Na gyerekek, elvesztettük a szüzességünket .Nem maradt nyugodtan a vérem a helyén, oszt kiforrt.Kivittem sétáltatni a gépet, hogy szokjam tavaszig.Nem kell megijedni, nem lett nagy baj.Egy kis utcában meg akartam fordulni, osz valami kapkodás miatt eldőlt .
Adtunk a dukkónak .De semmi komoly:kis horzyolás a kuplungon, és 3 karc az oldalidomon.Viszont a karbi felakadt.Tud valaki valami módszert, amivel az úszót a normális helyére lehet parancsolni, anélkül, hogy szét kelljen szedni?
a kipufogó nekem is előbb leért mint az idom, de nem lett baja
csak egy kicsit lekopott a festés de majd tavasszal ha nagy generál lessz akkor lefújom azt is
Monnyuk nem is csodálom a 10 centis "hasmagassággal", hogy bekapott egy -két követ.Biztos úgy gondolta a régi gazdi, hogy "csak elmegy, mit árthat egy kis föld a kerekeknek"
Én is bütyköltem! Alá feküdtem tegnapelőtt és láttam, hogy lyuka s kipu! Szóval volt ma hegesztés, égetés, vágás, festés! :)
Csináltam róla vidit, majd felrakom holnap!
Hasznos kis galéria, legalább tudom miért forog nekem is a baloldali kapcsolószektor!
Mondjuk szét nem szedem már, meg csak a szívató ráhúzásánál zavaró!
Meg én Készen van az átnézés(ma este lehet kigurulok itt az utcákban, hogy a karbit terhelés alatt is lássam).Polír, meg kisebb igazítások.Pont akadt itthon egy megfelelő piros színű spray, ezért a hibákat is tudom orvosolni.
Hát srácok nem tudom hogy vagytok vele de nekem már nagyon hiányzik a kipufogó gáz meg a motorozás, nsr-t nem hozom ki ilyen takony időbe a simó meg szervíz alatt áll szóval már énis nagyon de nagyon várom a jó időt....
Üdv! Nagyjából új vagyok itt, van egy macskalámpás NSR-em kicsit csúf állapotban, viszont műszakilag hibátlan. És mivel itt a tél, mint az emberek nagy része, én is elkezdtem szépítgetni. A héten kap egy zsírúj festést, szép matricákat, amikről majd rakok fel képeket
Az a merész kérdésem lenne (bár tudom, hogy páran megköveztek emiatt :D), hogy ebbe Angel Eye-t belelehet-e szerelni, és ha igen, hogyan? Válaszotok előre is köszönöm.
én már délután kimentem volna ha száraz lett volna az út
nem akartam összakoszolni a frissen letakarított csizmámat
azért a motort elővettem egy kicsit, megnéztem hogy minden rendben van-e
még nem eresztettek le a kerekek meg a lánc is kenőanyagban gazdag igy nem rozsdásodik
megnyomkodttam a teleszkópokat hogy ne száradjanak ki mert akkor megint telószimering cserével kezdhetem a szezont
Adtunk a dukkónak .De semmi komoly:kis horzyolás a kuplungon, és 3 karc az oldalidomon.Viszont a karbi felakadt.Tud valaki valami módszert, amivel az úszót a normális helyére lehet parancsolni, anélkül, hogy szét kelljen szedni?
csak egy kicsit lekopott a festés de majd tavasszal ha nagy generál lessz akkor lefújom azt is
Csináltam róla vidit, majd felrakom holnap!
Mondjuk szét nem szedem már, meg csak a szívató ráhúzásánál zavaró!
Közben a robogóm meg az őszi állás után nem indul el,és nem tudom,mit kezdjek vele :(
Az a merész kérdésem lenne (bár tudom, hogy páran megköveztek emiatt :D), hogy ebbe Angel Eye-t belelehet-e szerelni, és ha igen, hogyan? Válaszotok előre is köszönöm.
nem akartam összakoszolni a frissen letakarított csizmámat
azért a motort elővettem egy kicsit, megnéztem hogy minden rendben van-e
még nem eresztettek le a kerekek meg a lánc is kenőanyagban gazdag igy nem rozsdásodik
megnyomkodttam a teleszkópokat hogy ne száradjanak ki mert akkor megint telószimering cserével kezdhetem a szezont