Én is ebben a cipőben járok...
"Gépjármű felelősségbiztosítási ajánlati igazoló" lapom van, ezt még megkötéskor nyomtattam ki, de ekkor még nem volt befizetve semmi, így ez nem is számíthat igazolásnak, ez nem bizonyítja, hogy be is fizettem a biztit.
Megküldték a "Nemzetközi gépjármű biztosítási kártyát", de én sem értem mit kéne kinyomtatnom? Az átutalásról szóló megbízást ha kinyomtatom, az olyan mint amit akárki megszerkeszthet Wordbe...Ez nem hiszem, hogy elég....
Az új motoromra megkötöttem a netrisk.hu-n a kötelező biztosítást. Már sokszor csináltam nem volt semm gond. Most új biztosítót választottam ki válság van ez olcsóbb az Union-ra esett a választás. Meg is katam az előzetes igazolást aztán vártam a csekket. Éves csekkes fizetést szoktam vlasztani. Már hetek óta várom de semmi. egyszer megnézem az Union24 netes ügyfélszolgálatnál mi a helyzet erre a kötvényen az van hogy átutalásos fizetés meg már két felszólítás. Na fasza átutalni nem tudok itthonról de ott volt a bankkártyás fizetési lehetőség. Bepötyögtem a számokat le is emelte a pénzt a kártyámról. Oké kifizetve. Kaptam egy kinyomtatható kötvényt amire az van írva hogy a fizetési tranzakció bizonylatával együtt érvényes. Na ilyenkor honnan a francból szerezzek ilyet? Alapból kötekednek a rendőrök ha ilyen nyomtatott vackot látnak az az első hogy csekket kérnek. Persze azonal írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mivel igazolhatom az érvényes biztosítást "ha bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal" na bizalommal nem válaszolnak egy hete. Pedig nem egy bonyolult kérdés szerintem. Valaki valami ötlet?
Nekem elég a gyári nem akarok tuningolni. A rezó teljesen jó, jól húz vele a gép de a végdob az nem tetszik. Korrekt jól meg van csinálva csak lefújta valaki hőálló ezüst festékkel ami nagyon nem tetszik. Szabvány 4 csavarral lehet felfogatni a végdobot gyakorlatilag bármit fel lehet rá tenni. Vagy nagyon egyszerű hozzá egy átalakító lapot csinálni nem kell vagdosni meg heggeszteni a rezót. Szóval vagy veszek egy dobot a végére vagy elcserélem egy gyárira. Ha kell valakinek akkor megbeszéljük.
Az rg 500-nak és az nsr 500nak valóban szép hangjuk van, van is egy hangfelvételem itthon.Viszont ezek 4 hengeresek, és általában v motorok.Ígyhát ilyet sem fogunk hallani a mieinkből.NEkem túl recsegős a hangja.Még ez sem lenne baj, de túl hangos is.Valamelyikkel kéne kezdeni valamit.Hát jc22-es rendszert azt nem tudok adni.
Nekem van szerelhető folytatlan sport rezóm amire bármilyen végdobot fel lehet tenni. Ha ad valaki helyette egy szép állapotú gyári jc22-es rendszert akor odaadom.
Hát nem tudom nekem ezek a megoldások nem igazán jönnek be. Ha 2t akkor ne próbáljunk meg belőle 4t hangot kihozni. Egy 2t-nek így kell szólni. Szerintem gyönyörű. Ha sportrezóval meghuzatnak egy 2t-t a hideg futkos a hátamon. Nem kell ennek mélynek lennie ez így az igazi.
Na akkor mi lesz? :)
A mélyebb dolog engem is érdekel... ha valamit sikerül megtudnod vagy kitalálnod, akkor nekem is kell az ötlet...
Na mára nekem ennyi, alvás lesz...
Jóéjt!
Ja, ENZO, jó szervezést! :)
"Gépjármű felelősségbiztosítási ajánlati igazoló" lapom van, ezt még megkötéskor nyomtattam ki, de ekkor még nem volt befizetve semmi, így ez nem is számíthat igazolásnak, ez nem bizonyítja, hogy be is fizettem a biztit.
Megküldték a "Nemzetközi gépjármű biztosítási kártyát", de én sem értem mit kéne kinyomtatnom? Az átutalásról szóló megbízást ha kinyomtatom, az olyan mint amit akárki megszerkeszthet Wordbe...Ez nem hiszem, hogy elég....