Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd kitalálod, aztán elmondod... én meg megint idegeskedhetek... Bár több időm volna csinálgatni, mint amennyi van.... elég lenne egy hét, és teljesen készen lenne...
Pár hét múlva beindítom.... már hiányzik...
Huhhúúú ne tudd meg!Amikor melegen kéne nyáron beindítani a Simót 10 perc állás után
Valahogy össze hozzuk Én már sejtem hogyan lehetne.
Hát ez igaz... :)
Mégsem... a garázs kép sem a mostani állapotot tükrözi Na akkor holnap fényképezkedés lesz
A garázy kép már új....Szia
Ilyen ez...A szerelés ilyen.Van egy régi szoci mondás:" a szoci motor olyan, hoyg vagy te szivatod, vagy ő szivat meg téged" ...
Na akkor ebbe jól bele találtam
Na de mind1 anélkül is biztos nagyon szép.

Sziasztok
Igen , jó éjt.
Ha különlegesebb színekben is gondolkodsz, arra az esetre már ki is találtam egy módszert a nézegetésre.
Köszönöm
Köszi.De pont azoktól a matricáktól tisztítottam meg Irritál egy gyorsasági motoron a halálfej, rossz ómen .Most teljesen letisztult.Így nekem jobban tetszuik.Szóval azért linkeltem be, hogy iylen formán is lehet festésben gontolkodni.Pl az eleje fekete, és a hátulja meg monnyuk citrom sárga.A darázs effektus ütni tud ám.Persze mindenkinek más a szép
Még a rejtett kapcsolót szeretném valahogyan megcsinálni, meg talán egy-két neon is mehetne alá...
Jóéjt!
Oh, köszönöm...
Értem a célzást... a kalapács is közelemben volt amíg az indexekkel szívtam... Cigi közben mindig fel akartam gyújtani, cigi után meg szétverni... :)
Szép nagyon
A tankon az a festés nagyon jót mutat.
Köszi az ötletet,majd még megálmodom mi legyen,
de most már megyek aludni,sajnos holnap nagyon korán kell kelni
Majd írok.
Minden kész, amit akartál csinálni rajta?
Amúgy múltkor nézegettem a neten, és Halásztelken is van egy cég, akik ilyen epoxi gyantákkal, meg mindenféle műanyagos dolgokkal foglalkoznak... tök fasza, nagyon közel van...
Igen, de amit mondtam az áll, így még Dögösebb! Mint amikor egy amúgy is gyönyörű nő jelenik meg egy szép estélyiben
Értem.
Hát akkor valószínű hogy inkább így marad
Köszönöm az infót
DEEEEEEEEEEEEEEEEEE Jóvanjóvan.Akkor nem gyújtom....Van itthon samu kalapács is
Íme a pripám(még azt sem döntöttem el, h lány, avagy fiú, a névről nem is beszélve.Új a kicsike.).De egy biztos teszi a dolgát rendesen:"MEGYMINTAÁLLAT"
Némi átalakítással igen, de nem éri meg szerintem szétvágni az idomokat, csak akkor ha nem akarod már többé visszalakítani...
Enélkül nem megy, mert a lámpatakaró idomhoz kell rögzíteni a két oldalsó fejidomot. Ha a lámpatakaró idomot leveszed, akkor plexi is ugrik, meg a fejidom bal és jobb oldali részét is vágni kell, mert hülyén nézne ki, meg nem is lehetne rögzíteni semmihez...
Igen
A fejidomot úgy, hogy a fejidom oldalsó részei meg a hasidomok rajta maradjanak?