Rendben!A szín fantázia neve:amarillo ciwi.Szín kódjai: pms375 és #abff3b
Küldök egy linket, ahol ki van keverve, és te is tudsz majd szórakozni a színekkel.Lülönlegesség, hogy a kis négyszögben megjelenő kód alapján ki fojgák tudni keverni a színt.
Rendben!A szín fantázia neve:amarillo ciwi.Szín kódjai: pms375 és #abff3b
Küldök egy linket, ahol ki van keverve, és te is tudsz majd szórakozni a színekkel.Lülönlegesség, hogy a kis négyszögben megjelenő kód alapján ki fojgák tudni keverni a színt.
Ugyanazt a procedúrát kell végigjárnod, mint az átíratásmál, sőt, kicsit drágább.... nekem autónál volt, aztán fizethettem... kell egy új eredetiség vizsgálat, új törzskönyv, új forgalmi meg az átíratás összegét kell mégegyszer kifizetni.... a 4000 Grand Cherokee-nál qrva jól jött ez a sok kiadás...
Én az enyém 120-ért vettem. Minden működött rajta az önindító kivételével és csak olajat kellett cserélnem rajta. Gyöngyszem volt a porban. De úgy hiszem 150-200 között minden további nélkül lehet nagyon jó állapotúakat találni. A blokkok minden évjáratban 'egyeznek'. A fojtott blokkok úgy hiszem kevesebbet fogyasztanak, de nem is mennek. 3,5-6 liter között változhat a fogyasztás. 110-nél lehet kalkulálni a 6-os fogyasztással.
Az érdekelne, hogy milyen ártól (átlag) lehet használható papiros nsr t venni? ami megy és egy ideig nem is lesz baja. Illetve nsr fogyasztás szempoontjából van különbség évjáratok között?
Normál használattal városi fogasztás mennyi (sok helyen eltérő adatokat mondanak ezért kérdezem)
Illetve "autópálya" fogyasztás? pl 110 nél?
Én azért akarok vigyázni mindenre.Persze, ha fújnék bele egy darabon kéket, akkor az is elegendő lenne, csak nagyon nem akarok egy ducati piroshoz kéket rakni.
Persze mindenki más.Biztos vagyok benne, hogy a zöldem sem tetszene .Sikerült megtalálni a kódját.Eltér ugyan a Kawa zöld-től, de nekem nem is az volt a kedvenc, hanem a Lambo zöld.
Nem rossz volt egyszer egy ilyen színű telefonom
De egy nullát lehagytál... 4000 ccm volt a Jeep...
Akkor én azt hiszem hogy Ducati pirosra váltok.Ha tényleg ekkora pénz színt cserélni, akkor nem csinálom.
link:http://www.perbang.dk/rgb/E500...
Az érdekelne, hogy milyen ártól (átlag) lehet használható papiros nsr t venni? ami megy és egy ideig nem is lesz baja. Illetve nsr fogyasztás szempoontjából van különbség évjáratok között?
Normál használattal városi fogasztás mennyi (sok helyen eltérő adatokat mondanak ezért kérdezem)
Illetve "autópálya" fogyasztás? pl 110 nél?
Szegedről...
Biztos jól néz ki ha így oda vagy érte
És merre lenne a menet?