Nem kell azon sokat szavazni, mert nem hiába tervezzük a Velencei tóra.Egyértelmű, h lesz csobbanás,és az is h programot is szervezünk.Azt már nem garantálom, hogy nagy motoros találjozóval is összeszervezem.Ahogy írtam valani kultúrált móka jöhet, sőt az jó is.A kemping mindenképen víz közelben lesz, tisztáljodási és wc lehetőséggel.Csak előtte legyen egyetértés, és szervezem tovább.Egyelőre a hely sem tuti.
Ez nagyon jól hangzik szerintem.Mármint a program.
Az időtartamról csak annyit hogy én két napra szavaznék,mert úgy megéri elmennem de amúgy nem nagyon.
Ha nincs is más rendezvény nem kell ülni egész nap. Előre ki kell taláni egy jó kis túratervet, a végén vagy közben csobbanni egyet estére egy kis szalonnasütés vagy összeütni valamit bográcsban. Egy kis zenét is tudok vinni. :) Vagy tényleg lehetne nézni valami versenyt BMW talin pl átugrottunk 2.nap a rabócsi ringre a drift kupára. De nem kell feltétlenül csatlakozni valamihez max egy napra beütemezni és megkukkantani.
Én biztos hogy nagy banzájban nem akarok részt venni.Itt jobban meg tudjuk ismerni 1mást, de nem érezném jól magam 1 olyan helyen ahol több száz vadbarom őrjöng.Én szem szerint egy tópart melletti kempingben gondolkodtam.Nap közben motorozás ide-oda(ezt is megszervezzük még).Este meg tuti sütögetés lenne, jó kis sörike nellett .
Persze lehet úgy is időzíteni, hogy a közelben legyen valami moccanás.Én szem szerint nem vetnék meg egy kultúrált gyorsulásit.De vadbarom óriási motoros őrjöngés nem kell.
nem kell külön topikot nyitni mert nincsen sok értelme, nem vagyunk sokan meg elég 1-et olvasni
nekem mindegy hol lessz, ha nyíregyházán lesz akkor oda is elmegyek
csak az a gond hogy hiába csinálunk 2 napost azt ki kellene még egészítteni valami tartalmas programmal, mert annak semmi értelme ha csak üldögélünk aztán nézünk okosan
már azon is gondolkoztam hogy egy hivatalos motorostalálkozóval kellene ezt egybekötni ahol este van zene is Rock and Roll
balatonnál alsőörsi harley davidson találkozó 5 napos szokott lenni de erre elég drága szokott lenni a belépő
itt a közelbe még szokott lenni győrújbaráton 3 napos május elején van mindíg, tavaj nem voltam mert hideg volt
a másik az a gajavölgyi találkozó ez mór mellett van a bakony-gerecse tövében, ez nagyon jó hely augusztusba szokott lenni
ezekre ojan 3000ft körül van a 3 napos belépő
napközbe vetélkedők, felvonulás
este koncert, IHB buli
most más nem jut eszembe ami ijen nagyszabású
de csinálhatunk külön találkozót
ahhoz ojan hely kell ahol este tudunk sütni meg aludni
napközbe meg motoroznánk, megnéznénk valami kilátót vagy hasonlót, strandolnánk
szerpentínezés is mehet
még annyit hozzátennék hogy nekem már lehet hogy nem lessz akkor nsr mert nagyobb motort akarok venni, de akkor is megyek
augusztus 5-20-ig biztos hogy ráérek mert leállás lessz a gyárba
Az M3-ason gyorsan lezavarnám a távot itt van mellettem és szinte végig vinne, csak hát oda nem mehetnék fel ez itt a gond. Vagy egy transporteres havert megkérek bedobjuk hátra a mocit meg némi hang és fénytechnikát aztán go! :D
Igen, sajnos, ahogy tegnap irtam: valaki nagyot fog utazni.Nekem mind1, én lehúznám ha ott laknék.volt hogy simsonnal mentem a Jászságba.Fe ez most rólatok fog szólni.
Tényleg úgy lenne értelme ha több napra terveznénk. A tavalyi BMW találkozó is 3 napos volt. Sátor, kemping, este buli szórakozás sütés főzés, napközben fürdés meg gurulás.
Megoldhatjuk a kíséretet, ezen ne múljon.Elvileg kb 1 óra alatt a környéketekre tudok érni.Ha jol nézem én lakom ahhoz a régióhoz közelebb.A tanulást nekem is meg kell még ejteni.
Na!Jó kis banda vagytok. Örülök, h ilyen könnyű a szervezése veletek. Akkor sztem célozzuk meg a Velencei tavat.Most azt kell eldönteni, hogy mekkora idõtartama legyen.Ez befolyásolni fogja a konkrét helyszínt is.En benne vagyok ottalvós buliban is.Most mindenki nyilatkozzon, h mennyi idõre szeretne jönni.Ha kempinget választunk, akkor nem jön ki drágán...sztem.
Téged legalább ismerlek már valamennyire
Az időtartamról csak annyit hogy én két napra szavaznék,mert úgy megéri elmennem de amúgy nem nagyon.
Persze lehet úgy is időzíteni, hogy a közelben legyen valami moccanás.Én szem szerint nem vetnék meg egy kultúrált gyorsulásit.De vadbarom óriási motoros őrjöngés nem kell.
nekem mindegy hol lessz, ha nyíregyházán lesz akkor oda is elmegyek
csak az a gond hogy hiába csinálunk 2 napost azt ki kellene még egészítteni valami tartalmas programmal, mert annak semmi értelme ha csak üldögélünk aztán nézünk okosan
már azon is gondolkoztam hogy egy hivatalos motorostalálkozóval kellene ezt egybekötni ahol este van zene is Rock and Roll
balatonnál alsőörsi harley davidson találkozó 5 napos szokott lenni de erre elég drága szokott lenni a belépő
itt a közelbe még szokott lenni győrújbaráton 3 napos május elején van mindíg, tavaj nem voltam mert hideg volt
a másik az a gajavölgyi találkozó ez mór mellett van a bakony-gerecse tövében, ez nagyon jó hely augusztusba szokott lenni
ezekre ojan 3000ft körül van a 3 napos belépő
napközbe vetélkedők, felvonulás
este koncert, IHB buli
most más nem jut eszembe ami ijen nagyszabású
de csinálhatunk külön találkozót
ahhoz ojan hely kell ahol este tudunk sütni meg aludni
napközbe meg motoroznánk, megnéznénk valami kilátót vagy hasonlót, strandolnánk
szerpentínezés is mehet
még annyit hozzátennék hogy nekem már lehet hogy nem lessz akkor nsr mert nagyobb motort akarok venni, de akkor is megyek
augusztus 5-20-ig biztos hogy ráérek mert leállás lessz a gyárba
Ránéztem a térképre, es tudtam, h ugyanolyan messze laktok.