Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A freemailt régóta nem használom, mert egy zsár szar...
Szólj, ha megjön...
Szia!Megrendeltem a cuccot.Most szólt hozzá valaki, hogy 2 féle is volt ebben az évjáratban.Amit mutattál,az jó az enyémre?
Nem érkezett még át.Ha nem lesz jó,adok mási címet(nem lehet a freeemailben bízni ezexerint)
kuplungkart a jc20-ra 2 félét szereltek gyárilag
más van az F-en meg az R-en is
az R karja az kicsit meghajlik lefele
robogótuning-nál elég sok minden van, már egy ideje oda járok mindenért
nem merem szétszedni, mert ha elb..szom, akkor nincs másik... :)
Valaki nem szedett még szét gyújtáskapcsoltót?
Nagyon szívesen! Hallgatod? :)
Ha szétszeded, akkor könnyen ki tudod deríteni.De szerintem sokkal vagányabb, ha benne fityeg a kulcs.
Köszönöm szépen
Van egy elvetemült ötletem, érdekelne a véleményetek:
megszüntetném a gyújtáskapcsolót, helyette egy rejtett sima kapcsolót tennék fel (kicsit)... qrva jó lenne szerintem... csak nem tudom melyik kábeleket kell összezárni, hogy ON állásban legyen...
Ötlet? Vélemény?
elküldve
Tényleg nincs.Pedig a szeméjyes atatoknál meg van adva...talán kizárólag értesítés miatt van.
akkor küld az enzo77@freemail.hu-ra

Köszi
Én , majd márciusban megyek jogsira, amikor elindul...
Nincs cím az adatlapodon, írd már beeee! :)
Nem tudom ki hogy van vele, de mindíg különleges dolgokba akadtam bele világ életemben.Úgy néz ki ez a motor is egy legenda terméke:http://www.youtube.com/watch?v...

Azt hiszem jól döntöttem
Helyes

Én meg arra várok, hogy valami elmenjen a vaterán a termékeim közül, és elkezdem a jogsit végre.
beraktam az izzókat, de csak hézvégén próbálom le... de tutti fasza lesz... lusta vagyok betenni az akksit, meg hétközben hulla vagyok...
Szombaton egy kis polírozás, aztán indexpróba. :)
másodszorra nézem, de nem találom...
A kivágásra van progi a teleóban.Egyébként akkor rendesen villognak már az indexek igaz?
Az adalapomon van.Kattints rá a nevemre.Köszi szépen a cuccot!
na kész is vagyok vele....
írd a címet, küldöm...
Azért mert sokat segítettél... :)
ha át tudom küldeni egyben mailen, akkor megkapod az egészet!
Aztán ha meghallgattad és van egy rész ami kell csengőhangnak, akkor megírod mettől meddig, megvégom neked és küldöm!
Ha nem gond.Vagy túl nagy lenne igaz?Akkor egy olyan 30Mp is jó...csöngésnek lesz
Végig kell a 6 perc 30 mp?
Nézegetem a jútúbon az nsr500-as videókat, és azt hiszem hosszú idő után szerelmes lettem .Tudjátok, amikor elkezdődnek buborékok kiválni a vérből, és hirtelen felforr.
IGENIGEN

Azt hiszem ezek után máshogy fogok tekinteni, mind a 2T-re, mind pedig a motoromra