Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, de a szárny hogy jön a szlogenhez?Szárnyalhatun mint álmainkban?
Simán bemész a multiba, és az autós osztályon találsz.Én is olyannal nyomom.
Ha már a szárnyaknál tartunk: ez is Honda Nem is néz ki rosszul!
Legalább van köztünk olyan is, aki ismeri, nem csak hajtja. :)
a honda szlogene:
the power of dreams
az első honda a dreams nevet kapta vagyis álom
ehhez kapcsolódik a szárny
Köszi, jövő héten bevásárolok! :)
Hát ez jó kérdés, a kocsira nem sokat használtam el, csak a csomagtartót fényesítettem, de annyi helyre használtam még, hogy nem tudom mennyire volt elég!
De szépen lerendezte a felületet!
A Simó teleszkópjai is gyönyörűek lettek tőle, pedig már erősen oxidos volt az alu teló!
Mekkora felületre volt elég?
http://www.autoelet.hu/product...
Ilyen kiszerelésű és márkájú, csak zöld volt!
Magas fényű ez is, bár az én kocsimon már csak egy új festés segítene! :)
Egyébként dobozos volt, nem tubusos, 250g!
Jó minőségű? Mekkora kiszerelésben vetted?
Én ősszel vettem az OBI-ban azt hiszem 1700 körül volt!
Jel eredete? Hát... passz... biztosan jó helyen kapisgálod, tutti, hogy a repüléssel van valami összefüggés...
A fogyasztásra én is kíváncsi leszek, mert most jön majd igazából a szezon, ahol észrevehető meg kiszámolható...
Ja, egy kérdés: nem motor, de talán van valakinek ötlete. Polír paszta kellene olcsón (valami magasfényű). Mert amiket itt találtam a neten, azok qrva drágák...
A kocsit is kell majd fényesíteni kicsit, nem mindig csak a motor... :)
Egyébként tudja valaki, a honda jel eredetét?Semmilyen sztorit sem találtam.Milyen szárnyat ábrázol?Talán a repülés szabadságát jelképezi?
Igen ez sajnos igy van... világszerte.Abban bíztam, hogy még jobban is járok anyagilag motorral, mint hogy autót szerezzek.Az a gondjogy ha 5 litertől eszik a gép, akkor mar gondolkodik az ember, hogy inkább autónak ül.Abban reménykedem, hogy óvatos duhaj stílusban 5 alatt marad majd.
Ediig nem okozott fejtörést a fogyasztás annyit mindíg ki tudtam gazdálkodni, de most már a munkahelyen is gáz van lesz meló nem lesz meló érdekes helyzet. Nem vagyok valami nyugodt érdekes év lesz sajnos........
Markolat kérdés visszavonva:).....progrip
Üdvölet pajtosok!Nemsokára jönnek a polírozott képek.Plusz sikerült megcsinálni a bal oldali kapcsoló szektor rögzítését.Errõl is jon kép(hidalás lesz)...en is hidakok ha hosszú távon is yo lesz.

De 1 valami aggaszt: A várható fogyasztás.
Tudom, te gyári indexekkel szeretsz indexelni ( egy régebbi beírásodból emlékszem)...
Hagyományos igen, kicsit kisebb, mint a "cseresznye" izzó. Qrva jó, mert pici, de ha 2W-osként írták volna, akkor tutti nem veszem meg...
nekem az összes utángyártott kis indexről a véleményem: egy nagy szar
gyárinál nincsen jobb
Ezek biztos, hogy hagyományos izzók? Ledesekről el tudom képzelni, hogy 2W-osak de azokra meg nem szokták ráírni. :)
De akkor ezek mire valók? Miért ilyen izzókat raktak bele? Ezzel jól beszopattak, mert nem ekkora teljesítmény szerepelt a hirdetésben... Mekkora köcsögök vannak... na mindegy, jövő héten készen lesz a gép... már csak ennyi volt a hiányosság.
az még helyzetjelzőnek is kevés
Ja, végreee! Úgyhogy ha valakinek kell, akkor lesz jövő héten 4 db 12V 2W index izzó. :)