Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azthogy hoztad össze 5el felborultál ? de inkább 5el mint 105 el :
PRóbáltam megrángatni a lábam között a motort.Az nem jött be.Kocoktatás?
Na gyerekek, elvesztettük a szüzességünket .Nem maradt nyugodtan a vérem a helyén, oszt kiforrt.Kivittem sétáltatni a gépet, hogy szokjam tavaszig.Nem kell megijedni, nem lett nagy baj.Egy kis utcában meg akartam fordulni, osz valami kapkodás miatt eldőlt .
Adtunk a dukkónak .De semmi komoly:kis horzyolás a kuplungon, és 3 karc az oldalidomon.Viszont a karbi felakadt.Tud valaki valami módszert, amivel az úszót a normális helyére lehet parancsolni, anélkül, hogy szét kelljen szedni?
a kipufogó nekem is előbb leért mint az idom, de nem lett baja
csak egy kicsit lekopott a festés de majd tavasszal ha nagy generál lessz akkor lefújom azt is
Monnyuk nem is csodálom a 10 centis "hasmagassággal", hogy bekapott egy -két követ.Biztos úgy gondolta a régi gazdi, hogy "csak elmegy, mit árthat egy kis föld a kerekeknek"
Úgy látszik ez ilyen NSR probléma, nekem is nyomott az alja, meg haverom régi NSR-én is be volt horpadva, meg mély barázdák voltak rajta!
Rendben!Várom.Nekem sérült, nyomott az alja.Van benne egy mély szántás.Ez egyébkét befolyásolja a gázáramlást nagyon?
Köszönöm szépen az infót! Nagyon kedves tőled! :)
ezt én is tudom,de köszönöm szépen, igazából lehet fúrni csak akk vaspersely kell bele utánna!
Én is bütyköltem! Alá feküdtem tegnapelőtt és láttam, hogy lyuka s kipu! Szóval volt ma hegesztés, égetés, vágás, festés! :)
Csináltam róla vidit, majd felrakom holnap!
Sajnos én nem tudok a seggemen ülni Mindíg bütykörésznem kell
Hasznos kis galéria, legalább tudom miért forog nekem is a baloldali kapcsolószektor!
Mondjuk szét nem szedem már, meg csak a szívató ráhúzásánál zavaró!
A galériámba felraktam mindent.
Meg én Készen van az átnézés(ma este lehet kigurulok itt az utcákban, hogy a karbit terhelés alatt is lássam).Polír, meg kisebb igazítások.Pont akadt itthon egy megfelelő piros színű spray, ezért a hibákat is tudom orvosolni.
Tényleg nem szabad tétováznom,mert azt is megveszed előlem :D :D Amúgy hogy állsz vele? :)
Lemerült,de az Akku eddig is rossz volt. Attól még rúgásra indulnia kéne,nem?
Ne tétovázz! Jó az NSR, csak egylábas guggolás, rudod
AKKU?Nézd meg...De ha lemerült, akkor sajnos venni kell, mert nem szeretik, ha hagyják nemerülni.
Én keresem a megfelelő járgányt :D
Közben a robogóm meg az őszi állás után nem indul el,és nem tudom,mit kezdjek vele :(
No mi lett a jányokkal? Eltüntek mint a turbólyuk
szia a hónda nsr 125ccm jó rá
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy 160 as polini hengerhez lehet valahol kapni hengerfejet magába ? valaki esetleg tud ? :)
Hát srácok nem tudom hogy vagytok vele de nekem már nagyon hiányzik a kipufogó gáz meg a motorozás, nsr-t nem hozom ki ilyen takony időbe a simó meg szervíz alatt áll szóval már énis nagyon de nagyon várom a jó időt....
Üdv! Nagyjából új vagyok itt, van egy macskalámpás NSR-em kicsit csúf állapotban, viszont műszakilag hibátlan. És mivel itt a tél, mint az emberek nagy része, én is elkezdtem szépítgetni. A héten kap egy zsírúj festést, szép matricákat, amikről majd rakok fel képeket

Az a merész kérdésem lenne (bár tudom, hogy páran megköveztek emiatt :D), hogy ebbe Angel Eye-t belelehet-e szerelni, és ha igen, hogyan? Válaszotok előre is köszönöm.
én már délután kimentem volna ha száraz lett volna az út
nem akartam összakoszolni a frissen letakarított csizmámat
azért a motort elővettem egy kicsit, megnéztem hogy minden rendben van-e
még nem eresztettek le a kerekek meg a lánc is kenőanyagban gazdag igy nem rozsdásodik
megnyomkodttam a teleszkópokat hogy ne száradjanak ki mert akkor megint telószimering cserével kezdhetem a szezont