Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nsr kuplungja a legkénylmesebb. Nagyon finom és lágy pl egy Apriliához viszonyítva. A bovdenen nagyon sok múlik, bár nem is igazából a bovdenen hanem a bowden házon. Az Apriliámnál mikor elszakadt vettem autósboltban hasonló méretűt a diókat átforrasztottam hogy megegyezzen és beraktam. Hát valami borzalom volt. Nyekergett darabos volt izomból kellett húzni. Kivettem a bowdent ártraktam az eredeti bowdenházba abban semmi baja nem volt szépen járt. Szerintem érdemes pl tiszta benzinnel kimosni a trutyit belőle és utánna jó alaposan telenyomni zsírral ha nem jár már szép finoman.
nsr bontott alkatrészek eladók, ha valakinek valami kellene irjon bátran
Igen neked talán macerásabb lesz, mert ha minden igaz a macska lámpáson nem lehet állítani.Esetleg annyit tudsz, hogy elcsavarod a markolaton.Meg fogom nézni pontosan hogyan írja le a manual a kuplunggal kapcsolatos dolgokat.
Ezt én is megjátszom, mert én meg csak az utolsó ujjperceimmel érem el a kuplungot, és ez elég hamar kikészíti a kezemet, de majd még a kart is közelebb hozzuk egy kicsivel, amennyire lehet...
Koszi, akkor vesk annyi a baj hogy szutykos a bowden?Féltem h hardveres baj.Igen sajnos nem csak megígéik hanem mennyire akar.Láttam h lehet alul állítani, sztem azt fogom megpróbálni.
én 2 újal szoktam kuplungolni ugyhogy a probléma az ön készülékében van
vedd le a bovdent és mosd ki benzinbe vagy gázolajba áztatva
most ázhat sokáig mert még nincsen szezon
na aztán ha már minden trutyi kijött belőle akkor be kell olajozni
én motorolajat szoktam bele rakni fecskendővel
az hogy ugrik az egy megszokott dolog
mikor már sebességbe van akkor old szét a kuplung rendesen azért ugrik egy kicsit, de ha utánna is menni akar akkor nem emel ki
Jóccakákat.
Akkor jóéjt nektek!
Kicsit nekem is nehéz... megszokjuk... :)
Jó éjt, én is minnyá elhúzom a ló bőrömet.
Van egy olyan érdekesség a kuplungommal, h nagyon nehéz behúzni.Persze lehet h azért találom nehéznek, mert nem volt még ilyen gépem, de sztem könnyebbnek kéne lennie.Aztán meg nincs jól beállítva sem, mert behúzott kuplunggal berakom 1-be, és moccanna a motor.Ezért aztán nem nagyon nyüstölném.
az ám... na megyek is álmodozni, az ágyikóba Jó Éjt!
Na most bepörgettél Hát én leköltözöm oda Feelinges lehet nyár este végiggördülni ott a lámpafényben
Ahha... akkor bocs, kicsit lemaradtam, mert közben rakom össze a zenét...
A holdat is jó dolog nézni, ráadásul azt egyszerűbb távcsövekkel is jól lehet látni.
Jah neeem.Az akku vizsgálatára írtam.
http://youtu.be/nWuBrNYRKPs
Egy kis kedvcsináló, 1.40-től érdekesebb, amúgy kicsit lassú a tempó...
Este teli van a parkoló
Úgy értem a műszeres mérés.De ha biztos, akkor biztos
most hold les van mindenhol
Mi az már gyorsulni akartok?
http://autoakkumulator.hu/145-...

nekem ilyen van benne és még nem okozott gondot...
A méretek mm pontosan megeggyeznek...
Na majd megjátszuk, szerettem volna már régen eljutni arra felé, legalább tudunk talizni.A csillagles miatt is arra a környékre kell menni.
Még marad a mérés, ha nem biztos.
Főként igen. Autósok, motorosok, aztán később 11-éjfél fele indulás a kereskedő közbe gyorsulni....Bár azt már nem tudom van e még, ott rég voltam... De jó is volt...