Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan. Egy CD-re elég sok mp3 elfér. A lejátszókon pedig lehet böngészni közöttük.
Értem,tehát nem cda kiterjesztés, hanem adat.
Nagyon helyes!
A pendrive az nem jó, de ha kiírod az mp3-akat CD-re, normál adat CD-ként azt gond nélkül kezelik a lejátszóim. Ugyan úgy ahogy számítógépre is írnád. Lehetnek könyvtárakban is nem probléma.
hallod a galériádban írtál egy linket ahol a srác bontja az nsr-t neki sincs izzófoglalata. más valamit tudsz ajánlani? mert én már keresetem égen földön
Igaz, milyen jó Ezek ám az igazi zenék!Tele van ilyesmikkel a gépem, és Dj kollégánk is ezt szereti, ezért egyre inkább garantált a hangulat Jut eszembe! Kleinige kolléga!ELkezdek zenét gyűjteni az alkalomra.Csak bakelittel dolgozol, vagy digitális rontást is szoktál véghezvinni, mert pendrive-on készülnék.
Hali!
Szeged-Kiskunmajsa-Kiskőrös-Dunaföldvár és a célpont.Én erre gondoltam
Imádom az ilyen zenéket, ha meghallom nem bírok seggen maradni...
Akkor én is csatlakoznék, én is kinéztem a legrövidebb útvonalat, lehet egyre gondolunk.
inkább átutalás legyen, mert az utánvét szolgáltatásnak irreális árai vannak, fõleg ilyen kis terelte vonatkozóan.
dobj egy e-mailt a címemre. Mehet átutalással vagy utánvéttel is.
Akkor ott már meg van oldva a kíséret, gondolom akkor nekem nem kell arra venni az irányt.
Szerintem jó lesz.Hogy játsszuk le?
Bele bizony!Már csak jogsi, jó idõ, meg nyár kell.
Látom szépen belemerültetek a szervezkedésbe.
Oké. Benne vagyok. Az lenne a legjobb szerintem ha együtt mennénk egy páran.
Úgy érdekesebb az út.
Utánna nézek.
maga a műanyag amire a kupakot ráhúzod: átmérő a peremnél: 28mm, átmérő a perem alatt: 22mm. Ez segít valamit?
Jobbulódást.Jó éjt.
Nem dolgozok most táppénzen vagyok.8-án kezdek melózni.Jó éjt!Én is megyek alukálni.
Én azt hiszem eldőlök aludni.Te ilyenkor végeztél a munkával?Egyébként, aha van ötlet a talihoz, várom mindenkitől.
Na az jó.Legalább azt az útvonalat is ismeri valaki.
Tudok még a kecskeméti kanyartól rövidebb utat!Szegedről és Tompáról is közelebb lenne úgy.Nem autópálya hanem egy normál út.
Fenekezőre kötni, és bedobni
Az tök jó lesz!Szeretem az ilyen sütögetős partikat!Csak ritkán van rá alkalmam.Sajna.De majd most!Csak tudjak szabit intézni!Mert ha nem akkor a főnököt horgászat közben belevágom a vízbe!