Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis visítás:3perc 6-tól 6perc 3-ig ajánlom!

http://youtu.be/XFL0LjFSGCM
Én balatonra szavaszok. ott több lehetőségünk van programok szervezésére
De... jómagam is annak vagyok tekinthető. :)
Viszont nagyon közel vannak a szlovákok. Sok át is jár ide... múltkor pl lelőttek egy ismerőst... meg Tescoba vásárolnak és sok a súrlódás. Amikor beszélgetnek akkor visítunk a röhögéstől.
ENZO, gyere már le ide, nyomjuk le együtt a jogsit Szigetszentmiklóson... nincs túl messze, ismerősöm is ott vizsgázott a feleségével együtt, jó oktatónk lesz, átmegyünk elsőre... Legalább nem egyedül leszek... :)
Nálunk meg parasztok ülnek a rendőrautóban
J aértem! Hajtási engedély.Igen nekem is "B" van még.
Ott felétek nem palócok laknak?
Remélem Nekem csak egy esélyem lesz, mert pénzileg úgy állok, hogy talán még az az egy sem lesz meg.
A tótok így mondják a jogsit errefelé... :D
Neked is B-d van?
?
Hja, a jogsi nem baj, ha megvan... de tudod mit mondok én erre?
Ha már tudok egy papíros gépet szerezni, akkor mindenképpen elmegyek jogsi nélkül is... Gondolj bele... ha valamelyikünket ki is böki a rendőr, szerinted ha néhányan megindulunk más-más irányba, melyikünk után fog menni? :)
Na jó,ez csak vicc volt, kell a jogsi... de lenyomjuk 1 hét alatt...
B125 Yeah!
Hol a 'hajtási'?
Hát az ottalvósra mindenképen meleg nyár kell, mert sátorban nem jó dolog fázni.Ha minden igaz tudok reptéri időjárás jelentést szerezni .DE A LEGFONTOSABB, HOGY LEGYEN MEG A JOGSIM ADDIGRA
Ha pedig Balcsi, akkor én ismerek egy remek kis keempinget Balaton Füreden, amit még régebben autós talikon vettünk ki.Óriási placcokat tudnak biztosítani(és innen látszik a tihanyi hajtós szakasz )Egyébként tihany, és veszprém kb 15 percre van innen, ezért balaton körüli motorozgatások is mennének.Persze ez a Velencei tónál is jól működne.De a szavazással várjunk meg másokat is.Van közöttünk olyan, aki nyithat topikot?Sztem kéne neki nyitni egy topikot, ha szabad.
ENZO-t kérdezd, ő a főszervező...
Én sztem is az ottalvós lenne az ésszerű egy össznépi nsr talihoz.Kisebb motorozásokat lehetne regionálisan rendezni....szerintem.Ez csak gondolat, ha valakinek nem tetszik szóljon.Nekem tetszene a velencei tó is.
Mikorra lenne esedékes amúgy?
Akkor szerintem szavazhatunk is... mit szóltok?
Velencei-tó rulez...
Drága barátommal, aki szintén NSR-es csak nem képviselteti magát felhasználóval az oldalon is szívesen eljönne. De mi nagyon kiesünk így az ottalvós a nyerő számunkra. Persze ha úgy van akkor keresünk mi ketten alternatívát, ha pl a Velencei-tóra esika választás és nem ottalvós. :)
Alakul ez Egyébként, ha víz meg strand, akkor 2 lehetőség jött szóba:Velenci tó, vagy Tisza tó.Balaton is lehet, Tihanyban úgyis ki akarok motorozni egy szakaszt Egyszer éjszaka láttam a másik oldalról, hogy a félsziget menti kis úton csapja neki valaki a sportkocsival
Velencei-tó fasza... Van Agárdon egy qrva jó szabadstrand, Gárdonyban meg egy fasza étterem...
vagy a velencei tóra
akkor már mennyünk balcsira ottmég fürödni is lehet :D
Nekem az ottalvós sajna nem jön össze, de meglátogatlak titeket szívesen, ha meghívtok!
én bennevagyok egy ottalvósba is, van sátram