Hozzá szólok :) Hát az a helyzet hogy én elég mesze lakom.
Vezetni addig meg kellene tanulnom,mondjuk előtte úgyis lesz egy hosszú túrám a szüleimmel.
A másik gondom hogy el fogok tévedni,ha valaki tud velem együtt jönni akkor lehet róla szó
Hali!
Velencei-tó,Tisza-tó,Balaton ezek nekem is szimpatikusak!Nekem a tali időpontját legalább 1 hónappal előtte tudnom kellene a szabi intézése miatt.MÁV!Nem egyszerű dolog!Sziasztok!
Eredetileg mindegyik nicasilos. Gyárilag nincs perselyes henger. Azt nem lehet tudni mi van a tiedben csak ha szétszeded és megnézed. Esetleg elég ha a kipufogót leveszed nyitott powernél lámpával szeritem lehet látni hogy perselyes-e vagy sem.
Ha a csajok jönnek akkor ki nem hagyom! Az gáz hogy a világ végén lakom de keresek egy elvetemültet aki eljön velem, gery95 itt lakik a szomszédban 23km-re.
Ez a zirc nekem teccik. DJKlein az ország másik végén lakik.Kezdőhondás is elég messze, Tamicaa is a határnál.Ha jól Gandi azt hiszem szegedi(vagy Hylda).A másik lány Zalai.Néhányan pest környék, n2-en jászság.Szóval vegyes a paletta.Holnap belinkelek egy fotót, egy térképről, amit kiterítettem a szőnyegen, és megjelöltem a jelentkezőket.
Ez természetes, én is úgy kalkulálok.Higyjétek el én tényleg le is motoroznám azt a 250 km-t ha én lennék valamelyikőtök helyében, de az már most biztos, h valaki 200Km-t fog utazni, ha talit szervezünk.De biztosak lehettek, hogy mindent a tőlünk telhető legjobban kalkulálunk
Hylda, és Gandi mindketten mondtak már vmit a talira?Djklein bajban lesz szegény, nagyon messze lakik.nsrdavidka azt mondta nem gond a táv.Tamicaa-ról nem tudunk semmit, kezdőhondás kéne még h szóljopn vmit hozzá....ki van még?emozoli
"Bejelentését feldolgoztuk. Felvettük a kapcsolatot az Union biztosítóval és kértük a díjigazolás mielőbbi megküldését Önnek.
Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat, biztosítási kérdésekben a jövőben is készséggel állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel,
Netrisk.hu Csapata"
Na azért ennyi elvárható lett volna az Union ügyfélszolgálattól is. Kíváncsi leszek mit kapok.
Ott van Fürdési lehetőség és hegyek is.
Vezetni addig meg kellene tanulnom,mondjuk előtte úgyis lesz egy hosszú túrám a szüleimmel.
A másik gondom hogy el fogok tévedni,ha valaki tud velem együtt jönni akkor lehet róla szó
Velencei-tó,Tisza-tó,Balaton ezek nekem is szimpatikusak!Nekem a tali időpontját legalább 1 hónappal előtte tudnom kellene a szabi intézése miatt.MÁV!Nem egyszerű dolog!Sziasztok!
Páááááááááááá
meg tudná valaki mondani nekem hogy az nsr hengere nicasilos e vagy sem?
93-as motorról van szó, gilardoni 1-es henger van rajta