Ja, csokitól kérdeztem, mert azt írja h neki bírja a 35 wattos izzókat.Én nem merem innentől kezdve 3 hétig állva hagyni.Tegnap alig akart indulni 2 hét után.Persze lehet, h nagyon hideg van már, meg elpárologhatott a karbiból is a beznin, meg sok minden lehetett, de én nem várok megint a járatással ennyit.
Fogalmam sincs, sajnos, ki kéne mérni...ezzel vettem, tehát azt sem tudom mennyi idős De viszonylag szépen indult, még legutóbb is mikor kb. 3 hete beindítottam, akkor már állt vagy 3 hetet. kopp-koppp. Gyorsan lekopogtam, nehogy legközelebb megszívjam....
Hát nem tudom.Akkuban tényleg igaz, h minél erősebb, és drágább, annál jobb.Nekem egy 4 amperos van(ami ha jól tudom nem is nagy), és tegnap majd 5 percig indítóztam, mert nem akarta elkapni.Már kezdtem aggódni, amikor beröffent.
Ahogy néztem a képet, csak szépen nézel a szemecskéiddel, és hazatolja bárki a motort, úgy hogy még rajta is ülhetsz .Csak abban az esetben ajánlom, ha nagy távokon kapcsolod be.Az áramtermelő része csak 5000-fölötti fordulaton bírja a fogyasztást, és akkor sem mehet semmi egyéb fény(pl fék, vagy index).Tehát azért meggondolandó.De ha kis Amperszámú akkud van, akkor hamarabb meg is döglik.Pláne, ha 5000 alatt refizel.
Érdemes próbálkozni? Aztán nem szeretném ha estére mire indulok haza, lemerül az aksi, egyedül nem tudom betolni , bár biztos találnék jelentkezőt aki segítene
Nem igazán mind1, mer ha nincs meg a megfelelő fordulat az alternátornak, akkor pont a fesszab fogja az akksiból kifelé irányítani a naftát.Ez a dolog az akku miatt izgalmas, nem a fényerő mikatt.Én ezért hezitálok a 35Wattos izzón
mindegy mijen fordulaton megy mert a fesz.szabályzó rendezkedik a villanyba
amugy 3000-ig jól világítt és ott kicsit visszavesz belőle és az már nem változik tovább
http://youtu.be/1vS5DWzKjzU
vicsoroghatsz!
melegen meg 2m
Érdemes próbálkozni? Aztán nem szeretném ha estére mire indulok haza, lemerül az aksi, egyedül nem tudom betolni , bár biztos találnék jelentkezőt aki segítene
amugy 3000-ig jól világítt és ott kicsit visszavesz belőle és az már nem változik tovább