én most elég jól körbeérdeklődtem a gumikoról mert nekemis kell vennem meg kérdeztem pár hozzáértőt meg motorversenyzőt is és azt tudom levonni hogy a metzeler a dunlop meg a continental mostanság alegjobb amit vehetsz utcára.
Igen, mindenképen sötétedés előt.Múltkor is fájó búcsút vettünk délután 2-3 felé...és azóta sem láttuk azokkal 1mást.ilyen ez.Remélem az NSR tovább meglesz.Közben keresgélem a szállásokat.
Ameddig lehet maradunk, de azért még sötétedés előtti hazaéréssel számolnék....a lámpák miatt is...szerintem mindenkinek jobb ha hazaér előtte Bár nyáron sokáig világos van.....mikor lesz már nyááááárrrrr!
Na pont azt néztem most.Van igen, még külön "bálterem" is, de akkor az ottani hangcuccot kell bérelni.Pont azon filóztam, h le tudnám-e velük szervezni, h mi visszük a cuccot.
Szívemből beszéltél ,nem aludni megyünk. de általában a bérlet másnap délutánig tart.Gondolom nem reggel széledünk szét.csak megmaradunk délutánig, vagy valami
Őőő, igen.
Erősen tudom javasolni Velencén a volt ifjúsági tábor helyén kialakított kempinget.
Nem drága, és szép a terület.
A szobák ugyan kicsit(nagyon:) szocreál stilusúak de igen jó hely.
Mi tavaly kétszer is motoroskempingoltunk ott igen jó volt.
VAn több kialakíttott tűzrakóühely, lehet a helyszínen fát vásárolni.
Bolt is van a közelben, a kampingnak saját kímélő áru buféje van, ami kb addig tart nyitva, amíg elegendően udvarolnak a pultos kislánynak:)
Hogy dizsi van e a környéken azt nemtom, mi nam vagyunk dizsebejárósak.
Pár kilométerre van két szabadstrand is, az agárdi és a nemjuteszembe i :)
Az agárdi nyugatra van, a másik keletre, de nem gyalogos távolság egyik sem.
(ez a kemping egyetlen hátránya hogy a kettő között van)
Itt a link a másikról(ami még óccsóbb is):http://www.taborod.hu/araink.h...
Erősen tudom javasolni Velencén a volt ifjúsági tábor helyén kialakított kempinget.
Nem drága, és szép a terület.
A szobák ugyan kicsit(nagyon:) szocreál stilusúak de igen jó hely.
Mi tavaly kétszer is motoroskempingoltunk ott igen jó volt.
VAn több kialakíttott tűzrakóühely, lehet a helyszínen fát vásárolni.
Bolt is van a közelben, a kampingnak saját kímélő áru buféje van, ami kb addig tart nyitva, amíg elegendően udvarolnak a pultos kislánynak:)
Hogy dizsi van e a környéken azt nemtom, mi nam vagyunk dizsebejárósak.
Pár kilométerre van két szabadstrand is, az agárdi és a nemjuteszembe i :)
Az agárdi nyugatra van, a másik keletre, de nem gyalogos távolság egyik sem.
(ez a kemping egyetlen hátránya hogy a kettő között van)
Van a Liget kempingnek saját oldala is.