Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem bírja csak ha tompított közbe fénykürtöt húzom akkor eléggé elhalványul az egész mivel az már dupla teljesítmény
Szerintem volt abban már majd 20 év alatt cserélve párszor.Csak azért mert a gyári adat 25/25.Ha nem te vetted akkor kétes.Persze nem baj az.Bírja a foncsor egyébként?És az elektromos rendszer?
nekem 35W-os van
meg gyárilag is az van benne nem 25-ös
Na szia hölgyem!Kiszámoltam, elvileg lakott területen kívül el fogja bírni a 35Wattosat is.Ha csak simán gurulsz, akkor a 4 helyzetjelző, az indikátorok, és a teljes erővel világító 2 izzó elöl 160Watt.De ha fékezel is akkor már biztosan az akku merül.Nem nagy gáz, rövidebb időre elbírja.
Én sem vennék kéket, én sem bízom benne.Tul képen nagy különbséget nem lehet várni mert nincs. Meg kell próbálni a 35Wattosat
én vettem ehhez hasonlót
valamennyivel jobb mint a normál izzó de nem nagy a külömbség a 2 között
ha veszel ijent akkor nehogy kéket vegyél mert az egy szar, főleg vizes úton
autónkba volt ijen 2 hónapig azóta a polcon figyel
én innét vettem: robogotuning.hu
Igen, pontosan.Remélem én is, h eljutnak odáig.egy mérnöktől hallottam, h kb 4 decit csak azért fogyaszt a jármű, mert világítanak az izzók
emléxem, amikor kukás mellényben szaladgáltak a legvagányabb srácok a bulikban.Mindenki röhögött rajtuk, mert nem tudtuk minek van rajta, Ők meg kihúzva járkáltak
még
Bocsi, a link lemaradt:http://www.grando.hu/auto-moto...
itt egy óccóbb
Igen, ez valóban politika is.De én úgy tudom h a ledet a biztonsági előírások miatt nem engedik fényforrásnak, csak jelzőfénynek.
Amikor csináltunk bulit itthon, volt 1X, h átjött a hátsó szomszéd(paraszt gazdálkodása volt.Nem mintha tanyán laknék, de ennek az embernek a városban is volt ilyen.Szerencsére pár száz méterrel arrébb, és soha nem éreztük).Stzóval átjött, és mondta, h máskor is csinálhatnánk ilyen banzájt, mert este táncoltak a tehenei, és sokkal több tejet adtak
figyelj ez olyan dolog hogy a vízzel működő autót is feltalálták már de addig nemfogják árulni mig van kőolaj és az emberekböl kitudják szedni az összes pénzt ;)
de régen volt már...
Egyébként a gyári is 25Wattos.Nézted már h milyen este?Nézd meg, hátha neked megfelel, és akkor nem kell költekkezni sem.Mondjuk sztem énn is szerzek halogént, biztos ami ziher.Pillanat, kiszámolom, h elbírja-e a 35-öst
Párom éjszakás, ilyenkor lehet hallgatni... ő nem szereti... a kutyáink meg imádják, tök jót alszanak közben...
És ez?A magyar house/rave kezdete(ami majdnem a vége is volt, mert nálunk elég hamar pár év alatt lecsengett)

http://youtu.be/nIpID1ps_ZI
Akkor meg kell próbálni a 25-öst, aztán majd kiderül, a mostaninál biztos jobb lenne...
Jó kis stílus
erre vicsoroghatsz cimbora...
Nekem a streetfighter idoomban 2x35W van + a refi izzó...
Rendesen szeletelős zene
Igen ezek már használható motorok.Én is pont emiatt szereztem.Sztem meg kell próbálni a 25/25-ös halogént.Az előbb linkeltem 35/35-ös halogént is, de nem vagyok biztos benne, h bírná a rendszer.Kiszámoltam 1x.Meg írta is valaki, hogy ha rányomja a refit, akkor kicsit gyengül minden más fény.Ez meg azt jelenti, h már az akku merül.