Sziasztok ! Nekem egy 92-es NSR-em van ,és akadt egy kisebb problémám. Mivel mostanában volt egy-két nap amikor 10 fok volt, gondoltam hogy csak elővenném már a motort ,hátha eltudok menni motorozgatni egy kicsit. Így hát elkezdtem összerakosgatni ( volt egy kisebb első fék probléma), meg ugye az apróságokat megcsinálni. (akksi töltés,karbi tisztítás ilyesmi) És mikor pucoltam a karbit, az egyik fúvóka KITEKERÉSNÉL eltört. Nagy nehezen szereztem még egy ilyen fúvókát, csak ezen nem volt rajta egy kis gumi gyűrű, ami a gyári fúvókán igen. Megpróbáltam átrakni ,de mivel már enyhén szakadt volt ,meg el volt öregedve meg minden baja volt ,sikertelen lett a művelet. Lementem egy autósboltba, szereztem másik O gyűrűt, csak egy kicsit vastagabb volt . Gondoltam sebaj, majd jól összerakom és minden úgy lesz mint a mesében, csakhogy mégsem,mert nem indult a motor... Semmi benzint nem kapott, pedig az úszóház televolt benzinnel. Ez a gyűrű elvileg egy valamilyen járatot tömítene,de nem igazán látom át a működését.. Ha valaki tudja miről beszélek (remélem érthetően fogalmaztam) és lenne olyan kedves hogy felvilágosítana ,hogy mire is szolgál ott az a kis gyűrű,meg mennyire kell tömítenie meg ilyesmi azt nagyon megköszönném ! :)
vagy olajat engedje le törölje meg a nyílást sziloplaszttal kenje be a lyukat csavarja vissza másnap olajat visszaönti és jólesz lecsavarni meg lefogja tudni
Pedig muszáj lesz... most vetted a gépet, átírattad, a tiéd...
Bár... biztosan szét kell szedni? Ha leengeded az olajat, akkor menetvágóval nekimehetsz szerintem...
Olvastam mi van a gépeddel... baszki, nem irigyellek...
na mindegy, asszem valaki már javasolta, de én is megírom a véleményemet. Én vágatnék vagy vágnék bele egyel nagyobb menetet, meg egyel nagyobb csavart bele és kész. Gyors, jó megoldás...
én mióta motorozok semmit nem bántam a motorozással kapcsolatba :D pedig lenne mit megbánni sajnos.... szegény simson is áh menyit kapott idén kicsit sajnálom de most újjászületik
Igen.Sajnos el kellett adni a micsut, mert a munkanélküliség miatt nyakig ér a híg trágya.És úgy voltam vele, hogy a maradék pénzbõl legalább egy motorra fussa.
ÁÁÁ...semmi píz nincsen...apamtól kaptam, mert nem megy az új chopperjéhez
Jójó nem provokatív jelleggel...neki van pénze, én saját lábon vagyok, és sajnos munka nélkül.Ja igen:ha tud valaki hétköznapi munkát pesten, szóljon lécci!
Igen.Meg az életfuunkcióit is, ha nincs észnél .Nekem az autóvezetés volt eddig ez.Amikor leutaztam nõvéremhez, hallgattam a zenét, es faltam az utat a Jászságban.
ez szokott lenni a mucsáról bezsrzett motorokkal, hogy iylen tréfék vannak bennük.
Az olajleersztő menete általában 1,5 ös emelkedésü nem olcsó az iyulen menetfúró és nincs is mindegyik sufniban.
Bár... biztosan szét kell szedni? Ha leengeded az olajat, akkor menetvágóval nekimehetsz szerintem...
Olvastam mi van a gépeddel... baszki, nem irigyellek...
na mindegy, asszem valaki már javasolta, de én is megírom a véleményemet. Én vágatnék vagy vágnék bele egyel nagyobb menetet, meg egyel nagyobb csavart bele és kész. Gyors, jó megoldás...
Jójó nem provokatív jelleggel...neki van pénze, én saját lábon vagyok, és sajnos munka nélkül.Ja igen:ha tud valaki hétköznapi munkát pesten, szóljon lécci!