ÉRtem én, hogy gőzmozdony, de mi hajtsa? .És vajon a színházi használat hasonló lehet az autózáshoz(ezt most kekeckedés nélkül kell értelmezni, elgondolkodtam a dolgon)?
Nem is száguldozni akarok, csak dinamikusan haladni a forgalommal, pont azért akartam 125-ös motort, mert ezzel már lehet haladni, nem sodor le az útról az előző kamionok menetszele
Halogénből mekkorát lehetne belerakni? 35w max?
Akkor most te is olvasd el még1X.2005-ben színpadon volt.És akkor miért nem látod az úton?Azért, mert a jogszabályok sem engedik meg.Az is ott volt, h Amerikában ugyan megengedett, de hogy ide nem fog még bejönni egy ideig az is biztod.4 éve kész van...
Szia!
168Watt 5000-nél.Van a manualban egy Szögletes zárójelbe rakott teljesítmény leírás is, de azt nem értem, mert az 276W-ot ír.Ami sztem képtelenség.
Ledekből létezik már meleg fehér is. Ami teljesen más tónus. Volt már a kezemben 1000W-os PAR64-es refi ledes megfelelője. A kopmlett szímpadott ezekkel világították meg. Színháznál nagyon kényes a helyzet, de én nem láttam már külömbséget.
Szerintem is ez a helyzet.Ha megnézzük a halogén fényforrás direkt kisebb is.Így oldották meg a tervezők, hogy nagyobb légtér maradjon a lámpatestben, és jobban tud hűlni a levegő.Szerintem is vagy halogén 35W, vagy xenon.De azt is fabrikálni kéne, ami meg már nem állítható be rendesen.
Én elkövettem azt a hibát még az Aprilia RS-nél hogy dupla teljesítményű halogént raktam bele. Az egész műanyag foncsor elolvadt. 25/25W helyett 35/35W-ot el tudok képzelni de 45 vagy 50 watt kivégzi ennyi hőt nem bír el szerintem.
Az életben nem lesz fényszóró helyettesítve leddel És ezt szakirodalom írja.Amit autóba tesznek az mind-mind helyzetjelző Amint írtam arra jó, de megvilágítani nem igazán.
Egyébként sem bír többet a gyári elektromos rendszer 35/35-ös izzóknál, ezért max a halogén 35/35-ös izzó jöhet szóba....vagy xenon...esetleg led befabrikálás, de az meg ugye nem tud váltogatni fényerőt.
nem lesz soha olyan? akkor a közép/felső kategóriás autókat vajon mért szerelik már gyárilag xenonnal? vagy ledes lámpával? nem véletlen. hatékonyabb és takarékosabb
akkor nem hiszem h sötétben fogunk maradni.Az lehet h drága mulatság lesz egy spéci izzó, de biztosan létezik erős fényű.Ha meg nem, akkkor legfeljebb nem lesz száguldozás sötétben...egyébként ez utóbbi pozitív hatással van az egészségre
http://www.youtube.com/watch?v...