Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tévedés enzo ezt tökéletesen átgondolták! igylehet mégtöbb pénzt beszedni
Az tényleg kitolás.Még az átmenetet is elvették.Ilyen az, amikor nem gondolnak át rendesen valamit.
120
eddigugyvolt hogyha megvolt többmint 2 éve az A1 akkor mehettél különbözetivel korlátlanra ami csak rutin volt meg városi. most ezt beszüntették , csak akkor mehetsz korlátlanra ha 21 elmultálés akkoris teljes tanfolyamot kell tenned ha volt elötte valami kisebb kategoriád tehát kresszt is. jah és nem 40 ezer hanem 100
Na alvás, reggel korán kelés...
Jó éjszakát!
Az mondjuk tényleg kitolás
mégegyszer kell csinálni kressz vizsgát?
No gyerekek, balra el.Jóccakákat
Ezekszerint lehetett eddig lépcsőzetesen.És 21 után miért nem lehet lépcsőzetesen?
jaja. velem most kibasztak mert korlátlant akartam külömbözetivel de ezt megszüntették ugyhogy megkell várnom a 21-et és teljes tanfolyamra elkell menni -.-
hogyan folyott ki az olaj?
egyszerre vagy nagyon lassan, évek alatt?
Nem.a B125-öst.Tudod melyik?
ti am most melyik jogsit csináljátok a korlátlant?
persze hidegen nem huzom ha bemelegszik megmár nem gondolkodik, de ezekbe a nagyonhidegekbe hiába meleg alacsony fordulatot nemszereti 1-2 fokba
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nézem a motoGP-s videókat, és bugyog a véééééeeeeeem
Művész vagy apám! Jó kép lett.Az a szerencse, hogy a 2t rém igénytelen.A lényeg, h hagyd 2-3 percig alacsony fordulaton, amíg nem húzod neki...aztán már mind1 neki(persze ésszerűség mellett)
újév másnap :)
mondjuk ezek a nagyonhidegek már mocinak se tetszettek annyira alacsony fordulaton
Szerintem én is így leszek ezután.Jobbat tesz az ízületeknek, ha nyugodtabban él az ember.Na csak legyen meg a jogsim, majd meglátjuk
Elvetemült....
ém qrva fázós vagyok... 10-15 fok alatt sehova motorral...
Egyszer azért az is előfordult, hogy november végén kimentem, és a haver megkérdezte, h normális vagyok-e...Mondom mé?Azért Norbi, mert mínusz 2 van, belefagyott a zselé a hajamba ember!....Én meg nem is éreztem
Nálam 5 fok volt a lélektani határ ahhoz hogy motorral induljak munkába.Egyszer azért sikerült 3 Fokban elindulni.20 Km Mondjuk én Simsonnal mentem, ami nem annyora gyors...de azért szélterelés sincs rajta.
az is igaz, minek is kapkodjunk! :)
Mihelyt 8fok fölé megy a hőmérséklet én megyek :) bár mi voltunk szilveszterkor is 3fokba
Végül is Márciusig úgysem lesz itt semmi nem?