Meg ne próbáld!A fekete a negatív!A piros a pozitív, és a zold szerintem a kapcsolt pozitív.A piros és a fekete az nemzetközileg mindíg egyet jelent. A zöldet jobban jársz ha kiméred!
Sziasztok!
ENZO, megnéztem, három vezeték meg a gyújtáskapcsoltótól...
A zöld tutti, hogy a föld, a fekete meg a piros pedig a kakaó.... úgyhogy nem lesz nehéz, a fekete meg a piros lesz rákötve a kapcsoltó pozitívjára. Yeah!
Úristen . meg se mondanám távolról h ez egy nsr . :| Mondjuk van ennél rosszabb, mert ez a maga módján igényes. tehát nem gányul összedobált földút rider...szerintem.
fűtött garázsba áll ugyhogy annyira nincs hideg neki csak volt hogy huzamosabb ideig neminditottam be és akkor nehezen indult ezért álatalába hetente beinditom hagy járjon kicsit. mikor rendesen használtam nekem se csöpögött. ezt most kezdte el h csak garázsba inditom el. de 1-2 csöppröl van szó. hát jöhetne már a szezon meg az új gumik és irány csesznek
nemtudom
nekem a karterből csak egyszer csöpögött mikor lemostam aztán másnap meg beindítottam és vizes olaj csöpögött belőle de nem sok
azóta nem volt ijen
a karbiból meg akkor szokott csöpögni a benzin mikor sokat áll a télen aztán tavasszal néhány napig csöpög de nem mindíg mert volt mikor beindítottam és csöpögött, kimentem a kapun már nem csöpögött
mentem 30km-t aztán mikor megáltam akkor nem csöpögött de mikor kitámasztottam akkor megint elkezdett csöpögni
aztán abba hagyta
ne foglalkozz vele
én december 15 környékén mentem vele utoljára, azóta nem volt beindítva
nem érdemes ijen hidegbe minden héten beindíttani mert ugyse melegedik be alapjáraton rendesen
a pára meg lecsapódik a kipufogóba és rozsdásodik, bár ez annyira nem veszélyes mert ugyis konzerválja az olaj
talán még 1 hónap aztán megint mehetünk
van az motor alján az a 2 túlfolyó cső egyik gondolom a karbibol jön a másik nemtom. mostanában h nem motorozok csak a garázsban elinditom az egyikböl leállitás után csöpög párcsepp ilyen benzines olajos trutyi ezt mért csinálja?
Hát ha jó idő lesz akkor szerintem vagy Komáromba lesz, mert apám ott lakik, vagy hozom ide Tb-re !:D Tesómnak csak azért kellett mert nem volt kész az autója még amikor kellett közlekedni sokat győrbe,aztán felvitte.
Ja ..:) Mákom volt, kimentem a komáromi hondába, és mondták h rendelnek ,pár nap mulva hívtak h nincs raktáron. Aztán a srác aki ott dolgozik ismert valakit, akinek volt elfekvőben ,és eltudta küldeni :)
ENZO, megnéztem, három vezeték meg a gyújtáskapcsoltótól...
A zöld tutti, hogy a föld, a fekete meg a piros pedig a kakaó.... úgyhogy nem lesz nehéz, a fekete meg a piros lesz rákötve a kapcsoltó pozitívjára. Yeah!
kategória szégyene
nekem nyitott szin alatt van a motor, jó helyen van az ott
nekem a karterből csak egyszer csöpögött mikor lemostam aztán másnap meg beindítottam és vizes olaj csöpögött belőle de nem sok
azóta nem volt ijen
a karbiból meg akkor szokott csöpögni a benzin mikor sokat áll a télen aztán tavasszal néhány napig csöpög de nem mindíg mert volt mikor beindítottam és csöpögött, kimentem a kapun már nem csöpögött
mentem 30km-t aztán mikor megáltam akkor nem csöpögött de mikor kitámasztottam akkor megint elkezdett csöpögni
aztán abba hagyta
ne foglalkozz vele
én december 15 környékén mentem vele utoljára, azóta nem volt beindítva
nem érdemes ijen hidegbe minden héten beindíttani mert ugyse melegedik be alapjáraton rendesen
a pára meg lecsapódik a kipufogóba és rozsdásodik, bár ez annyira nem veszélyes mert ugyis konzerválja az olaj
talán még 1 hónap aztán megint mehetünk
karburátorbol 2, váltóbol 1, hútővízből 1 túlfolyó cső van oda lentre kivezetve
majd tavasszal lehet hogy látom mert sokat szoktam menni győrbe