Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd segítünk nekik, hogy mindenki tudja miről is van szó.
mind1 akkor itt lesz letárgyalva, csak így hosszabb lesz mire mindenki átlátja, mert nem tudnak annyit utánna olvasni.
Segítenék, de nem tudom hogyan kell...
Szóval akkor segít valki, hogy új topicot nyissunk a talihoz?
Nincs türelmem
Totalcar.hu-n fent van az egész kormányrendelet... ha van türelmed, nézd meg... nem egyszerű...
Értem.Akkor jobb, mint ahogy gondoltam
csak KRESZ és forgalmi... ezt írják és ez van a kormányrendeletben is...
Rutin is lesz nem?
február 23-án...
egy délután lemegy az elméleti oktatás, utána már csak vizsgázni kell.
Most még az itten a kérdés, hogy mikor indul legelőbb tanfolyam?
Jaja, qrva jó hallgatni... próbálkozunk mi is, de nekünk nagyon nem megy...
azt mondom. a,o és á betűből álló hang.
Itt egy másik, ők is Szszmiklósiak, itt vannak az árak:
30.600 HUF mindennel...
http://www.jakabautosiskola.hu...
Micsoda?!?!? Imádom amikor azt mondja, hogy: "kábaat"...
Én is 32-ről tudok.Nem találtam a honlapon.Mind1, majd kiderül mi lesz.Csak a pénz legyen meg, a többi megy.
nyomja az 'á'-t rendesen?
32.000 HUF, telibe mindennel együtt.
A honlapon is fent van. Részben ezért írtam nekik mailt, mert érdekelt, hogy tényleg ennyi-e és nincs-e valami rejtett vagy plusz költség... várom a válaszukat...
Én jobban félek ettől a dologtól azért.Mennyit mondtakm neked a pízre?
Itt 3 óra elméleti oktatás, 2 óra gyakorlati oktatás (rutinpálya + forgalom), aztán KRESZ vizsga és forgalmi vizsga... ennyi... sima ügy lesz...
Én már voltamn konzultálni az Rkeresztúr Bt-nél.Annyi biztos, h nem lesz sima menet, mert kísérleti stádiumban fogjuk elkapni az újhullámot.Lesz 1 óra elmélet, és két óra gyakorlat, viszont rutinból,és forgalmiból is teljes értékű vizsgát kell tenni
Van egy kolléganőm, aki onnan származik... imádom amikor palócosan beszél nekünk! :)
Wazzzeee.... lemaradt az oladluk...
Tehár a link:
http://www.szalayautosiskola.h...
Szalay autósiskola... Qrva jó fej az oktató srác, ismerőseink nála vizsgáztak... nagyon jól kijöttek vele, nagyjából korunkbeli, fiatal srác...
Van a honlapjukon fotó is róla, meg tesztlapok, meg jó áron van... egy negatívumot tudok csak elmondani: kb 2 napja írtam nekik mailt a részletek felől érdeklődtem, de még nem válaszoltak... (bár azt hiszem én vagyok türelmetlen...)
Hát akár még az is lehet.Viszont nekem nagyon vigyáznom kell az utazási költségekkel(munka nélkül).Melyik oskolát nézted ki?