én többször voltam úgy találkozón hogy nem ittam mert motorral jöttem haza de akkor is jól éreztem magam
sok normális emberrel találkoztam már
tavaj volt 2 fickó akik győrbe jöttek el szeged környékéről egy oldalkocsis urallal, elég sokat beszélgettünk velük
És te voltál már nyugodt kempingben?Nem jobb, ha összejön néhány haver, mint az hogy mindenki szétszéled, és "majd este találkozunk".A kérdés itt az: Ki miért akar eljönni.Gépeket, meg happeninget látni, vagy egymásra vagyunk kíváncsiak?
Én kinőttem már az élvhajhászatból, volt benne részem, de már nem asztalom.Szerintem egy jó kis flekkenezés a haverokkal többet ér jó társaságban.
Persze nem azt mondom, valami program biztosan lesz, amit már ki is találtam
Látod ezaz, ez nagyon jó, és hangulatos, csak mikor már nem erről szól hanem a piázásról, meg a vagánykodásról, onnantól már nincs feelingje...Lehet, hogy most megköveztek, de nekem ez a véleményem....
majd sikátorba gyere el a nyáron blues company koncert szokott lenni a kocsma udvarán
az egész faluba vagy 200 ember lakik ugyhogy elég kis falu de annál jobb a hangulat
meg szerecsenybe is jó szokott lenni
nem akarok minden áron oda menni veletek, majd megyek egyedül
még van rá 4-5 hónap hogy megvitassuk
tavaj akartam menni a mátrába csak senki nem ért rá akkor mikor én ráértem aztán abbólse lett semmi
ha azon a környéken lenne a találkozó akkor biztos megyek egy mátra körre még plusszba
Egyébként miért akarnál mindenáron egy óriási motoros találkozót útba ejteni?Sztem abszolút nem jön össze egy laza kempingezéssel.És valószínű(a vélemények is azt mutatják), hogy egy laza talira kíváncsiak a tagok, ahol a motorozásról, és ezekről a tagokról szól ez az egész.Egymással akarunk találkozni.
Az olyan mint a Sziget Pesten, csak itt Szegeden egy kemping területén rendezik, egy hetes, és az egész város zeng tőle... A részeg pánkoktól kezdve emósokig, tele van a város velük ilyenkor...
énse szeretem a kötekedő részegeket
ezek a találkozók nagy területen szoktak lenni ugyhogy akik kicsit nyugodttabban akarnak aludni azok a szinpadttól messzebb sátraznak, meg bográcsoznak
láttunk már ojant is hogy papa, mama, gyerekek elmentek 3 napra a találkozóra és ők is jól érezték magukat
Szerintem jöhet majd más is.Csdaládtagok természetes h jöhetnek.Megpróbálom apámat is lecsábítani(yamaha dragstar1.1 ).akkor meg van oldva a világ legjobb bográcsa is.
Van egy Hondás ismerősöm őrá gondoltam.Mert ő tőlem két kmre lakik,vele voltam nemrég találkozón.
De a családban van chopper is ha nem csak hondások jöhetnek.
sok normális emberrel találkoztam már
tavaj volt 2 fickó akik győrbe jöttek el szeged környékéről egy oldalkocsis urallal, elég sokat beszélgettünk velük
Én kinőttem már az élvhajhászatból, volt benne részem, de már nem asztalom.Szerintem egy jó kis flekkenezés a haverokkal többet ér jó társaságban.
Persze nem azt mondom, valami program biztosan lesz, amit már ki is találtam
az egész faluba vagy 200 ember lakik ugyhogy elég kis falu de annál jobb a hangulat
meg szerecsenybe is jó szokott lenni
még van rá 4-5 hónap hogy megvitassuk
tavaj akartam menni a mátrába csak senki nem ért rá akkor mikor én ráértem aztán abbólse lett semmi
ha azon a környéken lenne a találkozó akkor biztos megyek egy mátra körre még plusszba
Illa berek, nádak erek, a motorosok jó emberek!
Nem is azért mondtam, nyilván aki motorra ül alapból nem iszik....vagy nem így van?
többnyire jó arcok vannak
AMint látszik rendesen el vagyunk szórva ebben a kicsi országban.Nézzétek el, ez egy ócska gyűrött térkép(néhányszor összegyűrtem már )
majd utánna nézek
ezek a találkozók nagy területen szoktak lenni ugyhogy akik kicsit nyugodttabban akarnak aludni azok a szinpadttól messzebb sátraznak, meg bográcsoznak
láttunk már ojant is hogy papa, mama, gyerekek elmentek 3 napra a találkozóra és ők is jól érezték magukat
De a családban van chopper is ha nem csak hondások jöhetnek.