Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam már, hogy ne tedd! Vagy akkor hadd menjek én is... elvégre én vagyok a piromán...
Nagyon jól összehoztad
Nagyon tetszik.
És nem tudod hogy a fejidomot le lehet e úgy szedni hogy a burkolat megmaradjon?
Kicsit összekeverted....
Szép nagyon,bár nem tudom hogy ez fekete fehérben milyet mutatna?
See Yah...Norbi Vagyok.

Persze h van!Küldöm a saját paripámról a képet, szerintem a bicolor is jó abban az összeállításban, ahogy az enyém van.1 pill
Na asszem behoztam a lemaradást Én is írok mán:Benne van az új oil a motorban, holnap kimenek megnézni, szivárog-e, atán ha igen akkó tartok egy gyújtópróbát
Szija
Hát igen ez mondjuk már nem az első szín összeállítás amit kitaláltam,lehet nem is az utolsó.
A fehérre azért gondoltam mert ennek a motornak szerintem nagyon jól áll,a feketével pedig együtt egyedi és kicsit elegáns is lenne.
Ha van valami ötleted akkor írj
köszi
Ez csak amolyan kortyolgatásos kóstolás.Kaptam egy üvegecskével,és olyan finom, hogy elkortyolgatom itten
Apám!Nagyon karaj lett!Most már értem, miért akarod kihagyni a gyújtás kapcsolót.Hát bizony meg kell melózni azt neked vhogyan Összehozzuk ne félj
HUHÚ várjá.Eltévesztettem a sorrendet! Na ahogy lett, az mégjobb!Kifejezetten DÖG!Teccik...tudtam én mindíg, hogy jó lenne feketében
Jó lett a piros-fekete összeállítás És az is, hogy mi, hol van(bármint a színekben).NEkem is teccik.Érdekes, hogy én azt hittem volna, hogy azok nélkül az oldal idomok nélkül sután nézne ki, de nem!Teljesen karaj
Ha alkalom van, akkor bocs a zavarásért!
Vagy csak úgy simán iszol...
A pohár peremét....nemsokára az alját...aztán megint a peremét......
Néz meg az enyém festését, az kettő szín, de nem csíkosban, hanem nagy felületekre osztva.
Baszki, te tényleg nézel valamit közben... :)
Egyébként tényleg piálás megyen....Jó kis házi fehér bor...Fennséges!
ALkeszosz
Helló! Na végre... azt hittem tényleg, hogy a valóságshow-t nézitek... :)
Éjszakai videón, nem tudom honnan tudta, hogy a következő pillanatban nem megy-e neki valaminek Ez azért őröltség...
Szia!Én sajnos még csak most tudok bekapcsolódni a mai napon.Szerintem mindenféleképpen legyen saját döntés a szín, mert ha fél év múlva változik az ízlésed, vagy egyszer nem úgy esi rá a napfény, akkor mindjárt más lesz a varázsa.A kiválsztásban viszont azt hiszem tudok segíteni, kitalálhatok valami jó kis módszert.
Most nézem, miből maradtam ki...Itt izzottak a bitek, míg én távol voltam.Ide nekem az új híreket!
Na mi van, mindenki eltűnt? Csak nem való világot néztek? :)
Örülök, hogy tetszik! Az összkép szerintem is sokkal jobb! :)
A fejidom része simán ment! Lekaptam mindent az elejéről, megvettem az Acerbist (26400 HUF - ez volt a legdrágább...), aztán kivezettem előre azokat a kábelekt amik oda kellettek, bekötöttem az izzókat (mert volt csatlakozó is a fejidomhoz), és felraktam a villára (van hozzá Acerbis-os rögzítő)... az eleje simán ment... már talán csukott szemmel is menne... :)
Basszus még csak most nézem milyen fejidom van rajta.
Nagyon jól megcsináltad
Én is le akartam cserélni de úgy néztük nem lehet.
Neked hogy sikerült?(ha szabad tudnom..)
Na látom akkor jól összehoztad.
Sokkal szebb az összkép
Egyébként meg én is úgy vettem a motort hogy nem volt rajta hasidom,bár utána fel tettem rá,de a nagyon tetszik a tied így