Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi időre nem mehetek el távol itthonról, az utazás meg legalább 1 óra, ha meg csúcs van, akkor több...
Annyira nem is sürgős, megvárom a február végét...
Ha egy nap az egész akkor menj be a városba nem?
Jó neked... nálunk még nem indul... A környékbeli autósiskolákat megkérdeztem, még semmi.... viszont Szigetszentmiklóson lehet hogy február végén indul. Akkor viszont egy nap alatt lenyomom a sulit (3 óra elmélet, 2 óra gyakorlat), aztán vizsga... utána meg már csak egy papíros motor kell.
Én sztem azért holnap beiratkozom
Biztosan fasza lesz, aztán már ti is várhatjátok a jóidőt!
Már én sem félek, mert csak a csavar fejénél láttam pöttyöt.Csak annyit kell tennem, hogy megdöntöm a mocit, kitekerem, letisztítom, paszta, oszt visszatekerem.Esetleg a blokk közepét is végigkenem alulról.
Naná! Index brutálisanqrvajó!
Repsol 10W 40 már beágyazva... már csak a jóidőt várjuk!
Minden tutifrankó... ja és sehol nem csöpög... :)
(Bocs, nem akartam g...ci lenni, csak gondoltam jó poén lesz...)
Naná! Index brutálisanqrvajó!
Repsol 10W 40 már beágyazva... már csak a jóidőt várjuk!
Minden tutifrankó... ja és sehol nem csöpög... :)
(Bocs, nem akartam g...ci lenni, csak gondoltam jó poén lesz...)
Persze, értem.Gép amúgy rendben már?Index villog?
Hja... szándékosan...
tolongást
Tényleg, nincs valakinek elfekvőben robogója? Működőképes legyen, a külsejét helyrehozom! Feleségemnek szeretnék valami kis cirkálót tavaszra, de csak egy régebbi laptopot tudnék adni érte meg egy elektromos nyakörvet.
Várom a tolongást! :)
Nem küldte el a képet mind1
passz... google-ben próbáld meg az online tv meg a moto gp szavakkal... szerintem lesz találat!
Á, biztosan nem mennék bele, hiszen ez nekünk csak luxuskodás.Előbb legyen meg a normál élet, aztán a többi.De valóban köszönöm a szándékot
Tud valaki olyan helyet, vagy videót, ahol komplett moto gp közvetítéseket lehet nézni?

Idesüss!
Baszki... az szar...
Ha lenne elég pénzem, segítenék, de... nekem sincs elég...
Sajnos munkanélküli vagyok, és akárhogy számolgatok, hiába adtam el az autóhifit, nem jön össze minden számlák+jogsi.
Miért mi történt?
Sajnos az sem 100 már Majd kiderül.
Megértelek, ebben hasonlítunk! :)
De úgyis győz a józan ész, nem fogod bántani... sokban van neked, meg most kezded a B125-öt!
Köszi.De ha lesz alatta annyi olaj, hogy lángra tudjon kapni, akkor tudod mi lesz? Nem mondhatod, hogy szemét vagyok, én megadom neki az esélyt....egyszerűen scak tüzetg rakok alatta, ő dönti el , mi legyen
Majd szorítok, hogy fasza legyen!
Holnap megnézem.Ha még van pötty, akkor paszta, és jó lesz, mert csak a csavar fejénél könnyezik.