A nicasilos genger sokkal ellenállóbb keményebb, nem kopik több dugattyút is kiszolgál. Bejáratási idő sokkal rövidebb mviel a henger és a dugattyú is aluminium hasonló mértékű a hőtágulás nem hajlamos a megragadásra. Fúrni valóban nem lehet hátránya, hogy ha egyszer megsérül akkor ki lehet dobni. Nem igazán érdemes javíttatni és elég drága mulatság.
Vas hengerek vagy perselyezett alu hengerek. A vas persely kopik nincs olyan ellenálló mint a nicasil, ha dugót kell cserélni mindíg meg kell furatni kicsit macerásabb, gondosan be kell járatni, de előnye hogy, ha bármi sérülés érné x alkalommal meg lehet furatni és megy tovább.
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék! Léccives a nem kívánt kommenteket mellőzétek léccives!
Szeretném megkérdezni h miért jobb vagy rosszabb a vasperselyes henger a nicazilos hengernél!És miért érdemes,vagy nem érdemes olyan olyan motort venni amibe vaspersely van! Válaszotokat előre is köszönöm!
Hát nemtom, nálunk (csepel) egyszer valamit feteni kellett másnapra, tuskó van a legközelebb(és nyitva este nyóóckkor:) megvettük a legolcsóbbat(wery izé) oszt hajszárító, és megé a benzins em mosta le, én csodálkoztam a legjobban:)
Azt hiszem prevent márkájú, sima auchan-os cucc.árára nem emlékszem, de sztem "eze öccá".Minõségre sztem elég jó, de még nem tudok rendes ítéletet mondani, mert a piros felületek most jönnek, ahol meg igazán látszani fog a különbség.Meg aztán napfényen kell majd megnéznem.egy részén már volt piros polírozva, és sztem ígéretes.Mondjuk én lattam ott Turtle Wax -ot is, ami meg aztán über király.
Vas hengerek vagy perselyezett alu hengerek. A vas persely kopik nincs olyan ellenálló mint a nicasil, ha dugót kell cserélni mindíg meg kell furatni kicsit macerásabb, gondosan be kell járatni, de előnye hogy, ha bármi sérülés érné x alkalommal meg lehet furatni és megy tovább.
hasonló mint a cdi fekete doboz
Szeretném megkérdezni h miért jobb vagy rosszabb a vasperselyes henger a nicazilos hengernél!És miért érdemes,vagy nem érdemes olyan olyan motort venni amibe vaspersely van! Válaszotokat előre is köszönöm!
szekelygabor3@gmail.com
Tuskó gazdaságos, wery vell vagy mi nevü.
Kicsit meg kell sütikézni hajszárítóval, akkor egészen benzinálló.