Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

matricát mivel tudom eltávolitani esetleg? azt nem tod?
a nyitot termosztátot ugy gondolod h menjek vele még uzem meleg nem lesz és ugy engedjem le a vizet mikor még meleg? feltoltés h legyen ?
15-20 C közötti hőmérsékleten, spray-vel 20-25 centiről, több rétegben fújd (előszöt vékony réteg, aztán kicsit bátrabban)! Nekem így ment el 2 flakon 0,5L-es fekete matt spray, meg egy 0,4L-es lakk... nem folyt meg, faszán megkeményedett 1-2 órán belül... aztán nekimenni a polírral és lőm ragyogás....yeah!
Szeva. a vízpumpánál tudod leereszteni a hűtővizet. Ha jólemlékszem 3 csavar fogja a vízpumpa deknijét és a legalsó csavart tekerd ki és lefojik a víz. Bár ha így nefojna le akkor a csövet lehúzva is kiengedheted. Meg lehet nemárt ha nyititt termosznál letekert hűtősapkánál csinálod.
nekem oyaln kérdésem lenne h én le akaromm festeni matricákat vhogy leszedem és mivel fessem le meg te mivel fényezed?
Ja igen.Ezúton várom a kedves kollégák roppjeit, hogyan fogok tudni szépet fényezni spray-bõl.Köszi elõre is.
Elrontottam a fényezést.Tul sokat fújtam rá, és megfolyt.
Hali!
Egy oylan kérdésem lenne h a hűtővizet hol engedjem le vagy hol lene célszeru leengedni h mindenn kijojon belőle mert nem naon láttam leleresztő csavart :S
Tényleg szép
köszönöm de nem felel meg nekem nem ilyen van benne de mégegyszer köszi. ja és aki tud macskalámpáshoz első lámpa izzó foglalat az irjon már legyen szives. köszz
Faszán néz ki a csavar... örülök, hogy végül jó lett, bízzunk benne, hogy ilyen is marad!
Mi van a fényezéssel? Miért kell újra csiszolnod? Megrepedt?
hali

küldöm a képet a foglalatról
Hát, is-is Azért a ninja ugrani is tud ám.Láttam már szén feketében is, na az sem volt semmi!De a Kawa zöld az verhetetlen, az biztos!
A legnagyobb mázli, hogy a blokk olyan erős anyagból készült, hogy az acél csavart leforgácsolta.Így nem a belső menet ment tönkre...vagy perselyes, vagymittudomén.Talán gondoltak arra, hogy sokszor lesz kitekerve.Most azonban a fényezéssel bajlódom Holnap csiszolom vissza az egészet
EL volt nyalva a leeresztő csavar Hát gratula!Én kitértem a hitemből, amikor tegnap nem akart belekapni.Azt hittem a blokk a szar.Elővettem a tartalék blokkot, ki a leeresztő csavart.Átrakom....nem kap bele.Mondom, itt most elég, elmegyek piálni.Kész!Ahogy tekertem bele, azt is elnyalta.Aztán fél óra tombolás után megreszeltem a menetet rajta, hogy bele tudjon kapni, és sikerült(a kalapács be volt készítvearra az esetre, ha elborul az agyam, és a blokkcsere mellett döntenék ).Biztos, ami biztos piros RTV pasztát raktam alá, és úgy hajtottam be...eddig rendben van.
NEm tudom még, mennyire sikersztori, de itt a fotó:

Szóval a leersztő csavarral ez van:
Szia!Megértelek, de annyiért találtam komplet tartályt+kupakot, csak úgy sem kell.Akkor ez nem lesz jó.Mind1
hello

holnap csinálok képet és küldöm
hali
mit kérjek egy kupakért?1000 ft...
De csak mert zöld....
Na mi van ENZO, hol a sikersztori?
csumi. az eslő lámpa izzó foglalatád le tudnád fotózni és feltölteni? köszi
az is lehet, hogy még tartozkodom 1 évig és lerakom az A kategóriát ...végülis azzal jobban járnék :D
Nem muszály olyan drágát venni.Van régebbi is.Sztem a kerek lámpás is dönölű.
96ost évjáratot találtam 250ért..picit sokkalom :S ez itt a fő gond

pedig a szívem