15-20 C közötti hőmérsékleten, spray-vel 20-25 centiről, több rétegben fújd (előszöt vékony réteg, aztán kicsit bátrabban)! Nekem így ment el 2 flakon 0,5L-es fekete matt spray, meg egy 0,4L-es lakk... nem folyt meg, faszán megkeményedett 1-2 órán belül... aztán nekimenni a polírral és lőm ragyogás....yeah!
Szeva. a vízpumpánál tudod leereszteni a hűtővizet. Ha jólemlékszem 3 csavar fogja a vízpumpa deknijét és a legalsó csavart tekerd ki és lefojik a víz. Bár ha így nefojna le akkor a csövet lehúzva is kiengedheted. Meg lehet nemárt ha nyititt termosznál letekert hűtősapkánál csinálod.
Hali!
Egy oylan kérdésem lenne h a hűtővizet hol engedjem le vagy hol lene célszeru leengedni h mindenn kijojon belőle mert nem naon láttam leleresztő csavart :S
köszönöm de nem felel meg nekem nem ilyen van benne de mégegyszer köszi. ja és aki tud macskalámpáshoz első lámpa izzó foglalat az irjon már legyen szives. köszz
A legnagyobb mázli, hogy a blokk olyan erős anyagból készült, hogy az acél csavart leforgácsolta.Így nem a belső menet ment tönkre...vagy perselyes, vagymittudomén.Talán gondoltak arra, hogy sokszor lesz kitekerve.Most azonban a fényezéssel bajlódom Holnap csiszolom vissza az egészet
EL volt nyalva a leeresztő csavar Hát gratula!Én kitértem a hitemből, amikor tegnap nem akart belekapni.Azt hittem a blokk a szar.Elővettem a tartalék blokkot, ki a leeresztő csavart.Átrakom....nem kap bele.Mondom, itt most elég, elmegyek piálni.Kész!Ahogy tekertem bele, azt is elnyalta.Aztán fél óra tombolás után megreszeltem a menetet rajta, hogy bele tudjon kapni, és sikerült(a kalapács be volt készítvearra az esetre, ha elborul az agyam, és a blokkcsere mellett döntenék ).Biztos, ami biztos piros RTV pasztát raktam alá, és úgy hajtottam be...eddig rendben van.
Egy oylan kérdésem lenne h a hűtővizet hol engedjem le vagy hol lene célszeru leengedni h mindenn kijojon belőle mert nem naon láttam leleresztő csavart :S
Mi van a fényezéssel? Miért kell újra csiszolnod? Megrepedt?
küldöm a képet a foglalatról
Szóval a leersztő csavarral ez van:
holnap csinálok képet és küldöm
mit kérjek egy kupakért?1000 ft...
pedig a szívem