Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...Vagy minimum 2 napos a tali...
Hát egyelőre én úgy látom a térképet, hogy van akit nem fogunk megismerni személyesen .Iszonyatos távolságok vannak, amiket nem biztos h leül az NSR ülésében valaki.
Na én is így vagyok vele, hogy csak akarni kell.Tehát innentől kezdve a jelentkezőkön múlik.A lényeg, h hangoztatni kell majd.De tőlem lehet majd 2T 125ccm tali is.Szavazás kérdése.Na de annak a szervezésében segíteni kell majd.
Kis gonosz De seráfitty, csak megoldjuk.Nagyjából összeírtam a gyakori hozzászólók(tehát potenciális résztvevők) címeit.Most jön hogy kiterítek egy térképet, és elkezdek keresgélni.
Ha már bevállaltad a feladatot, akkor szervezd... jó munkát hozzá!
Tököl...
Üdv!
Jó lenne összehozni!Ha akarjuk akkor sikerül is.Az adatlapomon szerepel hogy hol lakom.
Üdvölet!

Fog ez alakulni . Kíváncsi vagyok, hogy mekkora lesz az érdeklődés.Meg arra is, hogy hova fog esni a "közös középpont.Írja le mindenki, hol lakik, és úgy számolgatunk.
Vagy egy nagyon gyorsat
Jó reggelt! Hát havat már biztosan kell lapátolni...
NSR röffenés jó ötlet, csak addig kell szereznem egy papíros gépet! :)
Szevasz!
Nekem tetszik az ötlet!
sisak mennyibe fáj?
Ha valakit érdekel Probiker L-es sisak és Probiker XXL-es kordura kabát az keressen csere is érdekelhet.
Nagyon pang itt a hangulat! Pedig nemrég még pezsgett.

Eszembe jutott egy olyan, hogy kéne tavaszra(jó idős tavaszra) szervezni egy NSR 125 talit...Mit szóltok?Meg kéne próbálni a lakóhelyünkhöz képest mindenkinek egyformán távol.Csak ki lehetne számoln i nem?
Tök mind1, egyiknek sem örülök.
Én nem is értem, hogy mondhattak havazást meg -17 fokot egyszerre? Hó csak 0 fok körül esik.Tehát vagy fázni nem fogunk, vagy havat lapátolni
Ja a jogsit max én is március elején csinálom...
Küldtem már mailt az egyik autós-motoros iskolának, várom a válaszukat, aztán nyomjuk...
Előbb kimentem cigizni, nem nagyon volt nyoma hónak... a Hold is látszik, úgyhogy nem tudom lesz-e brutál hó...
Én meg ki nem megyek mostanában a garázsba Nincs kedvem ilyen hidegben bütykölni.Van ugyan kályha, de...ááá. semmi kedvem.A jogsit is legelőbb Február végén lehet majd kezdeni...ha egyáltalán lesz pénzem.
Pedig már alig várom, hogy ráüljek az új design-ra...
Akkor bocsi mundenkinek
Fuvikat csináltam Ricsinek.
Én mindíg márc 15-höz viszonyítok pár éve ünnepi műsort hangosítottam szabadtéren pólóban, mert melegem volt, az elmúlt két évben havazott márc 15-én. Szóval még odébb van a motorozás.
HÁt nincs hőség.Én meg napok óta kint barangolok, még este is...azmilyen? Nem lesz itt motoros idő.Figyeld meg márciusban is hólapát lesz előkészítve, és Áprilisban még fűtünk .Nem csináltam semmit még, holnap neki esem.
Ennek a fele sem tréfa, qrva hideg van kint... Pedig két hét múkva már motoros időnek kellene lennie...
ENZO, hogy haladsz? Csiszolod már?
köszi, ma megyek érte
Te kis gonosz