Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtisztelő, de én itt csak vendég vagyok (h úgy tetszik: köcsög, aki beleugat mindenbe:) nincs is nsr-em.
Továbbá csinálok egy kismotoros egyesületet, az és a versenyzés nagyjából minden időmet elviszi.
És a másik gumiról mit lehet tudni? Ismeri valaki?
Egyébként a 2000/fő hidd el nem is drága, mert most néztem m,eg a soron következőt, és ott a sima sátorhely 3500/fő...
Egyébként, én is bőségesen el leszek egy jó kis tábortűz mellett.
Akkor legalább Kleinige barátunk is tud csak motoron érkezni.Ha meg ígyis-úgyis kell a transporter, akkor meg készenlétben lehet a jó kis retro buli.
ÜDV Zoli!

Te mire szavazol Sátor?Faház?HÁny nap, stb.Ötlet?
A heidenau teljesen jó gumi, állja a versenyt az árktegóriájában bármiylen márkával.
sznobok szokták leszarozni , vagy akik felsőbb kategóriás gumikkal vetik össze.
Amúgy ez a gumigyár az ex NDK Pneumant márkenevének a folytatása, kb úgy, mint a barumnak a mitas
Sose lássak "fekete lyukat"!
Ment a mail, nézd meg, h benne van-e a csatolás.
Igen, az idő egyre rövidebb(lehet hogy épp egy fekete lyuk felés odródunk? )
Hát azért illendő társaságban nem túlinnia magát az embernek.Én is szeretem a sátrazást.Egyébként egyáltalán nem kötelező az sem, hogy min denki ide, vagy mindenki oda.Persze az lenne a legjobb, ha egyöntetű lenne, mert akkor nem fog szétszakadozni a banda.
Hehhe... igazad van, de asszem az már csak a múlt.
Bőven elég nekem, ígyis alig van időm. Kutyázás is meg most ez a motor őrület... állhatna egy nap 36 órából...
Hát többet kell falat mászni, és könnyebb leszel Egyébként csak edzőtársra várok, és go az oroszlán sziklák.Egyedül uncsi boulderezni.
Nekem is Heidenau van rajta, nekem azt mondták hogy simán középkategóriás gumi.Dönteni is lehet már vele.
Van ebben igazság, de ha a szobatársad kicsit túlissza magát és hajnalban még rajcsúrozik... Én szinte mindig a vassal alszom (hogy milyennel, azt még nem tudom, de akkor stilszerűen NSR125), az nem horkol és engem sem bökdös, hogy hagyjam abba... ]:-)
Nincsen baj az offokkal.Elvégre a motorok gazdájáról kell ennek a topiknak szólnia.Gazdi nélkül motor sincs.
Igazad van.Sztem sem sok 2000Ft hogy egy nyugodt legyen az éjszaka, bár én szeretem a sátorozást.
Ha gondoljátok, egy kisebb motoros vetélkedőt is tarthatnánk, abból szoktak a legjobb emlékek megmaradni. Csak egy kisebb füves placc kell hozzá, és mondjuk rögtön mehet a lassulási verseny (10-15 m lábletétel és 90°-os elfordulás nélkül egy 3m széles pályán. Az nyer, aki a leglassabb). Kisméretű olajos hordó gtörgetés kapuba (időre), este záróakorrdként pedig motors pálinkaivó verseny (ha nem gond, hogy eldölsz motorostol... Álványról elveszed ballal a pálinkát, megiszod, majd a poharat egy forduló után az álványra visszateszed. Aki a legtöbb kört bírja, az nyert egy alapos alvást... ];oDDD) Vannak még ilyen filléres ötletek a tarsolyban, ha van rá igény...
Egy ukulele nekem is van itthon ...Meg 1 szájharmónika
Falmászás már dobva, thai miatt nehéz lettem hozzá... :(
De jó volt, amíg volt! :)
NEM-NEM!A retró buli keeeeeel
Én a sátorozó helyre gondoltam.NEkem jó az is.
Arra is gondoltam, h nem egy hosszú út.Akár át is mehetnénk, nekem jó.
Valóban, ennek utánna is fogok járni.
Mármint a Heidenau...
Ha jól emlékszem német, elég jó, használható, de nem horror drága. Bár én (mivel soxor az életem múlik rajta) a Metzeller-re esküszöm...