Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az neked jó nem?Az ennyémen ugye rajta van az idom.
HÚÚÚ Egyszer volt szerencsém egy marha nagy szerencséhez.Az volt a mázlim hogy a fél tonnás jószág nem lépet plusz egyet beljebb.Ígyis elkaptam a feje szélét.
Én szerintem a hideg fény soha nem lesz az igazi a járműiparban(máshol lehet de ott sztem soha).Tanzultam autóvillamosságból, hogy egyszerűen nem tudják megoldani a fényterítési problémákat.A fényspektrum is másra való.Az emberi szemnek sem jó, nem emeli ki rendesen a kontrasztokat(habár úgy látszik).Engem kifejezetten zavar szerelés közben is a ledes lámpa.

Én olyan igazi talin még csak egyszer voltam,akkor is vittek mert nem volt még mocim.
Akkor szerettem bele a Hondába (igaz Kawás találkozó volt)
Na sziasztok, megérkeztem... jó sokat írtatok ma is...
Izzó téma? A válasz: Acerbis Diamond streetfighter fejidom halogén izzókkal! Yeah!
Én ezekhez nem értek , de remélem sikerül valami megoldást találni...nem szeretnék egy őzzel közeli kapcsolatba kerülni
Ebben nem értek egyet, a színházi technikában is 1-2 éven belül teljesen átveszik az uralmat, ma már nagyon komoly teljesítményre képesek mnimális fogyasztással. Az tény hogy fura de meg lehet szokni.
Egyébként kis barkácsolással sztem be lehet szerkeszteni egy h4-et a mieinkbe is.
nem a raiden volt h4-es a macskalámpás ba20d ha h4-es lenne akkor már rég ledeket kapott volna :)
Jó-jó, meg fényes, de tudjuk h igazából a led nem az igazi.Sosem lesz olyan fénye, mint 1 izzónak.
Van h4-ben.Nem tudom h a macskalámpás h4-e...
Elmondta nekem az ismerős a magán webes oldalt, de csak nem jön be.Az ipari oldal:www.amester.hu Biztosan tudtok infót kérni a másik weblapról.De még kérdezek én is.
Ebből van ba20d-foglalattal?
Ilyen volt sötétben.
A neten sok helyen meg lehet találni de mint mondtam a régi motorom NSR Raiden volt abban más a foglalat H4-es. A macskalámpásé BA20D ha jól emlékszem, ilyen foglalattal sajna nem láttam még ledeset.

Amúgy szinte nulla fogyasztás nem meríti az aksit és a fénye nagyon szép, a Xenont simán veri. :) Nagy sikere volt.
és azt r2es foglalatba hogy rakod bele? :D
Rákerestem, ez tényleg jónak tűnik, és ezt be lehet szerelni az NSR-be?
Engem érdekel égő! :)
Egyébként ha már izzók, akkor kapcsolatban állok egy nagy Osram beszállítóval.Ismeritek a night braker plus-t?Na az üt ne félj...
Áááá nem, azt tudom, hogy nem szabad
Értem.Autóval én is jártam sok opel talira.
halogént sztem megprobálom énis
Az nem baj, csak lássak vele, hol lehet ilyen izzót kapni?
akkor jó.Megijedtem h sérült bukót javítottatok.