A Raidenben H4-es volt de az is egy kalap ....... Abba powerledes izzót raktam erősebb fénye volt mint a 45W-os halogénnek. Csak a jégfehér fényhez hozzá kell szokni.
hátilyen 100-110 körül jöttünk énmentem elől és már mutogattam h valaki vagy elözzön meg vagy jöjjön mellém mert rohadtul nemlátok. ugyhogy ha egymodvanrá este csak városba megyek
Mivel novemberbe vettem a motort, a lámpát nem igazán volt még időm tesztelni, a motort se nagyon , csak olyan 60-70-nel mentem sötétbe este mikor hazaértünk vele , de munkába országúton fogok járni, ahol szeretném tartani a 100-as tempót, így ott lehet gond lesz a pilács
Első itthoni próba -2-be
Nézzétek el nekem a szép sapkámat, meg a síkabátot..
A bukóm összeszerelés alatt állt....
hát városba még úgyahogy, de városon kívűl.... balcsirol jöttünk haza és ránkesteledett még jóhogy többen voltunk mert nem biztonságos városon kívül szerintem
Ja igen, ez miatt én is aggódom, mert én dolgozni járok majd vele tavasszal, és este sötétben jövök majd elég sokáig. Tényleg nem sokat lehet látni vele?
Valami nagy találkozó lesz?Apámmal én is akarok motorozgatni, de neki meg kell szervezni, mert abszolút kényelmes.Ha elé rakom a térképet, talán megmoccan.
Csak az egyik ismerősöm szervez egy talit amin megszokott társaság összejön.
Igazából én sem tudok sokat még róla
http://youtu.be/nIpID1ps_ZI
Első itthoni próba -2-be
Nézzétek el nekem a szép sapkámat, meg a síkabátot..
A bukóm összeszerelés alatt állt....
De oda úgyis ismerősökkel meg családdal megyek,legalább ott megtapasztalom milyen csoportban mocizni
Majd Pünkösdkor megyek Egerbe.