Én sajnos a csavarnál is láttam cseppet, meg a blokk tömítésnél is.De ezek még nem olyan nagy jelek.Hanem, hogy amikor kivettem a leeresztő csavart valamiféle tömítőanyagot találtam...na ez már aggasztó
A motorgyilkolás, szétverés, felgyújtás az én műfajom, te vigyázz a gépedre, ne bántsd! :)
Nem biztos, hogy szivárog, bár nem látom. Amikor megvettem a gépet, leengedtem a benne lévő olajat, beletöltöttem az újat, aztán valami túlfolyószerűségen csöpögött... de pár nap után abbahagyta. Legalábbis szerintem valami olyasmi lehet, mert csak egy csövet láttam a blokk alá lógott, abból csöpögött...
Én is most töltöttem bele.Várom, hogy kiderüljön: szivárog-e, mert akkor rakok egy kis tüzet alatta ...az biztos, mert akkor nagy bajokra kell számítani.Adja a jó Isten, hogy ne szivárogjon, mert úgy láttam ám, hogy a blokközépből bizony ereszt
Az biztosan jó lesz.De nem kell annyira megijedni.Ha eddig is jól működött, akkor ezután sem lesz nagy baja(persze ennek nézz utánna szakvéleménnyel).De az biztos, hogy hidegben nagyon sűrű a 80W90, és az is, h a Repsol biztosan 100X jobb.
jó videó én valameik nap nézegettem videókat itt sportmotoron és találtam 1 filmrészletet 250-es nsrel versenyeztek ilyen szerpentínes hegyi részen nah nekem az nagyon tetszett a 250es nsr-nek rohadt szép hangja van
Valahol kell szereznet egy műanyag kaparót(talán háztartási, vagy festék boltban).Azzal le tudod szedni ügyesen.Aztán benzines ronggyal bátran neki lehet esni a maradék ragasztónak.A festés tanácsot másra bízom, mert én fényezőhöz vinném.
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne h leszedtem a motoromrol az idomokat és le szeretném festeni alapbol fehér és sok rajt a matrica...a amtricákat mivel tom eltávolitani és miylen festékel és hogyan gfessem le h idotállo legyen (am feketére szeretném)...a kereket is le szeretném festeni azt is feketéra..
előre is köszönöm a választ
HÁt persze.Olyan fogások vannak, amiket csak szerelők ismernek.PL: egy szerelő ismerősömtől tudom, hogy a VW motoroknak van egy olyan titkuk, hogy nagyon picit túl kell tölteni olajjal, és akkor van meg az optimális kenés.Egy másik szerelő ismerősömtől azt tanultam, hogy az imbusz fejű csavarokat előbb hossz irányban megüti finoman, és utánna nagyobb erőlködés nélkül meg lehet oldani a kötés.
Az a baj, hogy még akkor sem tudod megteljesen, hogy mit, hogyan kell csinálni, ha ott állsz az ember mellett és nézed.
Látszólag csak csavarok tekergetése az egész nagyjából, de csak látszólag.
hát igen a simson már csak ilyen, én eleinte szerelőhöz hordtam, utánna gondolkodam és rájöttem hogy amit eddig a szerelő csinált majdnem mindent meg tudok énis szóval már egy jó ideje én szervízelem a motort. Most amikor összetörte a gyűrűt szétszedtem és nem volt benne csak 1 hézagoló gyűrű. Nem tudom mit befolyásol de most lessz benne 2 De az nsr-t nem nagyon merném csinálgatni.... mert komolyabb gép.
http://www.youtube.com/watch?v...
Ha valaki le tudja konvertálni a hangot, és elküldeni mailben, azt viszem egy karikát
Nem biztos, hogy szivárog, bár nem látom. Amikor megvettem a gépet, leengedtem a benne lévő olajat, beletöltöttem az újat, aztán valami túlfolyószerűségen csöpögött... de pár nap után abbahagyta. Legalábbis szerintem valami olyasmi lehet, mert csak egy csövet láttam a blokk alá lógott, abból csöpögött...
Az biztosan jó lesz.De nem kell annyira megijedni.Ha eddig is jól működött, akkor ezután sem lesz nagy baja(persze ennek nézz utánna szakvéleménnyel).De az biztos, hogy hidegben nagyon sűrű a 80W90, és az is, h a Repsol biztosan 100X jobb.
Akkor a lényeg, hogy 4T 10W40-es olaj kell a váltóba?
De mindegy milyen ezen belül, ugye? Csak mert van itthon Repsol 4T 10W40-esem...
Egy kis NSR történelem
http://youtu.be/XF8bWiu5PpI
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Egy olyan kérdésem lenne h leszedtem a motoromrol az idomokat és le szeretném festeni alapbol fehér és sok rajt a matrica...a amtricákat mivel tom eltávolitani és miylen festékel és hogyan gfessem le h idotállo legyen (am feketére szeretném)...a kereket is le szeretném festeni azt is feketéra..
előre is köszönöm a választ
Látszólag csak csavarok tekergetése az egész nagyjából, de csak látszólag.