Nem nagton hiszek én ebben.Még a reptérnek sem tudnak ilyen messzire elõre mondani semmit.A masik, hogy jövõ héttõl meg iszonyat hideg lesz.Félek en, h Áprilisban is csak simogatjui majd a gépeket:(
Jaja... :)
Pedig azzal a kis idommal faszább lenne... alkatrészeseknek írtam, de nincs, meg nem találja, sőt volt olyan, aki azt sem tudta miről beszélek! :)
A földet negatívnak értettem... :)
Rámér apám, addig meg szépen szétszedem a gyújtáskapcsolót, hogy lássam. De majdnem 100%, hogy így lesz jó... már csak azt kellene kitalálnim, hogy hova dugjam a kapcsolót...
Tényleg, nincs valakinek tankidom előtti (kis) takaróidoma eladó? Olyan kellene, amin nincs a visszajelző panel...
Merjetek rá, mert az egy dolog, hogy a zöld a negatív(mert föld az itt nincs).De azt el nem tudom képzelni, h a feketének a negatívon kívül mást adjon értelmes ember.
Helló,Sziasztok egykis segitséget kérnék nem találok a Honda Nsr125R JC20 tipushoz index búrákat jobb első lenne a legfontosabb ! kérlek segitsetek: dezsi0917@freemail.hu
Az egész motornál mindenhol a zöld a föld... a lámpáknál, az indexeknél, mindenhol... az akksitól látom, hogy a (-) tól megy el...
Nekem végig mindenhol az a föld... :)
De fater előtte rámér úgyis...
Pedig azzal a kis idommal faszább lenne... alkatrészeseknek írtam, de nincs, meg nem találja, sőt volt olyan, aki azt sem tudta miről beszélek! :)
Rámér apám, addig meg szépen szétszedem a gyújtáskapcsolót, hogy lássam. De majdnem 100%, hogy így lesz jó... már csak azt kellene kitalálnim, hogy hova dugjam a kapcsolót...
Tényleg, nincs valakinek tankidom előtti (kis) takaróidoma eladó? Olyan kellene, amin nincs a visszajelző panel...
Nekem végig mindenhol az a föld... :)
De fater előtte rámér úgyis...