Szerintem volt abban már majd 20 év alatt cserélve párszor.Csak azért mert a gyári adat 25/25.Ha nem te vetted akkor kétes.Persze nem baj az.Bírja a foncsor egyébként?És az elektromos rendszer?
Na szia hölgyem!Kiszámoltam, elvileg lakott területen kívül el fogja bírni a 35Wattosat is.Ha csak simán gurulsz, akkor a 4 helyzetjelző, az indikátorok, és a teljes erővel világító 2 izzó elöl 160Watt.De ha fékezel is akkor már biztosan az akku merül.Nem nagy gáz, rövidebb időre elbírja.
én vettem ehhez hasonlót
valamennyivel jobb mint a normál izzó de nem nagy a külömbség a 2 között
ha veszel ijent akkor nehogy kéket vegyél mert az egy szar, főleg vizes úton
autónkba volt ijen 2 hónapig azóta a polcon figyel
én innét vettem: robogotuning.hu
emléxem, amikor kukás mellényben szaladgáltak a legvagányabb srácok a bulikban.Mindenki röhögött rajtuk, mert nem tudtuk minek van rajta, Ők meg kihúzva járkáltak
Amikor csináltunk bulit itthon, volt 1X, h átjött a hátsó szomszéd(paraszt gazdálkodása volt.Nem mintha tanyán laknék, de ennek az embernek a városban is volt ilyen.Szerencsére pár száz méterrel arrébb, és soha nem éreztük).Stzóval átjött, és mondta, h máskor is csinálhatnánk ilyen banzájt, mert este táncoltak a tehenei, és sokkal több tejet adtak
figyelj ez olyan dolog hogy a vízzel működő autót is feltalálták már de addig nemfogják árulni mig van kőolaj és az emberekböl kitudják szedni az összes pénzt ;)
Egyébként a gyári is 25Wattos.Nézted már h milyen este?Nézd meg, hátha neked megfelel, és akkor nem kell költekkezni sem.Mondjuk sztem énn is szerzek halogént, biztos ami ziher.Pillanat, kiszámolom, h elbírja-e a 35-öst
Igen ezek már használható motorok.Én is pont emiatt szereztem.Sztem meg kell próbálni a 25/25-ös halogént.Az előbb linkeltem 35/35-ös halogént is, de nem vagyok biztos benne, h bírná a rendszer.Kiszámoltam 1x.Meg írta is valaki, hogy ha rányomja a refit, akkor kicsit gyengül minden más fény.Ez meg azt jelenti, h már az akku merül.
meg gyárilag is az van benne nem 25-ös
valamennyivel jobb mint a normál izzó de nem nagy a külömbség a 2 között
ha veszel ijent akkor nehogy kéket vegyél mert az egy szar, főleg vizes úton
autónkba volt ijen 2 hónapig azóta a polcon figyel
én innét vettem: robogotuning.hu
http://youtu.be/nIpID1ps_ZI