Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Hát én is inkább 170felett találtam elfogadhatókat...Ami alatta van,az vagy papír nélküli,vagy valami gixer van vele.
Sőt..ugye Enzo motorját is ekörül árulták, mégis olvashattuk a fórumon,hogy mennyi minden kiderült,amikor szétszedte...
De hát ennyi éves motoroknál,gondolom ez természetes...

Már kezdek azon filózni,hogy gyűjtögetem inkább még a pénzt,aztán veszek valami újabbat. Max idén még marad a robogó,aztán majd jövőre :)
Én most hirtelenjében ezeket találtam szerintem az utolsó a legjobb.Remélem tudtam segíteni
http://aprod.hu/hirdetes/honda...

http://aprod.hu/hirdetes/honda..
.

http://www.jofogas.hu/bekes/Ho...
Akkor azért is arra festem
Hát nem is sok van belőlük,de ilyen aminek nincs meg a fejidomja meg a hasidom,lehet azért találni.Legalábbis én mikor vettem az enyémet ilyen 120.000-150.000 körül találtam már elég szépeket,amin minden megvolt. Azóta mondjuk nem nézelődtem.
Köszi
Érdekes.Én meg úgy vettem észre, hogy 170-190 környékén mennek a szebbek.És ez még nem is a teteje.
Igen, viszont az enyém AF-es, ami azért ad némi lehetőséget, de mindenképen ezzel a blokkal akarom megoldani, ezért komoly szerelési hadművelet következik.(olyan szmájli nincs aminek füstöl a füle?)
Az lehet jó volna, köszi, hogy gondoltál erre.Tényleg köszi.Van nekem is még egy blokkom, de nem akarok szerelgetni.Meg aztán ugye papíros a gép.Mindenképen ezzel a blokkal kell megoldani.Ezt szeretném valahogy megcsinálni.MEg annyira nem akarom kiszerelni-szétszedni, hogy inkább így adom el.Hogy rohaggyonmegazakurva...
A zöldet csak úgy mondtam(nem engedném át senkinek ).
Szép lett
Végülis az is egy megoldás,bár egy kicsit érdekes lenne
Szerintem nem biztos hogy baj van vele.
100.000ért már lehet találni ilyen motorokat máshol is.
Manapság az embereknek nincs pénze ilyesmire.
De ha valami baj mégis van vele akkor a neten találsz ennyiért nsreket.
Én sokat nézegettem már őket.
Jaaa de a tied rendszámos, akkor gebasz lesz a motorszámmal.....
Van 3 vagy 4 blokkom nem is tom most pontosan lomtalanításkor az egyiket talán a fater kirakta. XD Na a lényeg ha vacakol tudok adni két blokkfelet vagy akár egy egész komplett alját önindító és hengerszett nélkül.
Szia
A sisakom szürke azt hiszem ebbe a képbe sehogy se illik bele a zöld
Szerintem maradok a fekete fehérben,az nagyon tetszik de most már gondolkodom rajta hogy nem csík lesz benne hanem olyan mint a tied.
Ha közel laksz, akkor elmehetsz megnézni azért.
Valószínűleg nem lesz rendben.Nézd meg én is hogy jártam, szivárog az olaj.Bele lett tépve a leeresztő csavar, és így nem fogja megfogni.Nem is tudom mit mondjak...Hogy mi a faszér nyúl hozzá valaki, ha fából van a keze, és nem érzi.Nem is tudom mit csináljak.
GYEREKEK!MAGY A BAJ!Szivárog a blokkból az olaj, és szerintem már az előző gyereknél meg lett szakítva a menet, legalábbis megerőltetve.Ötleteket várok!Nem merem jobban meghúzni, mer furcsán viselkedik, nehogy kitépjem a menetet.
Azt még nem tudom,mert nem veszi fel a telefont a srác :D de én bízok a legjobbakban..azon kívül szerinted?
Nagy gáz lehet vele,ha ennyiért adja,nem?
Forgalmijában hány KW áll?
Sziasztok!
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Vélemény?
"A motor tökéletes állapotban van" Az árból gondolva én nem hiszem.
De szerintetek megérné megnézni?
Keressétek ki:Sound system:Beat of the moment...
Megvannak a képek:
max átfujod a ruhát is :D xD
HI!

Egyszerre válaszolok.

A színeek ügyében, azon gondolkodtam, hogy tegyél fel a gépre valami olyan játékot, ahol a garázsban lehet fújni a járművet.Pl need 4 speed.Ott aztán kedvedre válogathatsz.Nekem mindíg is a neon zöld jött be, az amelyik kicsit sárgás, de még zöld.a Lamborghininek van ilyen zöldje, vagy a Seat Ibiza Cupra-nak.De a Ninja zöld is király

Fényképezkedés még nem lesz, mertcsupasz a kicsike.Keresek, hátha van még jó kép.

A sisak milyen színű?Mert az is lehet, hogy ugyan különbözik a motor-ruha-sisak, de az öszkép meg jó.Ez már mondjuk művészet, de elvégre azért nem a fán lakunk, mert tudunk művészit is alkotni.