van pínnz nekem jó a cipő is motorozni így nem sok zsetonom van és nagyon számolgatni kell most hogy a simüt is rakom rendbe mert ráfér nagyon szúkölködöm és még kuplungra mindíg nincs pénzem 2t olaj nsrbe , simóba, nsrbe váltó olaj simónál fúrás+keystone dugattyú új festés..... áhhh
jajjj nem fikázom én az újakat se szépek azok is csak nekem a régiek jobban tetszenek ne szívd mellre nem fikázom én senki motorját az enyémet is lehetne fikázni minden möotorba van valami hiba csak ez az én tapasztalatom hogy a régi kicsit jobban megy és tisztába vagyok vele hogy a fojtások miatt. Szóval nyugi és elnézést a kifejezésért.
az igaz hogy az újabbal is meglehet szívni lásd én példám.( megvettem egyböl teljesen generál mert megragadt) de azóta semmi gondom nincs vele. egy 20 éves motornál nagyobb az esélye hogy egypár dolog jobban elvan használódva. jah és Km-óra állásra az ilyen korú motoroknál meg már nemhiszem hogy érdemes foglalkozni mert nagyvalószinüséggel nemigaz. enyémbe elvileg 35ezer van egy 15éves motorba ugyanmár. csak a nyáron raktam bele 8ezret
gery a hogy régi nsr-ek verik az újakat egy nagy faszság! mivel ugyanaz a blokk van mind a kettőbe csak az újak már le lettek fojtva hogy megfeleljenek az előírásoknak. ha kiszedjük a fojtásokat ugyanugy mennek mint a régiek csak mondjuk egy 20éves motornál(vannak kivételek) többminden szét van hullva mint mondjukegy 10 évesnél. attol még hogy neked a régiek tetszenek nemhiszem h ilyeneket kéne írni az újakrol. főleg mert nemigaz.
Értem.Egy komolyabb képszerkesztővel is tudsz ilyesmit elérni.Mindenféle képen javaslom a kísérletezést továbbra is, mert a 16 alap színből talán kevés találgatni.
Én az enyémet paintel csináltam,én nem értek egyébként sem az ilyesmihez :/
De tényleg időm se lenne rá,mostanában nagy a hajtás a suliban.
Most is csak úgy vagyok fent hogy közben anyagot gyűjtök a netről...
NEmáá.Csak annyi, hogy egy skálán elhúzod az egeret, aztán lefelé a másikon.NAgyon komoly színeket lehet egy ilyen autós játékban kikeverni.Aztán kimásolod a színt, és beilleszted a sablonodba.Én is így szoktam...képet szerkesztek meg minden.Nem is bántam meg még a döntésem.De te is ügyes vagy, mert te is úgy csináltad, amint láttam.
nekem ezt ne mond a kis simsont volt amikor többet toltam mint motoroztam vele..... és a hülye szerelő mindent kicseréltetett velem és akkor se volt jó nála beindult jóvolt elhoztam előttünk már nem akart beindulni pedig csak 400 métert hoztam de utánna összehaverkodtam 1 másik sráccal aki véletlenül nem szerelő hanem ért a gépekhez és ő megcsinálta
Oké majd próbálok csinálni vele vmit
De tényleg időm se lenne rá,mostanában nagy a hajtás a suliban.
Most is csak úgy vagyok fent hogy közben anyagot gyűjtök a netről...