Mit tudtok erről a két gumifajtáról? Ezek vannak a mocin, a heidenaut hallottam, hogy jó, van valakinek tapasztalata?
Heidenau wings 130/70
IRC IZ-R eagle grip 100/80
Jujj, de csudi jó! És mekkora blokk van a dobbermanban? Hány hengeres? Noés HP/kg? Mennyit eszik százon? Gyakran kell szervizelni? ]:oDDDDDD
Én az összeépített kutyákat kedvelem, ott nem jönnek úgy ki az összeadódott gyári típushibák. ]:oDDDD
Beszélgessünk még kutyusokról, jó? ]:oPPP
Én egy Pick-up platijára tettem fel most a kicsikét. Annyira nem könnyű, kb. 1 méter magasra feltolni... ];oDDD Meg a farönkök, amiket pakolni szoktam néha, nem törékenyek... ];oDDD 1 órát spotoltam, mire befért az autómba.
A -15-ben nem lett baja, de amúgy ennyire beázós a kapcsoló? Mert akkor kiküszöbölöm valahogy ezt a hibát. (Még orosz motorokkal kezdtem, azokhoz képest ez apróság... ];oDDD)
Ennyi Off, na mindegy! Én is azért fotóztam le, hogy tartották, mert gondolkodom a névtelen bejelentésen, elég sok kutya van még hasonló körülmények között!
Szerintem ez a hely nagyon szép
Minden van ami kell
Én a faházra szavaznék mert ha kifognánk a 6 személyeseket akkor 2000 ft-ra jön ki egy fő,sokkal jobban megéri mint a sátor
Én is szeretem az igényes zenét, ne tévesszen meg senkit az hogy dj vagyok. Nállunk a zenkarnál is kompromisszumot kellett kötni. Roland digit dobot használunk. Egyszerűen nincs hely normál szerkónak. https://www.facebook.com/photo...!/video/video.php?v=127842023942592
Még a régi tulajnál rendesen működött, mikor hazaértünk Miskolcról, a legnagyobb ködbe, (lehet emlékeztek novemberben volt egy pár nap mikor hideg volt, meg tejfölköd), na mi pont akkor mentünk motorért , nem bírtam tovább várni, féltem, hogy elviszik előlem, mert egy előzővel amit kinéztem így jártam...Mire hazaértünk, ráfagyott a dér a motorra, akkor egyáltalán nem működött az index, másnap már az egyik igen, harmadnap, meg már mind a kettő, de ezzel a késéssel...mi okosak nem takartuk le szállítás közben, akkor lehet nem ázott volna be
A nyáron elmentem bulizni az egyik ismerősöm szórakozóhelyére. Kinnt esett, egy kismacska pedig ugrált felfelé azajtóra totál elázva. Már többször kidobták. Amint kinyílt az ajtó mindíg beszökött és elbújt a konvektor alatt. Mikor az sok idióta focizni kezdett vele elegem lett. Motorral voltam megfogtam beraktam a tanktáskámba. Az egész estét ott töltötte. Pár hetes lehetett na mit kezdjek vele hazavittem leraktam kinnt a teraszon. Reggel megtalálták az ősök volt nagy meglepődés hogy került ide meg stb..... Meg se mertem mondani hogy én hoztam mert tuti kivágnak. XD De mindenki nagy állatbolond nállunk a hugom mentőtiszt azonnal leápolta a sérüléseit. Pár hét alatt rendbe is jött. Azóta él is virul el van kényeztetve komoly szinten a kis dög. De még mindíg nem tudják hogy került hozzánk.
Ennek semmi akadálya, mint mondtam főállásban hangtechnikus vagyok a dj dolog az egy mellékes régi hóbort már. Bármikor tudok váltani a pultról gitárra és jöhet egy kis Dire Straits.... vagy Eric Clapton. :) Nállam is gyakran előkerül a gitárom esténként. Több ezer zenei alapom van előkapjuk a Rolnad Discover 5-ös modult + projektoron kivetítem a szöveget, mikrofon és énekelhetünk bármit. Karaoke buli is lehet. Nállam nincs lehetetlen amit csak akartok! ;)
A szabad ég alatt alvást próbátam már. Ez a BMW-tali de nem én vagyok a képen. :D Na és a dj pult és a gitár is jól elvan egymás mellett. Ha leszavazzátok a retro bulit semmi gond.
nahmeg ha mondjukamit linkeltél annál a 6 szmélyes faháznál kb 2000 forintra jönne ki fejenként és 400ft plussért már inkább alszok egy ágyba mint egy sátorba és akkor ha esetleg beszarik az idő azse gond.
hoppá, eltévedtem, pedig én az NSR 125 fórumot kerestem. Ennyi off van mindig?
