett fajták... napi 1250g táp + heti egy alkalommal főtt kaja (extrém hidegben heti 2x főtt kaja a tép mellé)...
Sokáig azt is hallottam, hogy nem tudnak megfagyni... tavaly előtt télen 2,5 órán keresztül locsolgattunk meleg vízzel egy kuvaszt Csepelen, odafagyott az épülő ház betonalapjához...
Érdekes.Pedig az állatorvosok meg javasolják.
A farkasoknak, természetes körülmények között, a gyomruk hozzá van szokva a ritka táplálékhoz. A kutyák - mivel már nagyban háziasítva vannak - nem szokták, nem feltétlenül tesz jót nekik a koplalás... etológus barátomtól tanultam... kutyázásban kérdezhettek. :)
Egy kis high-tech trance?

http://youtu.be/9vqKaTLTqX4
...csak lassú
Nekem csinálja még a freemail is.
Mailben nem csatolja, mert túl nagy...
De itt a link, ahonnan letöltheted:
http://www.carlsalter.com/down...
Azt nem tudom, h kinek mekkora sátra lesz, de mondjuk az enyém akár 3 embernek is elég.Ha nem kényelmetlen, akár beférsz.De azt is el lehet intézni, h viszek még1-et(ha tudok venni, mert sajnos nekem sincs munkám).A kutya miatt ne aggósj, direkt a tisztulásuk miatt szokták javasolni a heti 1 napos tisztítást.Igazából minden élőlénynek jót tesz.Amikör nagy böjt van, ugyanezt teszik az emberek is.Megy a manual, de mivel 65 mega, lehet h problémás lesz.
Köszi!
Igen, sátorba Én eddig úgy tudtam, csak a halaknak tesz jót a heti egy nap koplalás... majd kiderül mi lesz, azt sem tudom lesz e addig munkám , de szeretnék menni, nagyon!
A legdurvább az az Emmanuelle Top volt .Zenéből meg a Daft Punk-Rollin&scratchin-nél duevábbat nem hallottam