Esztergom mögött ismerek egy brutálisan kanyargós, hajtós , szerpentines utat .Fe szerintem nem lesz ezt annyira 1szerű megszervezni, mert nagyon szét vagyunk szórva az országban.Sztem fontolóra kéne egy ottalvós talit.Mittomén mondjuk campingező helyen sátorral vagy valami.Mert akkor mindenki el tudna jönni.Ha meg csak hajtunk egyet akkor valakinek nagyon drága hajtás lesz.
nekem 110/70 lessz majd fölrakva pirelli sportdemon
egyszer már próbáltam egy ugyan ijen méretű gumit de az bridgestone bt45 volt
talán jobban lehetett vele dönteni a motort, vagyis hamarabb dobtam át egyik oldalról a másikra
ha csesznekre kell gumi akkor
110/70R17
Dunlop Sportmax Qualifier
Dunlop D208
Continental Contisportattack
előre ezek közül válogatnék utcára
hátra elég nehéz találni
majd még kutatok
már tavaj vagy tavaj előtt is akartunk találkozót csinálni de nem lett belőle semmi
azóta meg már sokan váltottak nagyobb motorra vagy áttértek endurora
ha lenne találkozó akkor azt ojan helyen kellene csinálni ahol vannak jó túrázós, kanyargós utak ahol közösen tudunk motorozni
talán a pilis környéke
Persze... a zöld papír + a kötvényed másolata. Nekem az autóban is mondig csak ezek vannak, 8 éve nem volt gond. Mindig tudta a rendőr, hogy fizetve van a biztosítás.
Szertintem az olaj inkább a külső ütközőn van .De az sem mindegy, hogy jó-e még az az olaj.És a rugó állapota, a csőtest sértetlensége, a króm réteg sértetlensége...hajjaj, van itt szempont
Nyugi srácok! Fogtok kapni a biztosítótól egy borítékot... ebben lesz egy A4-es méretű zöld papír... ennek a papírnak az aljáról kell levágni azt a részt, ahol fátumra megvan, hogy mettől meddig szól a biztosítási fedezet. Ezt el kell hogy fogadja a yard... 1 éve átutalással fizetek, mindig a befizetést követően max 2 héten belül megjön a levél...
Remélem segítettem és megnyugodtatok egy kicsit...
Pontosan. A netes visszaigazolást hiába mutogatom. Vagy az sms-t amit a bank küldött. De nem is válaszolnak ez a legjobb, pedig már egy hete írtam nekik.
jó lessz az
egyszer már próbáltam egy ugyan ijen méretű gumit de az bridgestone bt45 volt
talán jobban lehetett vele dönteni a motort, vagyis hamarabb dobtam át egyik oldalról a másikra
ha csesznekre kell gumi akkor
110/70R17
Dunlop Sportmax Qualifier
Dunlop D208
Continental Contisportattack
előre ezek közül válogatnék utcára
hátra elég nehéz találni
majd még kutatok
azóta meg már sokan váltottak nagyobb motorra vagy áttértek endurora
ha lenne találkozó akkor azt ojan helyen kellene csinálni ahol vannak jó túrázós, kanyargós utak ahol közösen tudunk motorozni
talán a pilis környéke
Egyébként bulizni is szeretek
Elvileg ígyis-úgyis lekérdezik a dandárok a központból az állást.Tehát semmivel sincs több dolguk, neked is ugyanannyi esélyed van....én így tudom
Remélem segítettem és megnyugodtatok egy kicsit...