Majd kitalálod, aztán elmondod... én meg megint idegeskedhetek... Bár több időm volna csinálgatni, mint amennyi van.... elég lenne egy hét, és teljesen készen lenne...
Pár hét múlva beindítom.... már hiányzik...
Köszi.De pont azoktól a matricáktól tisztítottam meg Irritál egy gyorsasági motoron a halálfej, rossz ómen .Most teljesen letisztult.Így nekem jobban tetszuik.Szóval azért linkeltem be, hogy iylen formán is lehet festésben gontolkodni.Pl az eleje fekete, és a hátulja meg monnyuk citrom sárga.A darázs effektus ütni tud ám.Persze mindenkinek más a szép
Szép nagyon
A tankon az a festés nagyon jót mutat.
Köszi az ötletet,majd még megálmodom mi legyen,
de most már megyek aludni,sajnos holnap nagyon korán kell kelni
Majd írok.
Minden kész, amit akartál csinálni rajta?
Amúgy múltkor nézegettem a neten, és Halásztelken is van egy cég, akik ilyen epoxi gyantákkal, meg mindenféle műanyagos dolgokkal foglalkoznak... tök fasza, nagyon közel van...
Íme a pripám(még azt sem döntöttem el, h lány, avagy fiú, a névről nem is beszélve.Új a kicsike.).De egy biztos teszi a dolgát rendesen:"MEGYMINTAÁLLAT"
Némi átalakítással igen, de nem éri meg szerintem szétvágni az idomokat, csak akkor ha nem akarod már többé visszalakítani...
Enélkül nem megy, mert a lámpatakaró idomhoz kell rögzíteni a két oldalsó fejidomot. Ha a lámpatakaró idomot leveszed, akkor plexi is ugrik, meg a fejidom bal és jobb oldali részét is vágni kell, mert hülyén nézne ki, meg nem is lehetne rögzíteni semmihez...
Pár hét múlva beindítom.... már hiányzik...