Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csöpög még az olaj vagy sikerült megoldanod?
A meleg meg Afrikából... ja, így megy ez...
Egy biztos. ...most mondja a tv. ...szibériabol jön a hideg.
Nem örülnék neki... már nagon jó lenne ráülni... ne fesd a falra az ördögöt!
Nem nagton hiszek én ebben.Még a reptérnek sem tudnak ilyen messzire elõre mondani semmit.A masik, hogy jövõ héttõl meg iszonyat hideg lesz.Félek en, h Áprilisban is csak simogatjui majd a gépeket:(
Ha igazak a netes időjárás-előrejelzések, akkor kb 3 hét és felébreszthetjük a vadállatokat! :)
Huuuhhh, megnyugodtam, én sem tudtam mi az a sok cső....
Hú de tele volt a f....szom novemberben....csiszoltam, fényeztem, lakkpztam... elég volt.... Jó munkát hozzá!
én meg fényező munkálatokba leastem tegnap, ugyanis az egyik matrica alatt egy rusnya törést találtam.
Jaja... :)
Pedig azzal a kis idommal faszább lenne... alkatrészeseknek írtam, de nincs, meg nem találja, sőt volt olyan, aki azt sem tudta miről beszélek! :)
Jaja, én is erre gondoltam.
Na annyi píz nincs. "nincs mibűl...a kis nyugdíjbúl nem telik.Még lábazatot sem tudtunk csináltatni"
Na annyi píz nincs. "nincs mibűl...a kis nyugdíjbúl nem telik.Még lábazatot sem tudtunk csináltatni"
nem kell zsír új... tudod...válság... :)
honda motoros boltba bemész ott van zsír új :
F-esről kellene az az idom...
http://www.kepesmotor.hu/april... Nem ide tartozik de egy probát megér
Az F-es mororok hogy vannak megoldva?Utánozd le azt nem?
A földet negatívnak értettem... :)
Rámér apám, addig meg szépen szétszedem a gyújtáskapcsolót, hogy lássam. De majdnem 100%, hogy így lesz jó... már csak azt kellene kitalálnim, hogy hova dugjam a kapcsolót...
Tényleg, nincs valakinek tankidom előtti (kis) takaróidoma eladó? Olyan kellene, amin nincs a visszajelző panel...
Merjetek rá, mert az egy dolog, hogy a zöld a negatív(mert föld az itt nincs).De azt el nem tudom képzelni, h a feketének a negatívon kívül mást adjon értelmes ember.
Helló,Sziasztok egykis segitséget kérnék nem találok a Honda Nsr125R JC20 tipushoz index búrákat jobb első lenne a legfontosabb ! kérlek segitsetek: dezsi0917@freemail.hu
Az egész motornál mindenhol a zöld a föld... a lámpáknál, az indexeknél, mindenhol... az akksitól látom, hogy a (-) tól megy el...
Nekem végig mindenhol az a föld... :)
De fater előtte rámér úgyis...