Annyi időre nem mehetek el távol itthonról, az utazás meg legalább 1 óra, ha meg csúcs van, akkor több...
Annyira nem is sürgős, megvárom a február végét...
Jó neked... nálunk még nem indul... A környékbeli autósiskolákat megkérdeztem, még semmi.... viszont Szigetszentmiklóson lehet hogy február végén indul. Akkor viszont egy nap alatt lenyomom a sulit (3 óra elmélet, 2 óra gyakorlat), aztán vizsga... utána meg már csak egy papíros motor kell.
Már én sem félek, mert csak a csavar fejénél láttam pöttyöt.Csak annyit kell tennem, hogy megdöntöm a mocit, kitekerem, letisztítom, paszta, oszt visszatekerem.Esetleg a blokk közepét is végigkenem alulról.
Naná! Index brutálisanqrvajó!
Repsol 10W 40 már beágyazva... már csak a jóidőt várjuk!
Minden tutifrankó... ja és sehol nem csöpög... :)
(Bocs, nem akartam g...ci lenni, csak gondoltam jó poén lesz...)
Naná! Index brutálisanqrvajó!
Repsol 10W 40 már beágyazva... már csak a jóidőt várjuk!
Minden tutifrankó... ja és sehol nem csöpög... :)
(Bocs, nem akartam g...ci lenni, csak gondoltam jó poén lesz...)
Tényleg, nincs valakinek elfekvőben robogója? Működőképes legyen, a külsejét helyrehozom! Feleségemnek szeretnék valami kis cirkálót tavaszra, de csak egy régebbi laptopot tudnék adni érte meg egy elektromos nyakörvet.
Várom a tolongást! :)
Köszi.De ha lesz alatta annyi olaj, hogy lángra tudjon kapni, akkor tudod mi lesz? Nem mondhatod, hogy szemét vagyok, én megadom neki az esélyt....egyszerűen scak tüzetg rakok alatta, ő dönti el , mi legyen
Annyira nem is sürgős, megvárom a február végét...