Hát igen. Ez a motor egyébként nem sokat futott, most van benne talán 11-12 ezer de szerintem egyátalán nincs szép állapotban legalábbis a futás teljesítményéhez képest.. :/ Apámnak van egy ugyan ilyen NSR-je csak 93-as és azt 9.000el vettük ,és gyönyörű állapotban van,remélem h a sajátomat is sikerül majd olyan állapotra hozni.
köszi szépen, igen majd jönnek képek, csak az idomok most nincsenek fent mert viszem heggesztetni őket, ugyanis az előző tulaj az összes műanyag fület letördelte 1-2 kivétellel és multkor sikerült elhagynom 100 körül a két oldal idomot... nem sértültek nagyon hálistennek,csak füleket kell rá pöttyinteni meg ilyesmi. :) Meg kell szereznem valahonnan egy első sárvédőt is mert az sem volt hozzá mikor elhoztuk. :S Úgyhogy ha tudtok erre a motorra eladó első sárvédőt akkor érdekelne a dolog. :)
Igen, nagy mázlim volt ,mert úgy tört bele ,hogy egy kisebb lapos csavarhúzóval pont ki tudtam műteni... :) Okés, ma megpróbálom még a régi gumigyűrűvel aztán ha nem sikerül ,akkor csinálok képeket.
7000-ért vettem én is másikat aztán ugyan ojan szar