Próbáltatok már olyan bulit, ahol nem DJ nyomja, hanem mondjuk tábortűz és gitár? Én próbáltam mindkettőt, és nem szokott rosszul elsülni, ha kevés pia mellett hajnalig beszélgetnek az emberek, és megismerik egymást... ];oDDD
Aludtatok már a motor mellett 1 szál ponyvával (van olyan mint a sátor, de sokkal kissebb helyet foglal a vason)? Én fél európát körbemotoroztam-csöveztem és mondhatom semelyik 4 csillagos szálloda nem olyan élmény, ha tudod mit vigyél és hova tedd a vasra, hogy ott is maradjon...
Tudjátok mekkora kaland márciusban végigmotorozni az Olasz Alpokat? Hogy milyen a hágókon, mikor a sielők előzgetnek? Még az unokád is azt meséli majd... ];oDDD
Szerintem ebben pont az a buli, hogy nem úgy bulizol, mint a tömeg, hanem beletojsz a világba, és csak jól érzed magad. A tuc-tuc zene elveszi a filingjét, így valami nagyon jó marad ki az ember életéből, anélkül hogy tudna róla. (1ébként ha gitárral a hátadon motorozol, akkor nem illik esni! ];oDDD)
No mindegy, kiváncsi vagyok mi jön össze ebből, remélem jó buli lesz. ]:-)))))
Heidenau wings 130/70
IRC IZ-R eagle grip 100/80
Én az összeépített kutyákat kedvelem, ott nem jönnek úgy ki az összeadódott gyári típushibák. ]:oDDDD
Beszélgessünk még kutyusokról, jó? ]:oPPP
A -15-ben nem lett baja, de amúgy ennyire beázós a kapcsoló? Mert akkor kiküszöbölöm valahogy ezt a hibát. (Még orosz motorokkal kezdtem, azokhoz képest ez apróság... ];oDDD)
Minden van ami kell
Én a faházra szavaznék mert ha kifognánk a 6 személyeseket akkor 2000 ft-ra jön ki egy fő,sokkal jobban megéri mint a sátor
https://www.facebook.com/photo...!/video/video.php?v=127842023942592
A szabad ég alatt alvást próbátam már. Ez a BMW-tali de nem én vagyok a képen. :D Na és a dj pult és a gitár is jól elvan egymás mellett. Ha leszavazzátok a retro bulit semmi gond.
http://www.manualedereparatie....
Próbáltatok már olyan bulit, ahol nem DJ nyomja, hanem mondjuk tábortűz és gitár? Én próbáltam mindkettőt, és nem szokott rosszul elsülni, ha kevés pia mellett hajnalig beszélgetnek az emberek, és megismerik egymást... ];oDDD
Aludtatok már a motor mellett 1 szál ponyvával (van olyan mint a sátor, de sokkal kissebb helyet foglal a vason)? Én fél európát körbemotoroztam-csöveztem és mondhatom semelyik 4 csillagos szálloda nem olyan élmény, ha tudod mit vigyél és hova tedd a vasra, hogy ott is maradjon...
Tudjátok mekkora kaland márciusban végigmotorozni az Olasz Alpokat? Hogy milyen a hágókon, mikor a sielők előzgetnek? Még az unokád is azt meséli majd... ];oDDD
Szerintem ebben pont az a buli, hogy nem úgy bulizol, mint a tömeg, hanem beletojsz a világba, és csak jól érzed magad. A tuc-tuc zene elveszi a filingjét, így valami nagyon jó marad ki az ember életéből, anélkül hogy tudna róla. (1ébként ha gitárral a hátadon motorozol, akkor nem illik esni! ];oDDD)
No mindegy, kiváncsi vagyok mi jön össze ebből, remélem jó buli lesz. ]:-)))))