Azon én is gondolkodtam mert nekem nagyon bejön,
Csak az a baj hogy a ruhám már megvan hozzá,ami piros,fekete,fehér.
Valami olyan festést szeretnék ami azért illik hozzá.
Igen, de ez nem vígasztal.Nem érdekelne, ha lenne munkám, mert 30 rongy nem olyan nagy pénz, csak most mindenemet el kell adnom.Az átírásról ne is beszéljünk ügye.Nem politizálok, mert elvből nem teszem.De akkor is szar ez így
Én meg úgy vagyok vele, hogy megrohadhatnának.Külföldön alapból 125-ös engedéllyel kapja meg a kis 16 éves ficsúr a B jogsit.Máshol, ahol bevezették semmi pénzbe nem került.Csak a magyar embert nyúzzák, mint a tölteni való libát.
Hűha, akkor filózni kell még ezen.Nem tudom elképzelni, hogy minek 4, vagy 6. Hiszen a gyújtás kapcsolóba bemegy a fő pozitív, onnan(kapcsolás után), pedig a jobb oldali kapcsolószektorba, és ott osztódik el mindenhova.
Előfordul olyan ürge, akit soha nem kapnak el...Volt nekem is ilyen haverom...szerepelt is az est hírekben szerencsétlen .Felénk is márciusban akarjákm, de csak a forgalmi vizsgát.A többit sztem le lehet addig tenni.Habár a csigavér(vagymi) iskola az Február közepére is csinálk már valamit, sőt náluk az első tanfolyam az Jan 16.-án indult.De ugye a forgalmi dolgok ott is csak később, a jobb időben.
Nálatok már elkezdték? Nálunk legkorábban márciusban indul...
De ma egyik haverom elárulta, hogy nincs nagymotor jogsija... amióta ismerem (még gimiből), nagy dög motorokkal nyomul... most CBR929R van neki...
Bátor vagyok és nagy bennem az akart, simán szétszedek bármit.... csak összerakni nem fogom tudni... :)
Amikor leszedtem erről is a rendszámtábla-tartót, a bal hátsó index csavarján megszakadt az anya, nem tudtam leszedni sehogy a rendszámtábla-tartóról... hát letörtem... :)
Csak az a baj hogy a ruhám már megvan hozzá,ami piros,fekete,fehér.
Valami olyan festést szeretnék ami azért illik hozzá.
Remélem nyomatod az új csengőhangodat! :)
Jóéjt!
Vagy
http://www.csigajogsi.hu/index...
De ma egyik haverom elárulta, hogy nincs nagymotor jogsija... amióta ismerem (még gimiből), nagy dög motorokkal nyomul... most CBR929R van neki...
Amikor leszedtem erről is a rendszámtábla-tartót, a bal hátsó index csavarján megszakadt az anya, nem tudtam leszedni sehogy a rendszámtábla-tartóról... hát letörtem... :)