Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézegettem az időjárás-előrejelzést, február 18-től már egész j idő lesz, lehet felébreszteni az alvó vadállatokat! :)
A karburátor mögött van a vázra felfogatva a power motor oldalán. Kb. az olajbeöntő nyílás felett.
A nicasilos genger sokkal ellenállóbb keményebb, nem kopik több dugattyút is kiszolgál. Bejáratási idő sokkal rövidebb mviel a henger és a dugattyú is aluminium hasonló mértékű a hőtágulás nem hajlamos a megragadásra. Fúrni valóban nem lehet hátránya, hogy ha egyszer megsérül akkor ki lehet dobni. Nem igazán érdemes javíttatni és elég drága mulatság.
Vas hengerek vagy perselyezett alu hengerek. A vas persely kopik nincs olyan ellenálló mint a nicasil, ha dugót kell cserélni mindíg meg kell furatni kicsit macerásabb, gondosan be kell járatni, de előnye hogy, ha bármi sérülés érné x alkalommal meg lehet furatni és megy tovább.
fölnyitod a tankot, valahol a power motor mellett
hasonló mint a cdi fekete doboz
A NICASIL-ost nem lehet fúrni azt hiszem...
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék! Léccives a nem kívánt kommenteket mellőzétek léccives!

Szeretném megkérdezni h miért jobb vagy rosszabb a vasperselyes henger a nicazilos hengernél!És miért érdemes,vagy nem érdemes olyan olyan motort venni amibe vaspersely van! Válaszotokat előre is köszönöm!
és a power elektronikát azt hol találom?
jah jolvan akkor nemállok neki vagdosni :D
Igen a CI626 os CDI + a TV78-as Power elektronika folytatlan.
szekelygabor3@freemail.hu
szekelygabor3@gmail.com
Nem megy át a mail a címedre...
Nem megy át a mail a címedre...
Heyho. kiszedtem a CDI-t ez alapbol 626-os tehát akkor ez folytatlan vagy mi?
Ha valakit érdekel Probiker L-es sisak és Probiker XXL-es kordura kabát az keressen csere is érdekel főleg műszaki.
Én 700-ba vettem 0,4-eset. És rendesen használható minőségű.
valahogy úgy gondolhatták
Csepel?!?!?!? Milyen kicsi a világ... nem is vagyunk messze egymástól! :)
Hát nemtom, nálunk (csepel) egyszer valamit feteni kellett másnapra, tuskó van a legközelebb(és nyitva este nyóóckkor:) megvettük a legolcsóbbat(wery izé) oszt hajszárító, és megé a benzins em mosta le, én csodálkoztam a legjobban:)
de nem ez a legolcsóbb... 2db 0,5L volt 4600 HUF
Very Well-el fújtunk mi is, mondjuk mi Dabasról rendeltük, nem trecskóból... de tényleg jó...
Az a legvicceseb, hogy az egyik legolcsóbb festékspray a legjobb:)

Tuskó gazdaságos, wery vell vagy mi nevü.

Kicsit meg kell sütikézni hajszárítóval, akkor egészen benzinálló.
Azt hiszem prevent márkájú, sima auchan-os cucc.árára nem emlékszem, de sztem "eze öccá".Minõségre sztem elég jó, de még nem tudok rendes ítéletet mondani, mert a piros felületek most jönnek, ahol meg igazán látszani fog a különbség.Meg aztán napfényen kell majd megnéznem.egy részén már volt piros polírozva, és sztem ígéretes.Mondjuk én lattam ott Turtle Wax -ot is, ami meg aztán über király.
márkája? fajtája ?
Minősége milyen? Fasza? Ára?
valami olyasmi de mondjuk én egy Honda Dio-val nem tudnék szárnyalni xD de hát izlés kérdése a dolog