Hát ez jó kérdés, a kocsira nem sokat használtam el, csak a csomagtartót fényesítettem, de annyi helyre használtam még, hogy nem tudom mennyire volt elég!
De szépen lerendezte a felületet!
A Simó teleszkópjai is gyönyörűek lettek tőle, pedig már erősen oxidos volt az alu teló!
Jel eredete? Hát... passz... biztosan jó helyen kapisgálod, tutti, hogy a repüléssel van valami összefüggés...
A fogyasztásra én is kíváncsi leszek, mert most jön majd igazából a szezon, ahol észrevehető meg kiszámolható...
Ja, egy kérdés: nem motor, de talán van valakinek ötlete. Polír paszta kellene olcsón (valami magasfényű). Mert amiket itt találtam a neten, azok qrva drágák...
A kocsit is kell majd fényesíteni kicsit, nem mindig csak a motor... :)
Igen ez sajnos igy van... világszerte.Abban bíztam, hogy még jobban is járok anyagilag motorral, mint hogy autót szerezzek.Az a gondjogy ha 5 litertől eszik a gép, akkor mar gondolkodik az ember, hogy inkább autónak ül.Abban reménykedem, hogy óvatos duhaj stílusban 5 alatt marad majd.
Ediig nem okozott fejtörést a fogyasztás annyit mindíg ki tudtam gazdálkodni, de most már a munkahelyen is gáz van lesz meló nem lesz meló érdekes helyzet. Nem vagyok valami nyugodt érdekes év lesz sajnos........
Üdvölet pajtosok!Nemsokára jönnek a polírozott képek.Plusz sikerült megcsinálni a bal oldali kapcsoló szektor rögzítését.Errõl is jon kép(hidalás lesz)...en is hidakok ha hosszú távon is yo lesz.
De akkor ezek mire valók? Miért ilyen izzókat raktak bele? Ezzel jól beszopattak, mert nem ekkora teljesítmény szerepelt a hirdetésben... Mekkora köcsögök vannak... na mindegy, jövő héten készen lesz a gép... már csak ennyi volt a hiányosság.
the power of dreams
az első honda a dreams nevet kapta vagyis álom
ehhez kapcsolódik a szárny
De szépen lerendezte a felületet!
A Simó teleszkópjai is gyönyörűek lettek tőle, pedig már erősen oxidos volt az alu teló!
Ilyen kiszerelésű és márkájú, csak zöld volt!
Egyébként dobozos volt, nem tubusos, 250g!
A fogyasztásra én is kíváncsi leszek, mert most jön majd igazából a szezon, ahol észrevehető meg kiszámolható...
Ja, egy kérdés: nem motor, de talán van valakinek ötlete. Polír paszta kellene olcsón (valami magasfényű). Mert amiket itt találtam a neten, azok qrva drágák...
A kocsit is kell majd fényesíteni kicsit, nem mindig csak a motor... :)
De 1 valami aggaszt: A várható fogyasztás.
gyárinál nincsen jobb