Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként neked közelebbi, ha bejösz pestig, vagy kecskemét után elkanyarodsz?
Szia!Megbeszéljük és megyünk együtt!
Gondoltam még sütögetésre is.Valami pácolt húsos mittudoménmire.flekken, grill party...ilyesmi.
Nem vagy öreg, dehogy.Egyébként, ha apám eljön, akkor mindenki fiatal lesz hirtelen... ....és majd meglátja mindenki, hogy apám rágyepál bárkire, ezért mégis ő a fiatal
Hát igen...legyünk ott.Na ez lesz a hosszabbik dolog.A buli sztem ésszerű lesz, a kollegákat megismerve inkább a minőség lesz hangsúlyon.
30 felé!Szent ég!Én vagyok ilyen Öreg a csapatban!
Kitaláltam már egy jó kis motorozást is.
Persze kell buli is!Bár én vagyok nagy bulizós de ez nem gond.Csak legyen már jó idő és legyünk ott.
Igen, mi is így vagyunk vele.Az viszont elképzelhető(tul képen egyre biztosabb), h DJklein kolléga összeránt egy retro party-t.Természetesen kultúráltat, miután mi is 30 felé kacsintgatunk.Az biztos, h stílusos lesz.Motoros őrjöngés kizárva.
Hali!

Vadbarom őrjöngést én sem kérek!Egy kulturált összejövetel az jöhet.Elvégre ismerkedni szeretnénk a fórumtársainkkal nem pedig őrjöngeni-vadulni.Legalábbis én!
DUNE?Bocsi, kicsit bepörögtem
Kosmonowa:ayla?azmekkora volt
Jaja, az biztos, hogy ha meg fog szólalni egy sor az imént említettekből, akkor igazi buli lesz, mert ezek igazi zenék!A hölgyek is fognak táncolni ne aggódj Ha apám is lejön(az 50. születésnapját a Fantastic diszkóban ünnepeltük ), akkor lesz hangulat .Én azt is látom, amikor hajnalban, kissé aznaposan még mindenki próbál táncolni, de már nincs ereje senkinek, a hajnali pára is leszállt már, és most indulnak a kempingből a kora reggeli kocogásra a fitnes csajok.
Volt egyszer egy német válogatásom:Club sounds Vol 8.Gyerekek!Akkora zenék voltak rajta, hogy éveken át hallgattuk.Dj Tomcraft, the mission(igazi elszállós brutálisan húzós zene).De ha keményeknél tartunk akkor Daft Punk:Rollin & Scrachin, ezt hallgasd meg Beraktuk a házibulin, vicsorgás, és csak mi maradtunk bent
Már látom lelki szemeimmel ahogy a társaság este némi alkoholos befojásoltság alatt elkezd bulizni! Majd szép lassan jönnek az emberek a partról! Na meg a ahogy 3 gyönyörű hölgyünk riszál egy kis csajos zenére.
Vicsorgással óvatosan, mert másnap izomláz lesz az arcizmaidban!
Na léptem! Jóéjt!
Dj Tonka:She knows you/David morales:Needen you?
Alice Deejay az is tök jó volt...gimisek voltunk.ŰClubbheads:Kickin' hard...
Sör..... ....sok sör, és akkor látni fogtok táncolni is .GYerekek, az ország legérdekesebb diszkóiban jártam.Jásszentandrás:Hisztéria...Föld alatti bújtatott hely Jászberény:Pannónia(igazi nrtró kedvelő Dj)
Be my lover Mekkora volt.Igen, mi is biztosan bedobtuk a caffe de marte-t.Kicsit jútúbozok(bbe).lehet itt találni sok jó dolgot.Amikor az előbb a grroveyard megszólalt, azért bevicsorítottam
Jaja, meg is van mind, amiket írtál... sőt... Elvis House muzsika is van... (ez egy kiskunlacházi disco volt...a régi szép idők)
De jó is volt... látom lesz téma amiről fogunk tudni beszélni... motorok, ilyen zenék, gyorsulás, stb... mi jöhet még...
Ne fájdítsd a szívem, hol vannak már ilyen zenék :) Én himnuszként tiszteltem éveken keresztül az Energy52 - Cafe Del Mar -ját. Manapság már nem is ismerik. Még mindíg libabőrös leszek mikor ara gondolok mit szólt ez a zene anno...... Az első ütemekre egyszerre beindult 12 scanner és sikított 300 ember..... manapság már nem lehet ilyen bulikat csinálni. Amúgy retroval visszább is szoktam menni a 80-as évek klasszikus disco zenéinek is meg van a feelingje. Egy két finomság lapul a polcomon még bakelit formában.
Vagy Jay dee:Plastic dreams?