Na leírom, hogyan csináltam én, nekem fasza lett... idomokat mattra, simára lecsiszoltam. 15-20 C között, 20-25 centiről lefújtam benzinálló matt akryl spray-vel (2x). Amikor megszáradt, akkor letoltam lakkal ugyanilyen hőmérsékletű helyiségben, ugyanilyen távolságból (2x). Amikor megkeményedett a lakk, szép fekete, ránézésre "selyem" szerű volt... polírpaszta, polírkorong, 3x és lőn fasza fény... nekem nem folyt meg, nem lett narancsbőrös... szép sima lett...
Hát sztem az nem lenne az igazi.Sztem a carbon akkor jó, ha azt a hatást kelti h egy egész elem carbonból van.Úgy, ahogy a csávókám csinálta.Egy nagyobb felületet.
Ó akkor bocsánat Én azt hittem 50 köbcis.N emsemmi.Én meg itt vagyok, és totál kezdőként ügyetlenkedek ezzel a döggel.Nem is tudom mikor fogom megszokni.
Az lesz, de sajnos még ezt sem bírtam szépre lefújni me béna vagyok.NEm tudom hogy kell, pedig azt hittem igen.Alapozó is kell? vagy mi?Lakk is kell a tetejére?Minek?Nekem akril.Vagy akkor is kell?
Szerintem carbon hatású matrica illene rá.NEmrég csinált a főoldalra valaki egy galériát, ahol egy citromsárga Suzkát díszített ilyen matricával.Nézd meg, sztem tök állat lett.
Csak az a bajom, hogy béna rajta a piros.A képeken nem biztos h látszik, de ez az a tök átlagos Simson piros, amit sima festékspray-ben lehet kapni Ral kód:3020 Meg amúgy is nagyon dögös a Ducati piros
nem tetszik a mocid színe? Pedig nem rossz...
Tényleg, szerintetek a rendőrök elfogadják visszapillantóként a csuklóra erősíthető tükröt? 700 HUF-ért láttam, tök fasza, nem kellene elrondítanom a vadállatot két fix tükörrel...(úgy nézne ki, mint egy darázs...)
Visszaírt a haverom (mert közben megkérdeztem, hogy van-e valami lehetőség, hogy ne kelljen átíratni a szín miatt a vasat):
"Ha a kasztni 51%-a olyan színű, mint a forgalmiban bejegyzett, akkor nem kell átíratni, a lényeg, hogy több, mint a fele egyezzen a forgalmiban bejegyzettel"...
Hát hogy mennyibe fájna nekem, ha le akarnám cserélni a motor színét.De mire nekem a forgalmiba is bekerül a változtatás, nem éri meg.És erre írtam, hogy neked könnyebb, mert ha jól tudom 50-s a géped, és szabadon átfújhatod.
Másik színre történő átfányezéssel kapcsolatos költségek (ha a forgalmiban is szeretnéd, ha át lenne írva a színe a mocinak)... drága...
Tiéd 50-es vagy 125/50?
Gyakorlat teszi a mestert