Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké :)
És az abszolút tombolás?Érfdemes a kommenteket is megnézni:hörcsögbá

http://youtu.be/l3bh3CUbSk4
Rendben, a csillagos buli valószínűleg már akkor meg lesz, amikor éjszaka kint lehet maradni.Az éjszakai vezetés a másik jóság számomra
Nem lesz itt kakuktojás Ha így nézzük, én is az leszek, mert életemben nem volt nagyobb motorom, szerintem úgy fogok menni, hogy min 2 lábam lent lesz végig vagy pótkerekeket szerelek a gépre
Én is így megyek szóval, mi leszünk a kakukktojások! :)
Rendben.Előtte levőre?A csillaglesre gondolsz?
Ha gondolod a tali előtt szivesen elmegyek Tompára és onnan indulhatnánk együtt. Voltam már párszor Tompán:)
Várunk titeket is szeretettel!Akkor már 5 jelentkező van arról a környékről ....Hát igen, a régi jó zenék.Valóban nem képesek már zenét csinálni.Majd mindíg fel-fel rakok egy klippet
Ez természetes
50es-ként megyek majd :)
Meg az előtte lévőre is.
Sziasztok!

Bocsi hogy csak most írok de sajnos csak ritkán olvasom ezt a fórumot. Inkább csak a tzr-es fórumot mert tzr-ből kettő is van. Én is részt szeretnék venni az nsr- es találkozón:) Kiskunfélegyházán lakom. Van itt félegyházán egy másik nsr-es haverom is. Szerintem ő is biztos jönne.
Enzo: Amiket belinkeltél zenéket hihetetlenül jók:) Imádom ezeket a zenéket. Csak ilyen zenéket hallgatok de sajnos mostanában nem tudnak olyat csinálni mint 10-15-éve.
Na igen csak az a baj hogy túl jó gép. Nagyon jó állapotban van ha nem muszáj nem válnék meg tőle csak ha minden kötél szakad.
Akkor 50-es papírokkal jösz gondolom...De motorral jösz nem?
Jó ötlet .
Addig biztos nem teszem le.Örülök ha az autó sikerül nyáron.
Jó lenne ha jönnél.... , minél többen annál jobb..., Szegeden a rakparton van nagy motoros gyülekező, minden nyári este, leugorhatnál ide, ha már szeretsz barangolni.
Jó ötlet.Ügyesek vagytok.De ki ne csússz a taliból a motor jogsival.
Próbáld meg gyorsan eladni ezt, és vegyél egy megfelelőt.
Aham.Ott olcsóbb és talán könnyebb is.
Az A1 lerakása nállam csak a kisebbik problémát jelentené. A szépségemet ugyanis nem tudnám forgalomba helyezni.
Vásárolni kellene egy rendszámos vázat vagy lagalább papírosat és átépíteni bele az egészet.
Szerbiában?
Majd le szeretném de először autóra kellene.
Az a nyáron szerintem meg lesz,Szerbiában.
A motor meg majd utána...
És egyébként te is le fogod rakni az A1*et, vagy 50-es marad a gép?
billy hendrix:Body shine?