Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
:) Nah az tök jó.
Akkor lehet hogy összefutunk majd a taliig
te hát nemtom nincs más ötletem keresd a bontott nsr-eket vagy kérdezd meg márkakereskedésbe
Nemsemmi a csaj .Még a sört sem veti meg Na akkor készülök számodra majd valami különleges félével.
Persze, hát addíg még sok iidő van, lehet addig találkozunk is(nagy kalandor vagyok), simán előfordulhat, hogy addigra több száz Km-t lehúzok rajta.Amúgy is akarok csinálni egy csillagvizsgálós nyár estét, és Szeged környéke a legalkalmasabb erre.
Oh én bármit meghallgatok.
Egy két sör után meg egyébként is minden zene megszépül
Oké.Lehet én is hívok majd magammal valakit akit ismerek is :)
Majd addig még megbeszéljük úgyis egy párszor szerintem
Te hogy állsz a zenékkel?Mit kedvelsz?Itt nagyon egymásra talált a banda, elvileg Dj barátunk hozza a hangulatot is
Legnagyobb :D
Milk & Sugar feat. Miriam Makeba - Hi a Ma (Pata Pata) (Milk & Sugar Club Mix)
Majd le kell tárgyalni Gandival, meg hondással, hogy hogyan, merre taliztok.Nem tudom még, hogy leszek eleresztve, de ha fontos lesz, akkor én is oda tudok tartani.
Én még a sajátomhozm sem tudnék szerezni, ha kellene.Nem irigyellek.Kell keresni bontott hirdetést.Racingbazar, vagy vatera
Hát ja,van még időd eldönteni.
Addig úgyis meggyőzlek valahogy
hát őő.nyáron melózni megyek ugyhogy nem tudok semmit mondani rá. te figy már nem tudsz a macsklámpáshoz első lámpa izzófoglalatot? sehol nem találok.
Nyáron több napos tali Velencei tónál.
No maj meglássuk
Hát ha van kedved erre jönni,gyere,én örülnék neki,legalább többen mennénk
ööö. homályos a kép miféle? nem mindig olvasom...
Jut eszembe!Te nyilatkoztál mnár a taliról?
baszos első szám címét elárulod?
Na akkor végre egy profi fogja megmutatni a keverés rejtelmeit .Nekem csak alap cuccaim voltak Nem volt pioneer djcd100, meg technics lemezjátszó, gemini keverő Az sajnos drága volt nekem.
Jó a műszaki háttér, és a szaktudás is terméaszetesen .Gondolom ez olyan éjfél körül lehetett.
Egy kis kedvcsináló még a nyárról, ez épp egy éjszakai fürdőzés volt. Éjszaka gőzölgő termálvizes medencékben ment a buli. Most jólesne íg -10fokban. :) Am amúgy ez volt az egyetlen alkalom mikor enyhén alkoholos befojásoltság alatt álltam. Persze a haverok azonnal kamerát ragadtak.

http://youtu.be/wFAvLOQJiiY
JAJA.Rendben, akkor mp3.Bekészülök rendesen .De sztem a nagyja nálad is meglesz.De biztos vagyok h különlegességek is előbukkannak mejd.
Így van csak én a végén Solt-Dunaújváros fele mentem volna, de emerre is jó az útvonal...