Megtisztelő, de én itt csak vendég vagyok (h úgy tetszik: köcsög, aki beleugat mindenbe:) nincs is nsr-em.
Továbbá csinálok egy kismotoros egyesületet, az és a versenyzés nagyjából minden időmet elviszi.
Egyébként, én is bőségesen el leszek egy jó kis tábortűz mellett.
Akkor legalább Kleinige barátunk is tud csak motoron érkezni.Ha meg ígyis-úgyis kell a transporter, akkor meg készenlétben lehet a jó kis retro buli.
A heidenau teljesen jó gumi, állja a versenyt az árktegóriájában bármiylen márkával.
sznobok szokták leszarozni , vagy akik felsőbb kategóriás gumikkal vetik össze.
Amúgy ez a gumigyár az ex NDK Pneumant márkenevének a folytatása, kb úgy, mint a barumnak a mitas
Hát azért illendő társaságban nem túlinnia magát az embernek.Én is szeretem a sátrazást.Egyébként egyáltalán nem kötelező az sem, hogy min denki ide, vagy mindenki oda.Persze az lenne a legjobb, ha egyöntetű lenne, mert akkor nem fog szétszakadozni a banda.
Hehhe... igazad van, de asszem az már csak a múlt.
Bőven elég nekem, ígyis alig van időm. Kutyázás is meg most ez a motor őrület... állhatna egy nap 36 órából...
Van ebben igazság, de ha a szobatársad kicsit túlissza magát és hajnalban még rajcsúrozik... Én szinte mindig a vassal alszom (hogy milyennel, azt még nem tudom, de akkor stilszerűen NSR125), az nem horkol és engem sem bökdös, hogy hagyjam abba... ]:-)
Ha gondoljátok, egy kisebb motoros vetélkedőt is tarthatnánk, abból szoktak a legjobb emlékek megmaradni. Csak egy kisebb füves placc kell hozzá, és mondjuk rögtön mehet a lassulási verseny (10-15 m lábletétel és 90°-os elfordulás nélkül egy 3m széles pályán. Az nyer, aki a leglassabb). Kisméretű olajos hordó gtörgetés kapuba (időre), este záróakorrdként pedig motors pálinkaivó verseny (ha nem gond, hogy eldölsz motorostol... Álványról elveszed ballal a pálinkát, megiszod, majd a poharat egy forduló után az álványra visszateszed. Aki a legtöbb kört bírja, az nyert egy alapos alvást... ];oDDD) Vannak még ilyen filléres ötletek a tarsolyban, ha van rá igény...
Továbbá csinálok egy kismotoros egyesületet, az és a versenyzés nagyjából minden időmet elviszi.