Egyébként nekem is 7es gyertya van benne, de tuti kidobom.nincs a közeletekben bárdi?vagy unix? 4ezres elég durva, ha még azt is számításba vesszük h kéne tartalék is.vagy ezek megbízhatóbbak? De ha nincs más akkor wz van, annyi szent.
Én biztosan fogok bele olyat venni, amit gyárilag írtak elõ.Olyan észrevehetetlen dolgokat produkálhat, ami csak késõbb derül ki.Nem értek hozzá, nem tudom mit, pl nem ég el rendesen a keverék. húz is, megy is de egy picit eltér.Amit észre sem venni, csak furcsa, hogy sokkall több a korom a rendszerben.hosszú távon mindennek van kihatása.
Köszi, megnéztem... a C miatt még jó lesz szerintem ez is... de higgyétek el, hogy 6-os volt benne... azért cseréltük ki 9-re, C-betű nélkülire, mert olyan nem volt...
Jaja, dajnos sérves a derekam.Dolgoztam én már sokmindent, voltam már műszakvezető, logisztikus, gyári munkás, sori "tróger".Igazából a gépeket szetetem, de az agyamat simán lehetne irodán is kamatoztatni.Viszont jutalékosba nem mennék bele még1X wz biztos.Egy komplet örökségem ráment legutóbb.
Mehezet emelni?... még ott nem tartunk... milyen beállítottságú vagy? Irodai munka vagy inkább fizikai érdekelne? Hozzád közel vagy errefele is jó lenne?
Tulajdon képen bármilyen meló jöhet.2 dolgot nem tudok.Nehezet emelni, és délelõtti munkán kívül mást vállalni.De ha nagyon nincs más akkor jöhet műszakos is.
Hogyne. Ha itt nem találsz (mert többnyire a műhelyben bütykölök szervereket, vagy motort), akkor a (ez a reklám helye) a www.nyilttura.hu oldalon mindig fent van az aktuális elérhetőségem. (néha muszály telefont váltanom, mikor túl sok cég rákattan a reklámjaival a számomra).
Postaköltséggel együtt 4000 HUF... lehet, hogy rendelek, mert akkor nem kell beindítanom az amerikait...
BR9ECS
egy kis magyarázat, ha szeretnéd :) többféleképp értelmezhető, attól függően hol helyezkedik el a C betű!
http://users.vpg.sulinet.hu/kl...
Vann még itt valaki?
Most lépek!
Jóéjt!
Milyen meló érdekelne? A környéken kellene vagy távolabb is gondolkodsz?
Jesszusom, én sírok a hejjjesírásomtól... ]:-)))