Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Raidenben H4-es volt de az is egy kalap ....... Abba powerledes izzót raktam erősebb fénye volt mint a 45W-os halogénnek. Csak a jégfehér fényhez hozzá kell szokni.
Nem igazán.
Csak az egyik ismerősöm szervez egy talit amin megszokott társaság összejön.
Igazából én sem tudok sokat még róla
Szépek vagytok! Nem tudnék választani!
az országutat úgy értem h pl 1es út bécs fele
Én a 47-esen járnék vele, ami 4 sávos, remélem azért tudok vele majd közlekedni. Követem a szalagkorlátot
Nem, új festést kap....
Sztem az autópályán nem lesz gond.xde ha az országutat kietlen határra értetted, akkor azért akad6
Szépek vagytok együtt Látom vérszemet kaptál, ahogy morgott alattad De hogy érted, h összeszerelés alatt?Sérült a bukó?
hátilyen 100-110 körül jöttünk énmentem elől és már mutogattam h valaki vagy elözzön meg vagy jöjjön mellém mert rohadtul nemlátok. ugyhogy ha egymodvanrá este csak városba megyek
Egy kis szösszenet a harcore fénykorából

http://youtu.be/nIpID1ps_ZI
Mivel novemberbe vettem a motort, a lámpát nem igazán volt még időm tesztelni, a motort se nagyon , csak olyan 60-70-nel mentem sötétbe este mikor hazaértünk vele , de munkába országúton fogok járni, ahol szeretném tartani a 100-as tempót, így ott lehet gond lesz a pilács
Első itthoni próba -2-be
Nézzétek el nekem a szép sapkámat, meg a síkabátot..
A bukóm összeszerelés alatt állt....
hiába a beállítás hogy egyszerüen gyenge a fénye. nemtudom hondáék anno mértnem tudtak valami normális korszerübb foglalatot belerakni
Nem lehetetlen közlekedni vele de lakott területen kívül max poroszkálás. Tempósan nem lehet menni. Elég gyenge a fényereje.
Majd megnézem este milyen, lehet h csak beállítás kérdése lesz.
hát városba még úgyahogy, de városon kívűl.... balcsirol jöttünk haza és ránkesteledett még jóhogy többen voltunk mert nem biztonságos városon kívül szerintem
Ez ugye attól függ, mennyivel mész
Ja igen, ez miatt én is aggódom, mert én dolgozni járok majd vele tavasszal, és este sötétben jövök majd elég sokáig. Tényleg nem sokat lehet látni vele?
Valami nagy találkozó lesz?Apámmal én is akarok motorozgatni, de neki meg kell szervezni, mert abszolút kényelmes.Ha elé rakom a térképet, talán megmoccan.
Lehet venni halogén izzót is.Meg van szemüvegem éjszakai vezetéshez.MEg kell szokni a fényviszonyokat.
Hát nem
De oda úgyis ismerősökkel meg családdal megyek,legalább ott megtapasztalom milyen csoportban mocizni
nsr-el annyira nemjó az éjszakai vezetés mert gyengéj a lámpái. majd meglátod
Az sem lesz közel:)
Legalább nem egyedül.
Nem :)
Majd Pünkösdkor megyek Egerbe.