De én nem fogom ezt a blokkot szétszedni .Mondom, akkor inkább így adom el az egész szarságot.Leszarom.Nekem nincs arra időm hogy ezt a kurva gépet javítgassam egész életemben, örülök h élek.(ez persze nem neked szól, nehogy félre értsd, csak marha mérges vagyok rá)
szerintem az 1. variációt próbáld meg az tuti beválik mondom nagyobb menetet kell a blokba vágni és egy hozzávaló csavart venni vagy csináltatni hozzá tuti jó lessz mert nekem a simón így van és semmi olajfolt
Jó, de az sem biztos, h megfelelően meg lehet húzni.Én arra gondoltam, h esztergáltatok egy olyan csavart bele, ami egy-két századdal magasabb menettel rendelkezik, és amikor behajtom, akkor kicsit bevágja a blokkházban lévő menetet
Egyetértek Geryvel!Az idő múlása azt hozta, hogy egyre szarabb cuccokat gyártanak, és a szépséggel próbálják eladni.Hol van már a dicső 80'-as évek, amikor olyan szállóigék születtek, hogy "a zöldséges merci"..."kivisz a világból"...."egymillió km bontatlanul"...
hát nekem valahogy jobban tetszik (amék rendben van tartva) meg ahogy tapasztaltam jobban is mennek meg a régi motorok jobban össze voltak rakva szerintem így amit látok sok motoros haveromnál is most igaz csak DT-t tudok felhozni de megvette haverom 97es évjáárat 24ezer km bontatlan blokk keni vágja a gépet semmi baja másik haverom 2000 valahanyast vett 3500km-rel ugyanúgy cibálja neki és már megint fúrni kellet. De leeht cska én tudom rosszul....
De én ha vennék csak régit vennék amilyen most van mostanába azon gondolkozom hogy ha ne aggyisten nem sikerül lepapíroztatani akkor veszek egy másikat ami jóállapotba van de rendszámost az idomokat kicserélem és ezt eladom. csak sajnálom szegény gépet eladni mert olyan jó állapotba van hála istennek és pont csak a rendszám hiányzik róla
jó szépek szépek... De pl haveromnak is van egy olyan nsr-je mint amilyen nsrdavidka-nak csak szürke kék pirosba megvette most van nála 4. éve azóta 2 hengerszettet begyűrt a gép meg mellette voltak gondok a kuplunggal fékkel idomot is festette még a legelején és ő valami 300 fölött vette a gépet szóval....
Úgyis mindenki elolvassa
http://www.kepesmotor.hu/honda...
A gyűjtögetés jó ötlet mert az újabb nsrek olyan szépek szerintem