ha azt mondom neked hogy 2x akkor elhiszed? mert történetesen legjobb haverom motorja volt, aki eladta egy másik falubeli gyereknek és most ő árulja. ha kiváncsiak vagytok a motor előéletére engem is megkérdezhettek, de akár az eredeti tulaját is megtaláljátok itt a fórumon. (bár kétlem hogy még nézegeti az nsr fórumot)
De nekem muszáj lesz sikerülnie muszá jmuszáj muszáj!NEm akarok tízezreket költeni, csak mert volt egy repedés.a van a dobozban még annyi, akkor lefújom ezzel, és utána addig polírozom,, amíg nem tükrös.Ráadásul ez a szín pontosan passszol.Félek, ha veszek másik dobozzal, akkor elütne.
spray-vel sehogyan nem lehet nagyobb idomokat szépen lefújni
kisebb dolgokat már én is átfújtam az enyémen azok jók lettek
első sárvédőt, műszerfal körül lévő idomot
Én is azon filózom, hogy kölcsön kérek ismerőstől egy ilyen szettet.Most voltam a Bauhaus-ban(itt van a határban), és teljesen új dimenziókban kezdtem el gondolkodni, miután kicsit átnéztem a dolgokat.Elvileg nincs 3Ezer, és olyan színt kevernek ki, amilyet akarok, vagy viszek.MMinek spray-zzek itten, ha 3 rongyér kapok 3 deci festéket?NEM?Csak tudjam felvinni...
Vasárnap kaptam édesapámtól festékszóró pisztolyt tartállyal együtt.... a kompresszor már megvolt hozzá, lehet hogy ráállunk és beindítjuk a fényezést itthon maszekba...
Matricát lefesteni? Nem hinném hogy fog rajta a festék.Muszály lesz megfelelő színben venni.Én sima flakonos spray-t használok, de kilátásban van már más technika is.
Hali
UBB-809 es fekete macska nsr-röl tudtok e esetleg vmit? Egyedileg készített piros fekete ülése van. Anno az enyém volt kiváncsi lennék most milyen gazdája lehet.
A lényeg hogy nyitva legyen a termosztát. Ha a hűtő már lanygyos akkor leengedheted mer ha már részben nyitvavan az is elég. Fel meg úgy töltöttem hogy egyszer áló motornál feltöltöttem. Ezután elindítottam és hogy biztosra menjek addig töltöttem rá a vizet amíg nyelte és jött a buborék. Ha már nemjön buborék és a víz a hűtősapkáig ér akkor jó. De nemárt ha hagyod nyitni a termosztátot.
kisebb dolgokat már én is átfújtam az enyémen azok jók lettek
első sárvédőt, műszerfal körül lévő idomot
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125_r_alkukepes-
5483930
UBB-809 es fekete macska nsr-röl tudtok e esetleg vmit? Egyedileg készített piros fekete ülése van. Anno az enyém volt kiváncsi lennék most milyen gazdája lehet.