Nekem etz-re kell :) Azért írtam le hogy nekem nincs nsr-em de van helyette Etz-m és hogy arra kéne gumit vegyek de nem tudom milyen méretet pontosan. Mert most kaptam egyet 3.25/16-osat de nem tudom hogy az most hátra kicsi lenne? És akkor előre milyen volna jó? Meg egyáltalán hátra is?
Akarok egyébként egy másik moccanást is csinálni, ha szeretnétek ezt is megosztom veletek.Akarok nyáron egy olyat művelni, amikor is csillaglesre motorozok ki.Megnézem a fényszennyezési térképet, és egy rém sötét helyre akarok kimenni.
Üdv nektek. Tudom nem Honda Nsr-em van de van helyette egy Etz-125 öm és olyat kérdeznék hogy milyen méretű gumit ajánlanátok előre és hátra minimum? Köszönöm előre is.
Dj klein sincs ám egyedül.Kezdőhondás is mesze lakik, Gandi is, Tamicaa is.Igazából létszámilag Tiszató jönne be jobban, ha kilóméterekről lenne szó.Csak mindenki Velencei tóra szavazott....majdnem mindenki.
Sebajj.Napi egy pohár borocska eltartósít .Ne aggódj az ilyesmi miatt soha.Nekem pl az a legnagyobb bajom, h nem tudok felnőni .Pedig már illene, dehát egy kis őrültség nélkül nem lehet ezt a nyomorult világot kibírni.
Én egyébként(mint szervezgető) még mindíg Djklein miatt aggódom .Mindenkinek jobb a Velencei tó, de neki a lehető legrosszabb.Ha meg Tisza-tó, akkor Dávidka szív.Ezt a dolgot a közönségre bízom...Én leszervezek abádszalókra is ha kell, ismerek is ott kiadó házat.
Szerintem egyáltalán nem ugyanaz.Voltam én már mindenféle rendezvényen, amit benzin hajt(főként 4 kerekesek), de hogy ott nem lehetne nyugodtan elsátorozgatni, az biztos.
Dehogy vagy öreg, csak komolyabb.Biztos hogy találunk, mert eddig csak a két fiatalabb ficánkoló akadt, de nem lesz a Velencei tó kürül ilyesmi rendezvény.Motorozás az lesz nef éljetek!
Ajjjajjjj akkor lehet már öreg vagyok , pont tegnapelőtt volt a szülinapom
Na mindegy, reméljük sikerül összehozni valamit, ami mindenkinek megfelel majd
igen voltam és szeretem is. szivesen megyek el ilyenre is én nem ragaszkodok eggyáltalán a motorostalihoz csak ittugy beszéltél rola hogy vadállatok örjöngése miközben megyegy gyorsulási versenyre meg elmennél. ennyierővel akkor azis ugyanaz. szal nekem mindegy hova megyünk azalényeg motorozzunk :)
elöl: 100/80
hátul:130/70
A jelentkezők lakhelyei:
Na mindegy, reméljük sikerül összehozni valamit, ami mindenkinek megfelel majd